• Dita,
  • Marta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Dž. Dž. Džilindžers iestudēja seriālu «Ekstāze» par slepenu seksu (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
VS.LV 09:23, 23.12.2023


Pirmo reizi Latvijā uz filmēšanas laukuma tika pieaicināta intimitātes ainu koordinatore.


Ekscentriskais mākslinieks Elias jeb aktieris Eduards Johansons un buduāra fotogrāfe Efeja — Linda Kalniņa.

Vēl nesen kinoteātros visā Latvijā pirmizrādi piedzīvoja Dž. Dž. Džilindžera pilnmetrāžas filma "Ekstāze", kas uzņemta pēc Karīnas Gleitneres (iepriekš Račko) erotiskā romāna motīviem. Televīzijā - seriāla "Ekstāze" pirmā epizode, kas izcelsies ar vēl lielāku atklātību un jaunām sižeta līnijām.

Sešu sēriju erotiskā drāma vēsta par fotogrāfi Efeju, kura, bēgot no rutīnas attiecībās ar vīru, attopas kaisles virpulī ar ekscentrisku mākslinieku Eliasu. Iekāres apreibināta, viņa neaizdomājas par eiforijas sekām. Efeja nonāk kaislību, melu un intrigu virpulī, taču drīz vien šī jaunā aizraušanās kļūst par toksisku attiecību un asaru avotu. Efeja saprot, ka attiecībām ar Eliasu ir sava cena - iznīcība.

Jau filmas pirmizrādē režisors Dž. Dž. Džilindžers norādīja, ka seriālu ir vērts skatīties arī tiem, kas ir redzējuši filmu, jo sešās epizodēs būs lielāka atklātība, jaunas sižeta līnijas un jauni personāži.

Seriāls īpašs arī ar to, ka pirmo reizi Latvijā uz filmēšanas laukuma tika pieaicināta intimitātes ainu koordinatore Ieva Norvele, kas pasaulē jau ir ierasta prakse. Projekta veidotājiem bija ļoti svarīgi, ka saturs tiek ētiski veidots, jo tas atšķir no kaut kā vulgāra vai pornogrāfijas. Tāpat speciāli šim seriālam mākslinieks Artūrs Bērziņš radīja vairākas gleznas, kam seriāla sižetā atvēlēta nozīmīga loma.

Lomās: Linda Kalniņa, Eduards Johansons, Signe Dancīte, Rihards Lepers, Telma Auziņa, Alberts Viegliņš, Lelde Dreimane un citi.


Dž. Dž. Džilindžers dzimis 1966. gada 8. martā Kazahstānā.
Dž. Dž. Džilindžers dzimis 1966. gada 8. martā Kazahstānā.

Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Pasaulslavenais Joss Stellings nākammēnes Rīgā prezentēs jaunu filmu (+VIDEO)

Tas ir jauna vīrieša un nobriedušas sievietes, bijušās balerīnas ar neizdevušos dzīvi, sarežģīto savstarpējo attiecību stāsts.

Kultūra Augusta sākumā notiks Vecrīgas zaļumballe

Šogad 2.augustā no plkst.19 līdz 23 Māzās Jaunielas laukumā notiks Vecrīgas zaļumballe.

Kultūra Dailes teātrī top mistisks «Vārnas» iestudējums (+VIDEO)

"Liekas, ka šīs izrādes esmu gaidījis visu savu mūžu".

Kultūra Straupē šodien notiks septītie Latvijas vīndaru svētki

Straupes Zirgu pastā šodien notiks septītie Latvijas vīndaru svētki, aģentūru LETA informē "Straupes tirdziņa" pārstāvji. Vīndaru svētki norisināsies no plkst.11 līdz 15.

Lasiet arī

Sabiedrība Saeima noraida pieprasījumu Čakšai par seksuālās izglītības mācību materiāliem

Saeima šodien noraidīja "Apvienotā saraksta" (AS) deputātu pieprasījumu izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai (JV) par Valsts izglītības satura centra (VISC) metodisko materiālu "Seksuālā izglītība - jautājumi un atbildes" nokļūšanu izglītības sistēmā.