Gaisa temperatūra naktī vietām piekrastē nav noslīdējusi zem +17 grādiem

Sabiedrība
LETA 06:41, 01.08.2020 0

Rīga, 1.aug., LETA. Sestdien plkst.6 gaisa temperatūra valstī bija no +9,8 grādiem Ainažos līdz +17,3 grādiem Ventspilī, kur visas nakts garumā termometra stabiņš saglabājās virs +17 grādiem, liecina Latvijas Vides, ģeol...


Rīga, 1.aug., LETA. Sestdien plkst.6 gaisa temperatūra valstī bija no +9,8 grādiem Ainažos līdz +17,3 grādiem Ventspilī, kur visas nakts garumā termometra stabiņš saglabājās virs +17 grādiem, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) informācija. Savukārt Liepājā gaisa temperatūra tobrīd bija no +10 grādiem lidostā līdz +17 grādiem ostā. Mākoņi daļēji sedz Latvijas debesis. No Rīgas jūras līča uz dienvidiem - Zemgali - dodas daži nelieli lietus mākoņi. Pūš lēns ziemeļu, ziemeļrietumu vējš. Rīgā mainīgs mākoņu daudzums, lēns ziemeļu vējš, gaisa temperatūra īsi pēc saullēkta +17 grādi. Maksimālā gaisa temperatūra piektdien LVĢMC novērojumu tīklā bija no +18,7 grādiem Daugavpilī līdz +22,6 grādiem Dobelē. Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 31.jūlijā bija +41..+43 grādi Spānijā, Francijā, Balkānos un Kiprā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz sestdienu +2 grādi Somijā.
Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība IeM: Ukrainas bēgļu plūsma saglabājas mērena un stabila

Šogad četros mēnešos Latvijā pār ārējo robežu ir ieceļojuši 6457 Ukrainas pilsoņi, un bēgļu plūsma saglabājas mērena un stabila, taču ievērojami mazāka nekā 2023.gadā, kad šajā pašā laika periodā ieceļoja 40 496 Ukrainas pilsoņi, liecina Iekšlietu ministrijas (IeM) sagatavotā informācija.

Sabiedrība JV atsakās piedalīties priekšvēlēšanu debatēs krievu valodā

Partiju apvienība "Jaunā vienotība" (JV) nolēmusi nepiedalīties priekšvēlēšanu debatēs krievu valodā, aģentūru LETA informēja partijā.

Sabiedrība Uzņēmumiem var nākties pieņemt nepatīkamus lēmumus par izmaksu samazināšanu

Ir jārēķinās, ka uzņēmumiem var nākties pieņemt nepatīkamus lēmumus par izmaksu samazināšanu, jo, lai gan inflācija vairs būtiski neaug, izmaksu līmenis nav krities un konkurēt kļūst arvien grūtāk, intervijā aģentūrai LETA atzina konsultāciju kompānijas EY partneris, Stratēģijas un darījumu konsultāciju nodaļas vadītājs Baltijas valstīs Guntars Krols.

Sabiedrība Latvijā pakāpeniski sākas meteoroloģiskā vasara

Diennakts vidējai gaisa temperatūrai paaugstinoties virs +15 grādiem, Latvijā pakāpeniski sākas meteoroloģiskā vasara, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra operatīvā informācija.

Lasiet arī

Pasaule Armēnija un Azerbaidžāna vienojas par strīdīgajiem robežas posmiem

Armēnija un Azerbaidžāna panākušas vienošanos par strīdīgajiem robežas posmiem, kas ir solis ceļā uz attiecību normalizēšanu.

Pasaule Ievainotais Slovākijas premjerministrs spēj runāt

Ievainotais Slovākijas premjerministrs Roberts Fico spēj runāt, bet ir noguris un joprojām atradās ļoti smagā stāvoklī, pēc sava sabiedrotā apmeklējuma slimnīcā pavēstīja jaunievēlētais Slovākijas prezidents Peters Pellegrīni.

Ekonomika Saražotās elektroenerģijas daudzums četros mēnešos Latvijā sarucis par 3,5%

Saražotās elektroenerģijas daudzums šogad četros mēnešos Latvijā sarucis par 3,5% salīdzinājumā ar 2023.gada attiecīgo periodu, sasniedzot 3337 gigavatstundu (GWh), liecina pārvaldes sistēmas operatora AS "Augstsprieguma tīkls" (AST) sagatavotais Latvijas elektroenerģijas tirgus apskats.