• Kitija,
  • Viestards,
  • Viesturs
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Eds Šīrans atklāj, kā pieņēmās svarā par 25 kilogramiem

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
VS.LV 07:08, 11.06.2024 1


Miljonu elks atzina, ka iepriekš nevingroja un nesekoja savam svaram. Taču līdz ar bērnu piedzimšanu viss mainījās – Eds Šīrans tagad daudzējādā ziņā ierobežo sevi un ir ievērojami zaudējis svaru.


instagram.com/teddysphotos
Foto: Instagram

Britu dziedātājs, mūziķis un aktieris Eds Šīrans sacīja, ka viņam ir "nosliece uz lieko svaru". "Session 24" podkāstā viņš atklāti dalījās ar savām metodēm cīņā ar lieko svaru, ziņo "Mirror".

33 gadus vecais dziedātājs atklāja, ka pieņēmās svarā pēc tam, kad ēda tikai vistas spārniņus. Viņš agrāk domāja, ka ogļhidrātu trūkums viņa uzturā nozīmē "nav maizes, nav kartupeļu". Šīs diētas rezultātā Eds ieguva papildu 25 kilogramus.

"Es biju aptaukošanās stadijā. Amerikā domāju, ka bez ogļhidrātiem nozīmē, ka nav maizes un kartupeļu. Es domāju: 'Es varu ēst vistas spārniņus,' un pusotru gadu ēdu tikai vistas spārniņus. Tā es ieguvu 25,4 kg uz vistas diētas," skaidroja Šīrans.

Pirms dažiem gadiem viņš zaudēja svaru. Kopš tā laika dziedātājs ir daudzos veidos ierobežojis sevi un cenšas saglabāt veselīgu svaru.

"Man ir tendence pieņemties svarā, un es uzskatu, ka regulāri apmeklējot sporta zāli un samazinot porciju lielumu, varu uzturēt veselīgu svaru. Man nav izslēgšanas slēdža, bet man ir ieslēgšanas slēdzis. Ja ir daudz ēdiena man priekšā, es to visu apēdīšu. Man būs jāpasūta arvien vairāk, bet es cenšos sevi savaldīt," sacīja mūziķis.

Eds arī atzina, ka nekad iepriekš nebija vingrojis un starp turnejām viņš "dzēra katru dienu". Bet viss mainījās, kad viņš kļuva par tēvu. 2018. gada 21. janvārī Šīrans saderinājās ar savu vidusskolas mīlestību, bijušo hokejisti Čeriju Sībornu. Pārim ir divas meitas: 3 gadus vecā Lira Antarktīda Sīborna Šīrana un vēl viena mazulis, kura vārdu vecāki tur noslēpumā.

"Kopš kļuvu par tēvu, esmu piekopis diezgan pareizu dzīvesveidu. Es vēroju savu veselību un svaru," sacīja Šīrans.

2022. gada 20. maijā tika ziņots, ka Eds Šīrans otro reizi kļuva par tēvu.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Režisors Tokalovs nāca klajā ar bērnu filmu festivālu (+VIDEO)

Es ticu, ka jaunieši ir nākotnes stāstnieki, un "Baltic FilmTales" ir lieliska iespēja viņiem".

Kultūra Vītols: Nacionālā teātra prioritāte nākamajā sezonā būs izrādes Lielajā zālē

Lai stabilizētu Nacionālā teātra (NT) ekonomisko situāciju, nākamajā sezonā prioritāte būs izrādes teātra Lielajā zālē, intervijā aģentūrai LETA sacīja teātra direktors Māris Vītols.

Kultūra Cēsu kauju 105.gadadienai veltīta kauju rekonstrukcija. Kā tas bija (+FOTO)

1919.gada 22.jūnijā igauņu un latviešu spēki guva izšķirošu uzvaru pār Baltijas landesvēru un Dzelzsdivīziju Cēsīs un tās apkārtnē.

Kultūra Vijciema un Drustu baznīcas aicina uz izsmalcinātu mūziku (+VIDEO)

Latvija ir bagāta ar vēl vismaz 300 nozīmīgiem, vērtīgiem instrumentiem, kas ir milzīgs skaitlis mūsu nelielajai tautai.

Lasiet arī

Kultūra Krievijā nodokļu dienests izrakstīja rēķinu nelaiķei Anastasijai Zavorotņukai

Krievu aktrise Anastasija Zavorotņuka, kas bija pazīstama ar savu lomu filmā “Mana mīļā aukle”, piecus gadus cīnījās ar smadzeņu vēzi. Pēc diagnozes noteikšanas viņa pārtrauca filmēties un pazuda no sabiedrības redzesloka.

Kultūra Opra Vinfrija tika ievietota slimnīcā. Kas notika?

Televīzijas vadītājai bija problēmas ar vēderu, un ārstiem viņa bija jāpieliek pie sistēmas. Šī iemesla dēļ viņa nevarēja piedalīties grāmatu kluba pārraidē.

Kultūra Kevins Speisijs atzina, ka atrodas uz bankrota sliekšņa

Pēc apsūdzībām par seksuālu uzmākšanos viena no Holivudas veiksmīgākajiem aktieriem karjera piedzīvoja lejupslīdi.

Kultūra «Spice Girls» zvaigzne pēc skandāla ar vīru atgriežas pie pirmslaulības uzvārda

Džerija un Kristians Horners ir precējušies kopš 2015. gada. Dziedātāja visus šos gadus ir atbalstījusi savu sacīkšu braucēju vīru, taču tagad pāris piedzīvo attiecību krīzi, kam ir konkrēti iemesli.