• Dita,
  • Marta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


«airBaltic» sāk lidojumus uz Alikanti

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
LETA 08:49, 27.02.2024


Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" šodien sāk lidojumus divas reizes nedēļā uz Alikanti, Spānijā, aģentūru LETA informēja Rīgas lidostas pārstāvji.


Foto: LETA

Lidostas pārstāvji iepriekš informēja, ka ziemas sezonā Rīgas lidosta piedāvā tiešos lidojumus uz vairāk nekā 75 galamērķiem, tostarp šajā ziemas sezonā piedāvāti trīs jauni maršruti - uz Marokas piejūras kūrortu Agādīru, Londonu (Hītrovas lidostu), kā arī lidojumi uz Alikanti.

Kopumā Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" pasažieriem no Rīgas piedāvā maršrutu tīklu ar 55 tiešajiem galamērķiem, bet Īrijas zemo cenu aviosabiedrība "Ryanair" piedāvā lidojumus uz 26 tiešajiem galamērķiem.

Jau ziņots, ka Rīgas lidostā pagājušajā gadā apkalpoti kopumā 6,63 miljoni pasažieri, kas ir par 23% vairāk nekā 2022.gadā, taču par 15% mazāk nekā 2019.gadā pirms Covid-19 pandēmijas.

Rīgas lidosta 2023.gada deviņos mēnešos strādāja ar 54,512 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 30,8% vairāk nekā attiecīgajā periodā gadu iepriekš, vienlaikus uzņēmuma peļņa pieauga par 72% - līdz 5,268 miljoniem eiro.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Eksperts: aizkavēts maksājums par pakalpojumiem sabojās kredītvēsturi (+VIDEO)

Labākā pieeja ir ik dienu piekopot pārdomātus finanšu ieradumus.

Ekonomika Baltijā sākas viedo māju bums (+VIDEO)

Papildus var ietaupīt, modernizējot esošo elektrības instalāciju.

Ekonomika Atļauj "Latvijas Gāze" izteikt akciju atpirkšanas piedāvājumu

Vienas akcijas cena akciju atpirkšanas piedāvājumā ir noteikta 3.35 eiro.

Ekonomika Zemitāna tilta pārbūvei pieteikušies četri pretendenti

Rīgas pašvaldības šovasar izsludinātajā atklātajā iepirkuma konkursā Joŗģa Zemitāna tilta pārbūvei pieteikušies četri pretendenti, savukārt konkursu Vanšu tilta pārbūvei plānots izbeigt bez rezultāta un izsludināt jaunu iepirkumu.

Lasiet arī

Ekonomika «airBaltic» patlaban pastāvīgus lidojumus uz Liepāju neplāno nodrošināt

Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" patlaban pastāvīgus lidojumus uz Liepāju neplāno nodrošināt, tomēr diskusijas un plāni par šo lidojumu iespējamību tālākā nākotnē joprojām ir aktuāli un esoši lidsabiedrības dienas kārtībā, aģentūrai LETA sacīja "airBaltic" sabiedrisko attiecību vadītājs Augusts Zilberts.

Ekonomika Fitch piešķīrusi airBaltic emitētajām obligācijām B reitingu

Starptautiskā reitingu aģentūra "Fitch Ratings" Latvijas nacionālās aviokompānijas "airBaltic" emitētajām nodrošinātajām obligācijām 340 miljonu eiro apmērā piešķīrusi "B" ilgtermiņa reitingu.

Ekonomika «airBaltic» ieķīlājusi 36 preču zīmes, tostarp «airBaltic»

Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" reģistrējusi komercķīlu ar nodrošinātā prasījuma maksimālo summu 442 miljoni eiro, liecina "Lursoft" publiskotā informācija.

Ekonomika Aviokompānija «airBaltic» emitējusi obligācijas 340 miljonu eiro vērtībā

Latvijas nacionālā aviokompānija "airBaltic" emitējusi obligācijas 340 miljonu eiro vērtībā, otrdienas vakarā tviterī paziņojis satiksmes ministrs Kaspars Briškens (P).