• Einārs,
  • Ervīns,
  • Klāvs
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Izsludināts konkurss uz Ludzas apsaimniekotāja valdes locekļa amatu

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 19:55, 10.03.2023


Ludzas novada pašvaldība izsludinājusi konkursu uz SIA "Ludzas apsaimniekotājs" valdes locekļa amatu, informē pašvaldībā.



SIA "Ludzas apsaimniekotājs" valdes locekļa amata kandidātiem jābūt nevainojamai reputācijai, valsts valodas zināšanām augstākajā līmenī un angļu valodas prasmēm, akadēmiskajai augstākajai vai otrā līmeņa profesionālajai augstākajai izglītība vides vai inženierzinātnēs, nekustamo īpašumu pārvaldībā, uzņēmējdarbībā vai citās tām pielīdzināmās jomās, kas nodrošina nepieciešamo zināšanu un kompetenču kopumu, lai profesionāli pildītu valdes locekļa uzdevumus konkrētajā amatā, kā arī citas prasmes un zināšanas.

Piedāvātais atalgojums mēnesī ir 2500 eiro pirms nodokļu nomaksas. Pieteikumu konkursam var iesniegt līdz piektdienas, 31.marta, plkst.12.

Kandidātiem, kuri tiks virzīti otrajai vērtēšanas kārtai, lūgs iesniegt un prezentēt stratēģisko redzējumu par "Ludzas apsaimniekotāja" attīstības virzieniem tuvākajos piecos gados.

Pašreizējais uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Aleksandrs Gutāns ir izteicis vēlmi atstāt valdes priekšsēdētāja amatu pēc savas iniciatīvas.

SIA "Ludzas apsaimniekotājs" ir Ludzas novada pašvaldības komunālo pakalpojumu sniedzējs. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 7,2 miljoni eiro, tā apgrozījums 2021.gadā bija 2,27 miljoni eiro, bet zaudējumi - 69 024 eiro.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Latvijas austrumos gaisa temperatūra šorīt pazeminājās līdz mīnus 6 grādiem

Latvijas austrumos gaisa temperatūra šorīt pazeminājās līdz mīnus 6 grādiem, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija.

Sabiedrība CVK: Pašreizējā ģeopolitiskā situācija liek cilvēkiem padomāt par nākotni

Pašreizējā ģeopolitiskā situācija liek cilvēkiem padomāt par nākotni un doties uz vēlēšanām aizstāvēt savas intereses, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" pieļāva Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) priekšsēdētāja Kristīne Saulīte.

Sabiedrība NATO kiberdrošības mācības apliecināja Latvijas ekspertu augsto kvalifikāciju

"Liels kiberuzbrukums var ātri pāraugt liela mēroga drošības krīzē".

Sabiedrība Prezidents Eiropas dienā vēl stiprināt tās vienotību un aizsardzību

Tikai vienota un spēcīga Eiropas Savienība (ES) spēs nodrošināt mieru un labklājību Eiropā, atzīmējot Eiropas dienu, pauž Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs.

Lasiet arī