• Asja,
  • Asnate,
  • Dāgs,
  • Dārgs
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Liepājā notiks tehnoloģiju un digitālās mākslas festivāls

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 09:14, 13.11.2022


Novembra beigās Liepājā un tiešsaistē notiks tehnoloģiju un digitālās mākslas festivāls "Update", aģentūru LETA informēja festivāla organizatori.



Festivāls no 21.novembra līdz 26.novembrim notiks hibrīdā formātā - Liepājas Universitātes (LiepU) Mākslas pētījumu laboratorijā un tiešsaistē.

Dalība festivālā ir bez maksas, ar iepriekšēju reģistrēšanos. Klātienē dalībnieku skaits ir ierobežots, savukārt tiešsaistes dalībnieku skaits ir neierobežots. Festivāla pasākumi notiks angļu valodā. Programma un reģistrēšanās festivāla mājas lapā "update.mplab.lv/".

Festivāla programma dalīta trīs daļās, proti, darbnīcas, meistarklases, diskusijas un prezentācijas.

Festivāls piedāvā iespēju apgūt tehniskas, praktiskas un konceptuālas prasmes. Festivāla mērķis ir dot iespēju mākslas, dizaina un IT jomas interesentiem, studentiem un profesionāļiem aktualizēt savus portfolio un CV ar unikālām, mūsdienīgām, nākotnes darba tirgū pieprasītām zināšanām un prasmēm.

Pieteikties ir aicināts ikviens interesents, neatkarīgi no iepriekšējām zināšanām vai izglītības, kam ir motivācija straujā tempā iedziļināties digitālo tehnoloģiju rīkos un programmatūrās.

"Update" organizē Liepājas mediju mākslinieku biedrība "Aste" un LiepU Mākslas pētījumu laboratorija.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Rīgā būs vērojama pastiprināta karavīru un militārās tehnikas pārvietošanās

Mācību "Namejs 2024" laikā šonedēļ Rīgā būs vērojama pastiprināta karavīru un militārās tehnikas pārvietošanās, informē Rīgas dome.

Sabiedrība Prezidents iesniedz iniciatīvu par algu iesaldēšanu

Saskaņā ar Latvijas Republikas Satversmes 65. pantu Valsts prezidents ir nosūtījis izskatīšanai likumprojektu "Grozījums Publiskas personas kapitāla daļu un kapitālsabiedrību pārvaldības likumā" un lūdz šo likumprojektu izskatīt steidzamības kārtībā.

Sabiedrība Saeimā iesniedz iniciatīvu par pensiju 2. līmeņa iemaksu nesamazināšanu

Iniciatīva, kuras mērķis ir nosargāt Latvijas iedzīvotāju nākotnes pensiju uzkrājumus no to iztērēšanas šodienas valsts budžeta izmaksu segšanas vajadzībām, sasniedza vajadzīgo 10 tūkstošu parakstu slieksni visstraujāk platformas ManaBalss.lv pastāvēšanas vēsturē.

Sabiedrība Vidzemes jaunieši aicināti uz Zinātnieku nakti Valmierā (+VIDEO)

Visā Eiropā zinātniskās institūcijas atraktīvā un populārā veidā iepazīstina ar dažādām nozarēm.

Lasiet arī

Ekonomika Olainē tika izgudrotas jaunas ķīmiskās tehnoloģijas (+VIDEO)

Projekts tiek īstenots, pateicoties LIAA un Innowation Norway atbalstam.

Ekonomika Rīgā notiks Latvijas FinTech forums

Šodien Rīgā notiks otrais Latvijas "FinTech" forums, kas pulcēs Latvijas un Eiropas valstu finanšu tehnoloģiju uzņēmumu vadītājus, finanšu un tehnoloģiju profesionāļus, investorus un amatpersonas, informē Latvijas Bankas pārstāvji.

Sabiedrība Skolēnus un studentus aicina pieteikties ikgadējam LATA atvērto datu hakatonam

Latvijas Atvērto tehnoloģiju asociācija (LATA) aicina Latvijas skolēnus un studentus pieteikties ikgadējam asociācijas rīkotajam hakatonam un ideju ģeneratoram, informēja pasākuma organizatori.

Ekonomika Inovatīvas uzņēmējdarbības attīstībai MVU būs 52,5 miljoni eiro no ES fondiem

Centrālā finanšu un līgumu aģentūra (CFLA) ir nosūtījusi uzaicinājumu Latvijas Investīciju un attīstības aģentūrai (LIAA) iesniegt projektu Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) līdzfinansējuma saņemšanai, lai nodrošinātu finansējuma pieejamību biznesa ideju īstenošanai un uzņēmējdarbības attīstībai Latvijā, informēja CFLA pārstāvji.