• Aivita,
  • Elfa,
  • Elvita,
  • Krišjānis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


102 gadus vecs II pasaules kara veterāns: Kremlis mums iespļāvis dvēselē! +VIDEO

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
VS.LV 12:46, 11.06.2023


Otrā pasaules kara veterāns Grigorijs Fains, kurš cīnījās pret fašismu, ir pilnīgi apkaunots par to, ko šobrīd dara kremlis. Kungam ir 102 gadi un viņš ir pie pilna saprāta! Viņam vairs īpaši nav ko zaudēt, jo, ja arī viņam par šo interviju draudēs apcietinājums un cietumsods, savā vecumā viņš par to var īpaši neuztraukties...



"Lūk, ko es vēlējos teikt! Mani ļoti uztrauc tas, kas notiek šobrīd (karš Ukrainā - red.). Es domāju, ka tie, kas ir pie varas kremlī, mums, kara veterāniem, ir burtiski iespļāvuši dvēselēs!"

"Spēlē ar mūsu uzvaru, rau - mēs uzvarējām fašismu, tāpēc Krievijai jābūt pirmajai visā cilvēcē. Un tad Putins uzsāk jaunu karu! Nekad nebiju domājis, ka Krievija uzsāks karu pret Eiropu, ASV un iebruks Ukrainā."

"Man sāp sirds par Ukrainu. Viņi cīnās cik spēka, aizstāvot savu dzimteni! Es metos ceļos Ukrainas varoņu priekšā!"


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Arī otrajā referendumā Lietuvā pietrūkst atbalsta dubultpilsonības atļaušanai

Piecus gadus pēc pirmā mēģinājuma grozīt Lietuvas konstitūciju, lai atļautu dubultpilsonību, arī otrajā referendumā vēlētāju atbalsts nav bijis pietiekams dubultpilsonības aizlieguma atcelšanai.

Pasaule Blinkens: Izraēlas ofensīva Rafahā «Hamās» nelikvidēs

Izraēlas pilna apjoma ofensīva Gazas joslas dienvidu pilsētā Rafahā var izraisīt anarhiju, bet grupējums "Hamās" likvidēts netiks, svētdien sacīja ASV valsts sekretārs Entonijs Blinkens.

Pasaule Krievijas karaspēks guvis taktiskus panākumus Harkivas apgabalā

Ukrainas ģenerālštābs paziņojis, ka situācija Harkivas apgabalā ir sarežģīta un Krievijas karaspēks guvis taktiskus panākumus Volčanskas pilsētas tuvumā.

Pasaule Katalonijā pirmstermiņa vēlēšanās uzvar sociālisti

Svētdien notikušajās Katalonijas pirmstermiņa vēlēšanās uzvarējuši Spānijas premjerministra Pedro Sančesa pārstāvētie sociālisti.

Lasiet arī