JRT rīcībā nav informācijas par jaunām Covid-19 saslimšanām teātrī

Kultūra
LETA 17:39, 12.10.2020 0

Jaunā Rīgas teātra (JRT) rīcībā nav informācijas par jauniem ar Covid-19 saslimšanas gadījumiem, pavēstīja teātra pārstāve Inga Liepiņa.

 

LETA jau vēstīja, ka 9.oktobrī kļuva zināms, ka ar Covid-19 inficējies JRT aktieris Jevgenijs Isajevs un, rūpējoties par skatītāju drošību, teātris no 10.okotbra uz divām nedēļām atcēlis visas izrādes un atsāks tās spēlēt no 25.okotbra.

Isajevs pēdējo reizi izrādēs piedalījās 30.septembrī un kopš tā laika teātra telpās nav bijis. Tāpēc visiem skatītājiem, kuri kopš tās dienas bijuši JRT, iemesla satraukumam nav, iepriekš uzsvēra JRT.

9.okotbrī aktieris bija ieradies uz mēģinājumu, taču sajuties slikti un uzreiz ticis nosūtīts uz analīzēm, kuras apstiprināja infekciju.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Muzeju naktī runās par latviešu kino leģendu Adu Neretnieci (+VIDEO)

"Kinorežisors - tā ir nolādēti grūta profesija, īpaši sievietei".

Kultūra Francijā sāksies Kannu festivāls, kurā demonstrēs Latvijas filmu «Straume»

Francijā šodien sāksies Kannu kinofestivāls, kur konkursam "Īpašais skatiens"atlasīta arī Latvijas režisora Ginta Zilbaloža pilnmetrāžas animācijas filma "Straume" jeb "Flow", aģentūru LETA informēja Nacionālā kino centra (NKC) pārstāve Margarita Rimkus.

Kultūra Azerbaidžānas paklāji rotā Liepājas muzeju (+VIDEO)

Aušanai tiek izmantots tikai roku darbs.

Kultūra Dons: «Esmu gandarīts ar paveikto»

Latvijas delegācija dziedātāja Dona veikumu Eirovīzijas konkursā vērtē pozitīvi, uzsverot, ka uz šo konkursu var atskatīties ar lepnuma sajūtu, jo pēc ilgiem laikiem Latvija pelnīti atgriezusies konkursa finālā, sacīja Latvijas delegācijas vadītājs Guntars Gulbiņš.

Lasiet arī