Vidzemes tirgū Rīgā atklās senlietu tirgotavu

Sabiedrība
LETA 17:32, 11.06.2020 0

No svētdienas, 14.jūnija, Vidzemes tirgū, Brīvības ielā 90, būs atvērta retro un senlietu tirdzniecības vieta, aģentūru LETA informēja AS "Rīgas Centrāltirgus".

 
Foto: LETA

Saglabājot tradicionālo tirdzniecību, kur apmeklētāji var iegādāties Latvijas zemnieku produkciju un citas preces, plānots, ka Vidzemes tirgus teritorijā esošā nojume tiks nodota retro un senlietu tirgotāju un pircēju vajadzībām.

"Senlietu tirgotavā būs iespējams iegādāties dažādas senlietas, retro un "vintage" stila pērles, mākslas un mājas dizaina lietas. Izstrādātā tirdzniecības vietu nomas cenu politika ir tāda, lai par tirgotāju varētu kļūt ikviens, kam ir kas vērtīgs krājumā," pauž Centrāltirgus valdes priekšsēdētājs Artis Druvinieks.

Savukārt pircējiem šī iecerēta kā unikāla iespēja atrast interesantas un autentiskas lietas. Patlaban plānots, ka aktīva tirdzniecība varētu norisināties nedēļas nogalēs.

"Ar laiku iespējams, ka vienā nojumes daļā varētu tikt izveidota pastāvīga ekspozīcija, kas apmeklētājiem stāstītu par Rīgas tirgu populārākajiem produktiem un lietām cauri gadu desmitiem, tādējādi radot vēl vienu apskates vērtu objektu Rīgas pilsētā", norāda Druvinieks.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Ukrainai nodos 24 Latvijā konfiscētās automašīnas

Valdība otrdien nolēmusi bez atlīdzības nodot Ukrainai vēl 24 dzērājšoferiem konfiscētos transportlīdzekļus.

Sabiedrība Ēka var sagrūt: Ogrē daudzīvokļu mājas iedzīvotājiem jāatstāj dzīvokļi

Ogrē Draudzības ielas 4 daudzīvokļu ēkas iedzīvotājiem nekavējoties jāatstāj dzīvokļi ēkas bīstamības dēļ, apstiprināja pašvaldībā.

Sabiedrība Maksas neatliekamās medicīniskās palīdzības pakalpojumi Latvijā pieaugs par 9%

Pērn mazāk nekā divas trešdaļas pacientu maksāja ārstiem, kuri ieradās viņu mājās.

Sabiedrība Lūdz CSDD viest skaidrību par mopēdiem līdzīgu braucamo lietošanu uz ietvēm

Rīgas dome lūgusi Ceļu satiksmes drošības direkcijai (CSDD) viest skaidrību par to, vai pa ietvēm patlaban braucošie mopēdiem līdzīgie braucamie patiešām ir elektrovelosipēdi, par kādiem tie tikuši reģistrēti.

Lasiet arī

Ekonomika Bulduru tirgū sēnes maksā 50 eiro kilogramā, pircēju ir maz (+VIDEO)

Rekonstrukcijas laikā tika mēģināts atjaunot 115 gadus veco ēkas tēlu.

Ekonomika Rīgas centrāltirgus piena paviljonā ierīkots rūpniecības preču tirgus

Pagājušajā nedēļā Rīgas Centrāltirgū atvēries Rūpniecības preču paviljons, kurā pieejami apģērbi, dažāda veida amatnieku darinājumi un citas preces, aģentūru LETA informēja SIA "Rīgas centrāltirgus" Mārketinga un attīstības daļas vadītāja Renāta Petrova.

Ekonomika Rīgas Centrāltirgus plāno jaunu ēdināšanas zonas attīstības konceptu

AS "Rīgas Centrāltirgus" strādā pie jauna ēdināšanas zonas koncepta, aģentūru LETA informēja "Rīgas Centrāltirgus" Mārketinga un attīstības daļa.

Pasaule ASV biržu indeksi sasniedz jaunus rekordus

Akciju cenas Volstrītā otrdien atkal pieauga, un divi no Volstrītas indeksiem sasniedza jaunus rekordus, savukārt Eiropas biržās akciju cenas mainījās dažādos virzienos pēc datu publicēšanas par eirozonas deflāciju augustā un ražošanas aktivitātes vājināšanos.