NASA tehnoloģijas un vitamīni izstādē “Medbaltica 2020”

Ekonomika
VS.LV 11:28, 15.09.2020 0

Inovatīvas tehnoloģijas, jaunākie zobārstniecības risinājumi, dezinfekcijas līdzekļi, higiēnas preces, kosmētika, uztura bagātinātāji un konferences profesionāliem – tas viss jau šonedēļ – 17. un 18. septembrī izstādē “Medbaltica 2020” Ķīpsalā.

 
Foto: BT1

Vingrumam un labai stājai. Ķīpsalā varēs iepazīties ar zīmola “Blackroll” plašo fascijas masāžas treniņu rīku piedāvājumu, kas radīti, sadarbojoties ar starptautiski atzītiem pētniekiem un zinātniekiem. Ikviens varēs izvēlēties sev atbilstošākos sporta un masāžas rīkus – vai tie būtu ruļļi, bumbas vai pretestības gumijas. Būs iespēja iepazīties arī ar “Swedish Posture” unikālajiem produktiem stājas uzlabošanai – stājas korektoriem, balansa krēsla palikni u.c., kas palīdz nogurušajiem muskuļiem atgriezties sākotnējā stāvoklī.

Gaisa attīrīšana kā kosmosa kuģī. Unikālu NOVAERUS NanoStrike® plazmas nanotehnoloģijas iekārtu iekštelpu gaisa dezinfekcijai un attīrīšanai, kas ir īpaši aktuāli Covid-19 pandēmijas apstākļos, izstādē prezentēs “Biomark”. Ierīce sākotnēji tika radīta gaisa attīrīšanai NASA kosmosa kuģos. Tās pamatā ir inovatīva, ļoti zemas enerģijas plazma, kas destruktīvi darbojas uz jebkuru patogēnu gaisā, izjaucot tā DNS struktūru ar efektivitāti 99,99%.

Mazuļa aptieciņa. Teju ikviena mamma pazīst negulētas naktis, kad mazulim šķiļas zobiņi, aizlikts deguns vai moka kolikas. Lai mazinātu iekaisumu un smaganu jutīgumu zobu šķilšanās laikā, palīgā nāks smaganu gēls “Dentinale Natura” bez lidokaīna, cukura un parabēniem. Lai mazulim ātri sniegtu atvieglojumu koliku laikā “PN Baltic” piedāvā gāzes izvades caurulītes “Windi”, bet aizliktam deguntiņam – nazālo aspiratoru “NoseFrida”, kas ātri un maigi palīdzēs to attīrīt. Turklāt izstādē šos produktus varēs iegādāties par izdevīgām cenām!

Vairāk par dalībnieku piedāvājumu šeit


Foto: BT1
Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Pēdējos 20 gados lauku saimniecību skaits samazinājies par 31,7%

Pēdējos 20 gados lauku saimniecību skaits samazinājies par 31,7%, turpretim saimniecību vidējais lielums pieaudzis 2,3 reizes, liecina Centrālās statistikas pārvaldes apkopotie 2023.gada lauku saimniecību integrētās statistikas apsekojuma provizoriskie dati.

Ekonomika Ekonomiskā situācija Eiropas Savienībā uzlabojas?

Nenoteiktība un lejupvērstie riski, kas apdraud ekonomikas prognozi, pēdējos mēnešos ir vēl vairāk palielinājušies, galvenokārt saistībā ar Krievijas ieilgušo agresijas karu pret Ukrainu un konfliktu Tuvajos Austrumos. Riskus joprojām rada arī plašāka ģeopolitiskā spriedze.

Ekonomika Pašvaldības Vidzemes tirgus atdzīvojas jaunā veidolā (+VIDEO)

Ēku autors bija Rīgas pilsētas galvenais arhitekts Reinholds Šmēlings.

Lasiet arī

Pasaule Baltkrievija vēršas pret opozīcijas aktīvistiem, konfiscējot viņu īpašumus

Baltkrievijas varas iestādes ceturtdien paziņoja, ka veikušas reidus un konfiscējušas nekustamos īpašumus, kas pieder 104 opozīcijas aktīvistiem, kuri aizbēguši no valsts.

Sabiedrība Latvijas peldvietas saņems «Zilos karogus»

Rīgā, vides izglītības konceptvietā "Šūna", šodien plkst.11 notiks "Zilā karoga" svinīgā pasniegšana, aģentūru LETA informēja pasākuma organizatori.

Sabiedrība Ūdens temperatūra upēs un ezeros vietām pakāpusies līdz +17 grādiem

Agrā piektdienas rītā augstākā ūdens temperatūra Latvijas ūdenstilpēs bija +17 grādi Rāznas ezerā pie Kaunatas un Lielupē pie Mežotnes, kā arī +17,5 grādi Mūsā pie Bauskas, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.