• Erlends,
  • Rolanda,
  • Rolands,
  • Ronalds
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Latviešu reperi ierakstījuši satriecošu albumu (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
VS.LV 11:21, 15.10.2024


Dziesmai iznākusi arī video versija, kas ļaus Singapūras Satīna dalībniekus iepazīt pavism jaunos tēlos.


"Mūsuprāt, atkodām formulu!"

Viena no šī brīža aktuālākajām un klausītākajām pašmāju repa apvienībām Singapūras Satīns izdevis pērn izdotā albuma "SUPER" papildināto versija ar daudzsološu nosaukumu "SUPER DUPER". Grupa aicina savus klausītājus uz tikšanos divos lielkoncertos, nākamā gada pavasarī, koncertzālē "Palladium".

"Pagājušogad ap šo laiku izdevām albumu SUPER!, kas noteikti bija mūsu labākais darbs līdz šim, tāpēc pēdējo gadu aktīvi shēmojām, kā padarīt labu par lielisku? Kā padarīt lielisku par izcilu? Kā padarīt izcilu par dižcilu?! Mūsuprāt, atkodām formulu un ar sešām jaunām kompozīcijām padarījām albumu no SUPER! uz SUPER DUPER!" stāsta Singapūras Satīna dalībnieki. Papildinātajā albuma versijā atrodamas arī kompozīcijas sadarbībā ar tādiem māksliniekiem kā rolandu če, M Sencis & Grandmasters Neons, kā arī populāro lietuviešu reperi Remis Retro.

Albuma pavadošais singls ir "Moonshine", un dziesmai iznākusi arī video versija, kas ļaus Singapūras Satīna dalībniekus iepazīt pavism jaunos tēlos. "Moonshine" mūzikas video režisors Kristaps Deičs, bet to producējusi Elizabete Šukste.

"Mums bieži vaicā, kas mēs būtu, ja mēs nebūtu reperi - videoklipā MOONSHINE uz šo jautājumu ir atbildēts. Mēs būtu metālisti un vampīri, tas vienmēr licies pašsaprotami," grupa Singapūras Satīns turpina.

"Priecāsimies visus vecos, jaunos fanus, reperus, metālistus un vampīrus satikt mūsu gaidāmajos lielkoncertos 16. un 17.aprīlī - solām vēl noslīpētāku un grandiozāku šovu, izmeklētu setlisti gurmāniem un negaidītākos specefektus! Tiekamies koncertzālē "Palladium". Singapūras Satīns aicina.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra «Sotheby's» izsolīs humanoīda robota darinātu portretu

Izsoļu nams "Sotheby's" novembrī Londonā izsolīs angļu matemātiķa Alana Tjūringa portretu, kuru darinājis humanoīds robots.

Kultūra Kultūras mantojuma sarakstā iekļauta jostu un zvejas tīklu darināšana

Nacionālajā Nemateriālā kultūras mantojuma sarakstā iekļauta latviešu tradicionālo jostu un zvejas tīklu darināšana, informē Latvijas Nacionālais kultūras centrs (LNKC).

Kultūra Latvija ar nacionālo stendu piedalīsies Frankfurtes grāmatu tirgū

Latvija ar nacionālo stendu no 16.oktobra līdz 20.oktobrim piedalīsies Frankfurtes grāmatu tirgū, informē platforma "Latvian Literature".

Lasiet arī

Kultūra Latviešu metāla grupa «OGHRE» albumu ierakstīja Stokholmā (+VIDEO)

Spiets ir metafora dzīvībai, kas pamet vienas mājas un dodas meklēt nākamās.

Kultūra Jauno popmūzikas balvu «Gamma» pasniegs vairākos desmitos nomināciju

Pirmā jaunās popmūzikas balvas "Gamma" jeb "Gada augstākā mūsdienu mūzikas apbalvojuma" ceremonija notiks 2025.gada 5.martā "Arēnā Rīga", balvas pasniedzot vairākos desmitos nomināciju, trešdien preses konferencē informēja pasākuma rīkotāji.

Kultūra Slavenais džezmenis Brenfords Marsalis spēlēs Latvijas galvaspilsētā (+VIDEO)

Vienīgajā koncertā Baltijā viņš atskaņos mūziku, kas saksofonistu ietekmējusi un pavadījusi viņa iespaidīgās karjeras laikā.

Kultūra «Es - Andrejs Osokins un mans tēvs Sergejs spēlēsim uz vienas skatuves» (+VIDEO)

Koncertprogrammā iekļauto komponistu skaņdarbus caurstrāvo padziļināta interese par garīgumu.