Porziņģim 17 punkti un "Mavericks" 4.uzvara pēc kārtas; Bertāns samet 20

Sabiedrība
VS.LV 09:23, 23.11.2019 0

Latvijas basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis piektdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē guva 17 punktus, palīdzot Dalasas "Mavericks" izcīnīt jau ceturto panākumu pēc kārtas.

 

"Mavericks" mājās ar rezultātu 143:101 (29:26, 37:16, 45:29, 32:30) uzvarēja Klīvlendas "Cavaliers", kas uzvaras nav guvusi jau sešos mačos pēc kārtas.

Porziņģis laukumā pavadīja 27 minūtes un 34 sekundes, kuru laikā guva 17 punktus, izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, četras reizes bloķēja pretinieka metienu un reizi pārtvēra bumbu. Latvietis grozā raidīja četrus no deviņiem divpunktu un trīs no pieciem trīspunktu metieniem. Tāpat viņš reizi pieļāva kļūdu, nopelnīja vienu personīgo piezīmi, bet "Mavericks" ar viņu ierindā guva par 23 punktiem vairāk nekā ielaida.

Latvijas basketbolists teju vai visus savus punktus (15) guva trešajā ceturtdaļā, bet "Mavericks" uzvaras izcīnījusi jau četrās spēlēs pēc kārtas. Tāpat šī bija jau otrā spēle pēc kārtas, kad "Mavericks" savus pretiniekus uzvarēja ar vairāk nekā 40 punktu starpību.

Nākamā spēle Dalasas klubam paredzēta svētdien pret spēcīgo Hjūstonas "Rockets".

"Mavericks" ar desmit panākumiem 15 spēlēs Rietumu konferencē ieņem sesto pozīciju.

Timērv āvis Bertāns piektdien guva 20 punktus NBA regulārā čempionāta spēlē un palīdzēja Vašingtonas "Wizards" komandai izcīnīt uzvaru.

"Wizards" savā laukumā ar rezultātu 125:118 (33:34, 29:34, 28:28, 35:22) pārspēja Šarlotas "Hornets".

Bertāns šajā mačā laukumā pavadīja 28 minūtes un četras sekundes, kuru laikā realizēja vienu no diviem divpunktu metieniem un sešus no 11 tālmetieniem.

Tāpat viņš izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, veica četras rezultatīvas piespēles, pārtvēra vienu bumbu un divas reizes pārkāpa noteikumus. "Wizards" ar Bertānu laukumā iemeta par 10 punktiem vairāk nekā ielaida.

"Wizards" komandā rezultatīvākais ar 30 punktiem bija Bredlijs Bīls, kurš arī izcīnīja piecas bumbas zem groziem un veica 12 rezultatīvas piespēles.

"Hornets" vienībā 31 punktus guva Mailzs Bridžss.

"Wizards" ar piecām uzvarām 13 spēlēs ieņem devīto vietu Austrumu konferencē.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Latvija plāno veikt iemaksu palestīniešu bēgļiem

Latvija plāno veikt iemaksu 17 000 eiro apmērā ANO Palīdzības un darba aģentūrā palestīniešu bēgļiem (UNRWA), aģentūrai LETA apstiprināja Ārlietu ministrijas (ĀM) preses sekretāre Diāna Eglīte.

Sabiedrība Pārgalvīga elektroskrejriteņu vadītāju rīcība visbiežāk noved pie negadījumiem

Ar mērķi samazināt elektroskrejriteņu vadītāju pārkāpumu skaitu un traumatismu Valsts policija kopā ar Stradiņa slimnīcu un "Bolt" sākusi informatīvo kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā".

Sabiedrība Krievijas karš pret Ukrainu būtiski ietekmējis ES austrumu pierobežas reģionus

Krievijas pilna apmēra agresijas karš pret Ukrainu ir būtiski ietekmējis Eiropas Savienības (ES) austrumu pierobežas reģionus, secināts izvērtējumā par Krievijas agresijas kara ietekmi uz pierobežas reģioniem.

Lasiet arī

Interesanti fakti 5. maijā Inženieru arsenāls Daugavpils cietoksnī svinēs gadadienu (+VIDEO)

Gada laikā Daugavpils Tehnikas un industriālā dizaina centrs ir ieguvis labu praktisko pieredzi un plāno arvien aktīvāk strādāt.

Ekonomika Lauksaimniecībā izmantojamās zemes platība pieaugusi par teju 10% (+VIDEO)

Eiropas Zaļais kurss un stingrāki vides noteikumi ietekmē nozari, liekot saimniekiem meklēt ilgtspējīgākus risinājumus.

Sabiedrība Svētku diena būs silta, sausa un lielākoties saulaina

Valsts svētku diena Latvijā būs silta, sausa un lielākoties arī saulaina, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sagatavotā prognoze.

Sabiedrība Valsts prezidents neatkarības atjaunošanas gadadienā novēl izjust lepnumu

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas 34.gadadienā novēl izjust vairāk lepnuma nekā pieticības, priecāties par Latvijas cilvēkiem, kā arī radīt prieku tiem, kuri paši to nespēj atrast.