Lidl veikals atvērts tā arī joprojām nav, bet jau tiek pārbūvēts. Kas notiek?

Ekonomika
liepajniekiem.lv 11:21, 30.07.2020 7

Liepājas būvvaldē iesniegta būvniecības iecere par autostāvvietas un pārtikas preču veikala pārbūvi Ganību ielā 182. Tur pērn augustā ekspluatācijā nodots veikals Lidl, kas gan joprojām nav atvērts, vēsta portāls liepajniekiem.lv.

 

Uzņēmuma "Lidl Latvija" pārstāvis Ingars Rudzītis skaidro, ka plānotie pārbūves darbi saistīti ar gatavošanos depozītsistēmas ieviešanai Latvijā.

"Ir jāparedz telpas taras pieņemšanai un apstrādei," viņš norāda.

Paredzēts, ka depozītsistēma Latvijā darbu uzsāks 2022. gada 1. februārī, taču vēl notiek diskusijas par Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas sagatavotajiem šīs sistēmas darbības noteikumiem.

Tikmēr joprojām nav skaidrības par to, kad Lidl Liepājā vērs durvis pircējiem. Rudzītis klāsta, ka šomēnes ekspluatācijā nodotais Lidl loģistikas centrs ir pirmais lielais solis šajā virzienā. Jaunuzceltais 51 tūkstoti kvadrātmetru lielais loģistikas centrs Rīgā nodrošināšot Lidl veikalu darbību Latvijā un Igaunijā.

Līdz pagājušās nedēļas vidum Latvijā ekspluatācijā nodoti desmit Lidl veikalu. Konkrētu informāciju par veikalu atvēršanas plāniem kompānija pagaidām nav izpaudusi.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (7)


ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Saražotās elektroenerģijas daudzums četros mēnešos Latvijā sarucis par 3,5%

Saražotās elektroenerģijas daudzums šogad četros mēnešos Latvijā sarucis par 3,5% salīdzinājumā ar 2023.gada attiecīgo periodu, sasniedzot 3337 gigavatstundu (GWh), liecina pārvaldes sistēmas operatora AS "Augstsprieguma tīkls" (AST) sagatavotais Latvijas elektroenerģijas tirgus apskats.

Ekonomika Piensaimnieks: «Līdz gada beigām Latvijā būs nedaudz ap 100 000 govju» (+VIDEO)

Ražošanas saimniecības izmanto mazāk dabas, resursu, mazāk dzīvnieku.

Ekonomika Zems izglītības līmenis rada četras reizes augstāku risku kļūt par bezdarbnieku

Pērn bezdarba līmenis personām 15-74 gadu vecumā ar pamata vai zemāku izglītības līmeni bija gandrīz četras reizes augstāks nekā personām, kas ieguvušas augstāko izglītību - attiecīgi 13,3% un 3,3%, secināts Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) izdotajā informatīvajā apskatā "Darbaspēka apsekojuma galvenie rādītāji 2023.gadā".

Ekonomika Pēdējos 20 gados lauku saimniecību skaits samazinājies par 31,7%

Pēdējos 20 gados lauku saimniecību skaits samazinājies par 31,7%, turpretim saimniecību vidējais lielums pieaudzis 2,3 reizes, liecina Centrālās statistikas pārvaldes apkopotie 2023.gada lauku saimniecību integrētās statistikas apsekojuma provizoriskie dati.

Lasiet arī

Kultūra Vāc parakstus par Eirovīzijai paredzētā finansējuma novirzīšanu Latvijas sportam

Sabiedrības iniciatīvu platformā "Manabalss.lv" sākta parakstu vākšana par Eirovīzijai paredzētā finansējuma novirzīšanu Latvijas sportam.

Sabiedrība Latvijas resursi un nodokļi aizplūst pāri robežām

Tā kā Eiropas Savienības valstu robežas ir atvērtas un iedzīvotāji tās var šķērsot brīvi, tad viņi to bieži arī dara. Ļoti bieži, tas notiek tādēļ, ka šķērsot robežu vilina cenas, tas, ka blakus valstī tas vai cits produkts maksā lētāk.

Ekonomika NVA piedāvā darba devējiem finansiālu atbalstu darbinieku sagatavošanai

Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) piedāvā darba devējiem finansiālu atbalstu vajadzīgo darbinieku sagatavošanai, īstenojot bezdarbnieka statusā NVA reģistrēto klientu praktiskās mācības darba vidē otrā, trešā vai ceturtā profesionālās kvalifikācijas līmeņa profesionālās kompetences ieguvei, informēja NVA.

Sabiedrība Čakša: Priekšlikumi nemazinās pedagogu atalgojumu (+ LIZDA viedoklis)

Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) priekšlikumi pedagogu darba slodžu līdzsvarošanai nemazinās to atalgojumu, šodien preses konferencē uzsvēra izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša (JV).