Latvijas pilsoni Lietuvā aiztur par četru migrantu transportēšanu

Pasaule
LETA 19:45, 24.11.2021 0

Lietuvas robežsargi Lazdiju rajonā netālu no Polijas robežas aizturējuši Latvijas pilsoni, kas savā automašīnā no Latvijas uz Poliju vedis četrus migrantus, paziņojis Lietuvas Valsts robežsardzes dienests.

 

Robežsargi noskaidrojuši, ka automobiļa pasažieri, kas saskaņā ar sākotnējo informāciju ir Irākas pilsoņi, lūguši patvērumu Latvijā, bet, nesagaidot atbildi, pametuši patvēruma meklētāju centru un nelikumīgi izbraukuši no valsts.

Lietuvas Valsts robežsardzes dienesta Varēnas struktūrvienībā sākta pirmstiesas izmeklēšana par cilvēku nelikumīgu transportēšanu pāri valsts robežai.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Londonas džentlmeņu klubs balsos par sieviešu uzņemšanu

Viens no Londonas senākajiem džentlmeņu klubiem otrdien balsos par sieviešu uzņemšanu klubā, lai gan tā biedru starpā ir asas viedokļu atšķirības.

Pasaule Braže: Ukrainas plāns ir stratēģiski svarīgs instruments

Ukrainas plāns ir stratēģiski svarīgs instruments, lai Ukraina veiktu reformas un saņemtu Eiropas Savienības (ES) finansējumu 50 miljardu eiro apmērā no 2024. līdz 2027.gadam, uzsvēra ārlietu ministre Baiba Braže.

Pasaule Ukrainā atklāts Krievijas aģentu tīkls, kas plānoja Zelenska slepkavību

Ukrainā atklāts Krievijas Federālā drošības dienesta (FSB) aģentu tīkls, kas plānoja nogalināt prezidentu Volodimiru Zelenski un citus valsts augstākās militārās un politiskās vadības pārstāvjus, otrdien paziņoja Ukrainas Drošības dienests (SBU).

Pasaule Ķīnā uzbrukumā slimnīcai ievainoti un nogalināti vairāk nekā desmit cilvēku

Ķīnas dienvidrietumos uzbrukumā slimnīcai otrdien nogalināti vai ievainoti vairāk nekā desmit cilvēku, vēsta valsts plašsaziņas līdzekļi, neprecizējot uzbrukuma raksturu.

Lasiet arī

Sabiedrība Ministrs neizslēdz nelegālās migrācijas spiediena palielināšanos no Krievijas

Ņemot vērā pēdējās dienās Somijā novēroto nelegālo imigrantu skaita pieaugumu no Krievijas puses, līdzīgu scenāriju nevar izslēgt arī Latvijā, intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" pieļāva Latvijas iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (JV).

Sabiedrība Nost ar gļēvu liberālismu! Valdībai iesniegs aicinājumu apturēt imigrāciju

Ceturtdien, 26.oktobrī, Ministru kabinetā un pēc tam Saeimā paredzēts iesniegt memorandu "Par Latvijas valstsnācijas interešu nodrošināšanu".

Pasaule Nav indikāciju, ka situācija Gazas joslā varētu radīt tiešu migrācijas spiedienu

Pašlaik nav indikāciju par to, ka situācija Gazas joslā varētu radīt tiešu migrācijas spiedienu Latvijā, intervijā TV3 raidījumā "900 sekundes" teica īpašo uzdevumu vēstniece Ārlietu ministrijā (ĀM) Baiba Braže.

Pasaule Francija sola finansiālu palīdzību Tunisijai migrantu plūsmas ierobežošanai

Francija pirmdien paziņoja par 25,8 miljonu eiro lielu finansiālu palīdzību Tunisijai, lai palīdzētu ierobežot nelegālo migrantu plūsmu pāri Vidusjūrai.