Trušu karalistē ugunsgrēkā sadeguši ap 200 truši un 23 cūkas

Ekonomika
LETA 12:53, 03.07.2021 0

Ogres novada Lēdmanes pagastā šorīt ugunsgrēkā sadeguši ap 200 truši un 23 cūkas, aģentūru LETA informēja ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Agrita Vītola.

 
Foto: LETA

Kā noskaidro aģentūra LETA, postošais ugunsgrēks izcēlies pazīstamajā saimniecībā "Trušu karaliste".

Šorīt ap plkst.9.30 VUGD saņēma izsaukumu uz Ogres novada Lēdmanes pagastu, kur saskaņā ar sākotnējo informāciju dega šķūnis.

Kā stāstīja Vītola, ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatēja, ka deg kūts ar mājlopiem un vēl divas saimniecības ēkas kopumā 450 kvadrātmetru platībā, kā arī vieglā automašīna un traktora piekabe.

Ugunsgrēkā gāja bojā ap 200 trušu un 23 cūkas. Plkst.11 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika lokalizēts, bet vēl turpinās tā dzēšana.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Daugavas HES izstrādāts lielākais apjoms pēdējo 25 gadu laikā (+VIDEO)

Latvija ir labā ceļā uz atjaunojamās enerģijas mērķu sasniegšanu.

Ekonomika Gulbe: Latvijā pārtikas cenām vajadzētu saglabāties pašreizējā līmenī

Latvijā pārtikas cenām vajadzētu saglabāties pašreizējā līmenī, ja vien nenotiks kādi satricinājumi, intervijā aģentūrai LETA atzina Agroresursu un ekonomikas institūta (AREI) Lauksaimniecības tirgus veicināšanas daļas vadītāja Ingūna Gulbe.

Ekonomika Būtiski mainīti principi, pēc kādiem mājsaimniecības nodod elektrību tīklā

Atbilstoši grozījumiem Elektroenerģijas tirgus likumā ar maiju sāks darboties neto norēķinu sistēma, kas paredz mājsaimniecību ar saules paneļiem savstarpējos norēķinus naudas izteiksmē.

Ekonomika Latvijā vairāk nekā 90% iedzīvotāju pirkumiem internetā izmanto datorus

Latvijā vairāk nekā 90% iedzīvotāju pirkumiem internetā izmanto datorus, tomēr arvien vairāk cilvēku pirkumiem sāk izmantot arī mobilos telefonus, liecina starptautiskā interneta pētījumu un tehnoloģiju uzņēmuma "Gemius" veiktās aptaujas dati.

Lasiet arī

Pasaule Īrija sola neizvietot policiju uz robežas ar Ziemeļīriju

Īrijas valdība apstiprinājusi, ka uz robežas ar Ziemeļīriju policija netiks izvietota, Londonā pavēstīja Lielbritānijas Ziemeļīrijas lietu ministrija.

Pasaule NATO nosoda Krievijas kaitnieciskās darbības alianses teritorijā

NATO ceturtdien nosodījusi Krievijas kaitnieciskās darbības alianses teritorijā, atzīstot, ka dezinformācijas izplatīšana, sabotāža un kiberuzbrukumi rada draudus tās drošībai.

Sports Latvijas U-18 hokejisti pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā piekāpjas Kanādai

Latvijas hokejisti ceturtdien Vantā pasaules U-18 čempionāta ceturtdaļfinālā cieta zaudējumu mačā ar vienaudžiem no Kanādas.

Sabiedrība Pirmssvētku piektdiena Latvijā būs silta

Pirmssvētku piektdiena Latvijā būs silta, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.