• Lana,
  • Sergejs,
  • Svetlana
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Stacijas laukumā bijušās spēļu zāles vietā plānots Hesburger restorāns

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
VS.LV 12:03, 22.06.2024


Stacijas laukumā bijušās spēļu zāles vietā plānots "Hesburger" restorāns, aģentūru LETA informēja "Hesburger" mārketinga un starptautiskās attīstības direktore Ieva Salmela.


Foto: LETA

Zemesgrāmatas informācija liecina, ka zemesgabala 390 kvadrātmetru platībā un vienstāva ēkas īpašnieks kopš 2000.gada septembra ir SIA "Kolonāde-S", bet 2024.gada 22.martā noslēgts nomas līgums ar SIA "Brīvībasburger".

Pamatojoties uz nomas līgumu, noteikts aizliegums bez "Brīvībasburger" rakstiskas piekrišanas nekustamu īpašumu atsavināt, dāvināt, sadalīt un apgrūtināt ar lietu tiesībām.

Salmela skaidroja, ka šobrīd ir iesniegti nepieciešamie dokumenti būvvaldē par jauna restorāna izveidi norādītajā adresē.

Jaunā "Hesburger" restorāna projekts paredz ēkas atjaunošanu, izveidojot restorāna telpas ar plašiem logiem, modernu dizainu un vasaras terasi.

Uz aģentūras LETA jautājumu par jaunajā restorānā plānotajām investīcijām Salmela atbildi nesniedza.

Jaunā restorāna projektu plānots īstenot tiklīdz tiks saņemtas nepieciešamās atļaujas darbu sākšanai.

"Brīvībasburger" 2023.gadā strādāja ar 1228 eiro zaudējumiem, liecina "Firmas.lv" informācija. Uzņēmums reģistrēts 2011.gadā, un tā pamatkapitāls ir 60 000 eiro. Uzņēmuma īpašnieks ir Somijas kompānijai "Hes-Pro (Finland)" piederošā SIA "Rigaburger".

Jau ziņots, ka Latvijā 2023.gadā, salīdzinot ar 2022.gadu, "Hesburger" pārdošanas apmēri palielinājās par 25%, sasniedzot 53,92 miljonus eiro. Šogad uzņēmums Latvijā plāno atvērt divas ēdināšanas vietas, savukārt Baltijā 2024.gadā kopumā paredzēts atvērt desmit jaunus "Hesburger".

"Hesburger" sāka darbību 1966.gadā. Patlaban uzņēmumam ir 477 ēstuves deviņās valstīs, tostarp 274 filiāles Somijā, 61 - Lietuvā, 51 - Latvijā, 51 - Igaunijā, 29 - Bulgārijā, septiņas - Ukrainā, divas - Vācijā un viena Rumānijā. Uzņēmums darbojas arī Polijā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Latvijas Banka: kreditēšanā jūtamas nelielas pozitīvas vēsmas

Latvijā kreditēšanā ir jūtamas nelielas pozitīvas vēsmas, Latvijas Bankas uzturētajā ekonomiskās analīzes vietnē "makroekonomika.lv" atzīmē centrālās bankas ekonomists Vilnis Purviņš.

Ekonomika Rinkēvičs ANO uzsver Latvijas priekšrocības mākslīgā intelekta attīstības jomā

Latvijas prezidents Edgars Rinkēvičs ANO uzsvēris Latvijas priekšrocības mākslīgā intelekta un komunikāciju tehnoloģiju attīstības jomā, aģentūru LETA informēja Valsts prezidenta padomnieks komunikācijas jautājumos Mārtiņš Drēģeris.

Ekonomika FinCEN paziņo par sankciju pret ABLV Bank atcelšanu

ASV Finanšu ministrijas Finanšu noziegumu apkarošanas tīkls ("FinCEN") ceturtdien paziņojis par rosināto sankciju pret "ABLV Bank" atcelšanu, portāla VS.LV informēja ASV vēstniecībā Latvijā.

Ekonomika E-rēķini un darba nodokļi – izmaiņas, kam jāgatavojas jau šodien

Ministru kabineta otrdien pieņemtais lēmums virzīt izskatīšanai Saeimā Finanšu ministrijas izstrādātos grozījumus Grāmatvedības likumā, kas paredz ieviest strukturētu elektronisko rēķinu apriti, liks vienam otram uzņēmējam steigā meklēt risinājumu, gada nogali padarot trauksmaināku.

Lasiet arī