• Dita,
  • Marta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Piņķos biedrības dāmas var baudīt zirgu skriešanās sacīkstes (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Interesanti fakti
VS.LV 11:46, 08.06.2024


Pasākuma gaitā notiks arī izsole, kuras ienākumi tiks novirzīti Labdarības fondam.


Stilīga cepure lieliski sader ar tīrasiņu zirgu.

Lielbritānijas Tirdzniecības kamera Latvijā (BritCham) izziņo ekskluzīvu sezonas noslēguma pasākumu "Royal Ascot 2024", kas ar britu zīmola Bentley Riga atbalstu notiks 20.jūnijā no plkst.18:30 līdz 23:00 Barratt Equestrian jāšanas centrā Piņķos.

Šis būs neaizmirstams vakars, piepildīts ar eleganci un zirgu sporta burvību, kā arī iespēju atbalstīt labdarību. Pasākumā, kurā vienlīdz svarīgi ir gan zirgu sports, gan mode, laipni gaidīti kā BritCham biedri un draugi, tā arī visi, kam interesē britu kultūra un biznesa kopiena Latvijā.

Pasākuma teritorijā viesus sagaidīs sarkanais paklājs un visa pasākuma laikā viesi izbaudīs patiesu oriģinālā Ascot noskaņu.

Līdzīgi kā oriģinālajā Royal Ascot tradīcijā, kuru tik ļoti mīlēja karaliene Elizabete II un Karaliskā ģimene, arī šis BritCham pasākums:

-demonstrēs jāšanas sporta skaistumu un grāciju. Vakara galvenais notikums būs aizraujošie iejādes un šķēršļu pārvarēšanas demonstrējumi, ko sniegs Barratt Equestrian jāšanas centra talantīgie zirgi un jātnieki. Pasākumā būs iespēja satikt Disco, zirgu, kas piedalījies Čeltenhemas kausa sacensībās un vairākkārtējs šķēršļu pārvarēšanas sacensību uzvarētājs.

-Par viesu gastronomisko labsajūtu rūpēsies izcilais šefpavārs Raimonds Zommers un restorāns Entresol;

-patīkamu atmosfēru nodrošinās DJ un BritCham viesi, izrādot savu izsmalcināto stilu;

Aicinām viesus ievērot tradicionālo Royal Ascot ģērbšanās stilu, nodrošinot izsmalcinātu elegances atmosfēru. Dāmām cepures, fascinatori vai galvassegas ir obligātas.

Pasākuma gaitā notiks arī labdarības izsole, kuras ienākumi tiks novirzīti BritCham Labdarības fondam. Izsolē iegūtie līdzekļi tiks novirzīti fonda projektiem, kas sniedz palīdzību maznodrošinātiem bērniem Latvijā.

Uz vietas darbosies arī dzērienu bārs.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Lasiet arī