• Mirta,
  • Ziedīte
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Notiks labdarības koncerts «Veltījums Ukrainai!»

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
LETA 06:55, 24.02.2023


Atjaunotā Rīgas cirka arēnā šodien plkst.21 notiks labdarības koncerts "Veltījums Ukrainai", iezīmējot gadu Ukrainas cīņai ar agresorvalsti Krieviju par savas valsts neatkarību un brīvību, aģentūru LETA informēja fonda pārstāve Signe Nīgale.


Foto: LETA

Koncertu tiešraidē translēs arī Latvijas Televīzija un Latvijas Radio 2.

Koncertā piedalīsies vairāk nekā 100 mūziķi un mākslinieki, tai skaitā ukraiņu dziedātājs un mūziķis Ivans Dorns, "Shipsea", Intars Busulis, "Abonementa orķestris", "GG Choir", Raimonds Tiguls, Vestards Šimkus, Kaspars Zemītis, Daumants Kalniņš, "Latvian Voices", "Dagamba", "The Sound Poets", Staņislavs Judins un Asnate Rancāne, "Tautumeitas", "Carnival Youth", "Goran Gora", "Iļģi", Rīgas Tehniskās universitātes vīru koris "Gaudeamus", grupa "Pērkons" un citi.

Labdarības koncerta laikā tiks īstenota ziedojumu kampaņa "Bez tevis nav uzvaras", lai nodrošinātu 500 000 eiro lielu ziedojumu Ukrainas aizsardzības spēku stiprināšanai.

Sadarbībā ar "Ziedot.lv" koncerta laikā ikviens skatītājs varēs ziedot Ukrainai, zvanot pa maksas tālruni. Koncerta galvenais mērķis ir vākt ziedojumus atbalstam Ukrainai, pērkot biļeti uz koncertu vai uzņēmumiem veicot lielāku ziedojumu un pretī saņemot koncerta ielūgumus.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Lasiet arī

Pasaule Kanāda šogad Ukrainas atbalstam atvēlēs trīs miljardus dolāru

Kanāda sestdiena parakstījusi drošības līgumu ar Ukrainu un apsolījusi šajā gadā piešķirt 3,02 miljardus kanādiešu dolāru (2,07 miljardus eiro) Kijivas finansiālajam un militārajam atbalstam.

Pasaule Ekvadora atsakās no ieroču sūtīšanas Ukrainai

Ekvadora pirmdien atteicās no padomju laika ieroču sūtīšanas Ukrainai pēc tam, kad prezidenta solījums to darīt izraisīja strīdu ar Krieviju, kas aizliedza Ekvadoras banānu un ziedu importu.

Pasaule NBS komandieris: Rietumi var palielināt militāro atbalstu Ukrainai

Rietumi vēl nav izsmēluši savas rezerves un var būtiski palielināt militāro atbalstu Ukrainai, uzsvēr Latvijas Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandieris Leonīds Kalniņš.