• Didzis,
  • Gaidis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Situsi 17 reizes! Jauni fakti par Jelgavā notikušo meitenes piekaušanu

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 09:49, 21.09.2022


Atsaucoties uz jaunatklātiem faktiem, pagājušajā nedēļā Jelgavā piekautās meitenes pārstāvji mēģinās panākt kriminālprocesa ierosināšanu pret agresīvo pusaudzi, vēsta Latvijas Televīzija.


Foto: LTV

Kā pastāstīja cietušās meitenes māte, iegūstot jaunas video liecības, noskaidrots, ka cietušajai izdarīto sitienu bijis vairāk nekā sākotnēji domāts. Mātes rīcībā nonācis jauns video, kurā redzams, ka uzbrucēja iesit cietušajai 17 reizes.

Sieviete nolēmusi darīt visu iespējamo, lai policija ierosinātu kriminālprocesu un panāktu, lai šādas situācijas neatkārtotos un netiktu apdraudēti citi bērni.

Policija sākotnēji ir pieņēmusi lēmumu neierosināt kriminālprocesu, bet cietušās pārstāvji šo lēmumu pārsūdzēs.

Kā iepriekš informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvalde, 11.septembrī Jelgavā, Lielās ielas māju pagalmā, kāda 15 gadus veca pusaudze nodarīja miesas bojājumus 12 gadus vecai meitenei.

Sociālajos tīklos ievietotais uzbrukuma video liecināja, ka uzbrucēja cietušo spārdījusi ar kājām un ar dūrēm situsi pa seju. Cietusī nekādas pretdarbības neizrādīja, tikai seju sargāja ar rokām. Uzbrukumu centusies pārtraukt kāda cita meitene, bet agresore upurim vēl sviedusi ar mobilo telefonu, kas kautiņa laikā cietušajai bija izkritis no rokām.

Policijā informēja, ka cietušās māte bērnu aizveda uz slimnīcu, kur konstatēti miesas bojājumi, bet policijā māte uzrakstīja iesniegumu.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Rosina arī tiesnešiem prasīt pielaidi valsts noslēpumam

Tieslietu ministre Inese Lībiņa-Egnere (JV) un Tieslietu ministrija (TM) rosina arī ar valsts drošību saistītu krimināllietu skatošiem tiesnešiem prasīt saņemt pielaidi valsts noslēpumam.

Sabiedrība Kā Daugavpils palīdz cilvēkiem ar īpašām vajadzībām

Daugavpilī ir vairāk nekā 9 tūkstoši cilvēku ar invaliditāti.

Sabiedrība Latvijā pareizticīgie svin Lieldienas

Šodien Latvijā tiek svinētas pareizticīgo Lieldienas.

Sabiedrība Uz Tallinas šosejas pie Ādažiem neliela lidmašīna veikusi avārijas nosēšanos

Sestdienas vakarā uz Tallinas šosejas pie Ādažiem neliela lidmašīna veikusi avārijas nosēšanos, apstiprināja Civilās aviācijas aģentūras (CAA) operatīvo situāciju vadītājs Aivis Vincevs.

Lasiet arī

Sabiedrība Ādažu novadā mainīs vai piešķirs adreses 37 objektiem Gaujas ciemā

Ādažu novadā mainīs vai piešķirs adreses 37 objektiem Gaujas ciemā, liecina informācija pašvaldības mājaslapā.

Ekonomika Lufthansa Cargo veiks regulārus kravas lidojumus uz Rīgu

Vācijas aviokravu pārvadātājs "Lufthansa Cargo" ir sācis regulārus kravu lidojumus uz Rīgas lidostu, kas līdz ar to kļūst par pirmo Baltijas lidostu, ar ko "Lufthansa Cargo" veido regulāru tiešo kravu savienojumu.

Pasaule Par Londonas mēru atkārtoti ievēlēts Sadiks Hans

Londonas mēra amatā atkārtoti ievēlēts līdzšinējais pilsētas galva Sadiks Hans no parlamenta opozīcijā esošās Leiboristu partijas, liecina pēc visu balsu saskaitīšanas publiskotie vēlēšanu rezultāti.

Pasaule Ukraina notriekusi 23 no 24 droniem "Shahed"

Krievija pret mērķiem Ukrainā aizvadītajā naktī palaidusi 24 dronus "Shahed", taču 23 no tiem notriekusi Ukrainas pretgaisa aizsardzība, svētdien paziņoja Ukrainas Gaisa spēki.