No šodienas ēdināšanai un izklaides pasākumiem jābeidzas līdz pulksten 21

Ekonomika
LETA 11:44, 11.10.2021 0

No šodienas līdz nākamā gada 11.janvārim sabiedriskās ēdināšanas, izklaides, kultūras pakalpojumu, kā arī reliģiskās darbības veikšanas vietas un kultūrvietas darbu varēs sākt ne agrāk kā plkst.6 un beigt ne vēlāk kā plkst. 21, paredz pagājušajā nedēļā Ministru kabinetā apstiprinātais rīkojums par ārkārtējās situācijas izsludināšanu.

 
Foto: LETA

Šis ierobežojums neattieksies uz vietām, kur ēdināšanu izsniedz līdzņemšanai un starptautiskās lidostas "Rīga" termināļos.

Vienlaikus darba laika izņēmumus reliģisko darbību veikšanas vietās var noteikt tieslietu ministrs pēc saskaņošanas ar Veselības ministriju.

Iepriekš attiecīgās vietas varēja sākt strādāt ne ātrāk kā plkst.6 un beigt ne vēlāk kā plkst.24.

Sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumus varēs sniegt tikai epidemioloģiski drošā vidē, nodrošinot, ka pie viena galdiņa atrodas ne vairāk kā četras personas, bet starp galdiņiem ir vismaz trīs metru attālums, ja starp galdiņiem nav izveidota norobežojoša siena.

Jau vēstīts, ka valdība sēdē 8.oktobrī atbalstīja ārkārtējās situācijas izsludināšanu no 11.oktobra uz trim mēnešiem, paredzot atsevišķus stingrākus ierobežojumus.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Latvijā 63% iedzīvotāji izvēlētos investēt nekustamajā īpašumā

Ja būtu pieejami brīvie līdzekļi, 63% Latvijas iedzīvotāju izvēlētos tos ieguldīt nekustamajā īpašumā, iegādājoties mājokli, zemi vai meža īpašumu, liecina bankas "Citadele" sadarbībā ar pētījumu aģentūru "Norstat" veiktās aptaujas dati.

Ekonomika «Pasažieru vilciens» saņēmis 22 no 32 jaunajiem elektrovilcieniem

AS "Pasažieru vilciens" (PV) no Čehijas uzņēmuma "Škoda Vagonka" patlaban ir saņēmis 22 no paredzētajiem 32 jaunajiem elektrovilcieniem.

Ekonomika Pasludināts jaunā Rīgas pasažieru termināļa metu konkursa uzvarētājs

SIA "Riga Ropax Terminal" otrdien jaunā pasažieru un ro-ro kravu termināļa metu konkursa uzvarētāju apbalvošanas ceremonijā par uzvarētāju atzina pasaulslavenās arhitektes Zahas Hadidas savulaik dibināto Lielbritānijas arhitektu biroju "Zaha Hadid Architects".

Ekonomika Vidzemes plānošanas reģions attīstīs ekonomiku kopā ar Augstskolu (+VIDEO)

Noteikti septiņi viedās specializācijas prioritārie tautsaimniecības sektori.

Lasiet arī

Sabiedrība Lasmaņa rīcībā tiesībsargs saskatījis nevēlamu seksuāla rakstura komunikāciju

Tiesībsargs konstatējis neētisku, aizvainojošu, cieņu pazemojošu un uz vardarbību vērstu komunikāciju, tostarp nevēlamu seksuāla rakstura verbālu komunikāciju, un bosingu no bijušā Jelgavas novada domes priekšsēdētāja Madara Lasmaņa (LA) puses, pavēstīja Tiesībsarga biroja pārstāvis Edgars Lākutis.

Sabiedrība Atvieglos lēmumu pieņēmšanu dzīvojamo māju atjaunošanai

Saeimas komisija atbalstīja grozījumus Dzīvokļa īpašuma likumā. Ar tiem paredzēts dot iespēju par mājai būtiskiem jautājumiem lemt arī tad, ja daļa iedzīvotāju neiesaistās šo jautājumu risināšanā.

Kriminālziņas Rosina apsūdzēt divus policistus par personas piekaušanu atskurbtuvē

Iekšējās drošības birojs (IDB) aprīļa beigās Noziedzīgu nodarījumu valsts institūciju dienestā izmeklēšanas prokuratūrai nosūtījis kriminālprocesu kriminālvajāšanas sākšanai pret divām pašvaldības policijas amatpersonām Vidzemes reģionā - pret vienu par dienesta pilnvaru pārsniegšanu, savukārt pret otru - par bezdarbību.

Sabiedrība Ministre apmeklēs jaunā cietuma būvlaukumu

Liepajas cietums - viens no lielākajiem publiskā pasūtījuma būvniecības projektiem Latvijā.