• Ginters,
  • Guntra,
  • Marianna
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Smalkā sabiedrība ballītē Mangaļsalā baudījusi smalkus kokteiļus

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
VS.LV 13:17, 22.07.2023


Bijušais depresīvais rajons ir kļuvis par stilīgas socializēšanās vietu.


Modes cilvēki greznās drēbēs bauda dzīvi.

Latvijas slavenības un influenceri nosvinējuši vasaras sezonas rīkotajā ballītē Joie de vivre. Pasākums notika kolorītajā vietā Miers, kas atrodas piejūras rajonā Mangaļsalā.

Pasākuma ietvaros viesi iejutās iedvesmas un mākslas pasaulē, izbaudīja mākslas meistarklasi, trīspadsmit kulinārijas grāmatu autores Signes Meirānes kulināros šedevrus, kā arī gatavotos kokteiļus.

Pasākumu apmeklēja aktrise Agnese Zeltiņa, modele un Mis Universe Latvia 2022 Kate Aleksejeva, TV vadītāja Lelde Ceriņa, stilisti un radošās personības Ēriks Ukass, Kristīne Rudzinska, Liene Stūraine, kā arī gardēdes Brigita Dambe un Valērija Birule, u.c.

Par pasākuma svinīgumu rūpējās tā vadītājs Aivis Ceriņš un dziedātājs Justs. Signe Meirāne, kas nupat bija atgriezusies no Francijas, viesiem pastāstīja par saviem gastronomiskajiem atklājumiem un pārsteidza ar uzkodām, kuras bija ideāli saskaņotas un atklāja uz konjaka bāzes veidoto kokteiļu garšu.

Vitautas Pazereckas iepazīstināja viesus ar kokteiļu uz konjaka bāzes gatavošanas un pasniegšanas smalkumiem un aktuālajām šīs vasaras sezonas tendencēm: "Konjaks mūsdienu pasaulē - tas ir dzēriens, kas ļauj iekļauties dzīves svinēšanas atmosfērā, apstāties, izbaudīt mirkli. Tas ikvienam pasākumam piešķir īpaši elegantu "garšu". Pateicoties savai ilgajai vēsturei, mēs precīzi zinām, cik vērts ir katrs nodzīvotais mirklis, tāpēc mēs pasaulē ienesam mirkļa baudīšanas filozofiju. Kas var būt labāk, kā vasaras vidū baudīt burvīgu skatu uz jūru vēsturiskā vietā un iejusties īpašajā "joie de vivre" atmosfērā, piedaloties gleznošanas meistarklasē un izbaudot kulināriju patiesi mīlošās Signes stāstus par Franciju un jaunajiem kulinārajiem atklājumiem, malkojot dzērienus, kas pārsteigs pat visprasīgākos baudītāju ar savu bagāto un daudzpusīgo garšu, vieglumu un moderno pasniegšanas veidu."


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Kuldīgas mākslinieces Sabīnes Verneres darbi tika novērtēti Vīnē (+VIDEO)

Verneres darbi ir izteikti jutekliski, emocionāli un estētiski pievilcīgi.

Kultūra «Emmy» ceremonijā triumfē «Shogun» un «Hacks»

"Emmy" balvu pasniegšanas ceremonijā svētdien Losandželosā labāko seriālu godalgas saņēma seriāli "Shogun" ("Sjoguns") un "Hacks" ("Padomi").

Kultūra Piedzīvojumu filma «Banāns upē» dodas Latvijas tūrē

Stāsta centrā ir jauns vīrietis, kurš mēģina sadraudzēties ar savas draudzenes trīspadsmit gadus veco dēlu.

Kultūra «Autobuss debesīs» ieraksta jaunu singlu un gatavojas 25 gadu jubilejam (+VIDEO)

"Tagad, gatavojoties tūrei un jaunajam albumam, sapratām, ka dziesma ir īsta pērlīte".

Lasiet arī

Sabiedrība Saeima atbalsta alkohola tirgošanu līdz plkst.20

Saeima šodien otrajā lasījumā atbalstīja grozījumus Alkoholisko dzērienu aprites likumā, kas paredz ieviest jaunus alkohola tirdzniecības laika ierobežojumus - no pirmdienas līdz sestdienai to varēs tirgot no plkst.10 līdz 20, bet svētdienās - no plkst.10 līdz 18.

Sabiedrība Saeima noraidīja alkohola iegādāšanās vecuma palielināšanu līdz 20 gadiem

Saeima šodien, otrajā lasījumā skatot grozījumus Alkoholisko dzērienu aprites likumā, noraidīja priekšlikumu, kas būtu paredzējis alkoholiskos dzērienus aizliegt pārdot personām, kuras jaunākas par 20 gadiem.

Sabiedrība Alkohola iegādes vecuma palielināšanu varētu neattiecināt uz alu, sidru un vīnu

Atsevišķi deputāti varētu rosināt nemainīt pašlaik noteikto 18 gadu vecumu attiecībā uz alus, sidra un vīna iegādi, tādējādi plānoto 20 gadu ierobežojumu attiecinot tikai uz stiprākiem alkoholiskajiem dzērieniem.

Sabiedrība Saeima neierobežos alkohola tirgošanu degvielas uzpildes stacijās

Alkohola tirgošana degvielas uzpildes stacijās (DUS) arī turpmāk netiks ierobežota, šādu pozīciju otrdien atbalstīja Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas vairākums.