Latvijā atgriežas "American Express" - tagad to nodrošinās "Swedbank"

Ekonomika
15:34, 20.02.2020 0

"Swedbank" nodrošinās "American Express" maksājumu karšu apstrādi Baltijā, pavēstīja bankas mediju attiecību vadītājs Jānis Krops.

 

Viņš norādīja, ka "Swedbank" turpmāk nodrošinās "American Express" norēķinu karšu maksājumu pieņemšanu, apstrādi un apkalpošanu Latvijā, Lietuvā un Igaunijā. "Swedbank" jau ir sākusi sadarbību ar tirgotājiem, kas pieņem "American Express" norēķinu kartes Baltijas valstīs.

"Mēs esam pagodināti par iespēju strādāt ar "American Express", kas ir globālu uzticību ieguvusi norēķinu kompānija. Šīs ir lieliskas ziņas ne tikai tūristiem, kuri viesojas Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, bet arī tirgotājiem, kuri varēs apkalpot "American Express" karšu lietotājus," pauda "Swedbank" Uzņēmumu pārvaldes vadītāja Ieva Vīgante.

Lai aktivizētu "American Express" norēķinu kartes POS terminālos, tirgotāji aicināti sazināties ar savu menedžeri vai zvanīt "Swedbank", lai saņemtu sīkāku informāciju par iespēju parakstīt sadarbības līgumu ar "American Express".

Jau vēstīts, ka savulaik Latvijā un Lietuvā "American Express" norēķinu kartes izsniedza banka "Citadele", taču kopš 2016.gada 1.decembra banka "American Express" kartes vairs neizsniedz.

Pēc aktīvu apmēra "Swedbank" ir lielākā banka Latvijā.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Celtniecība Latvijā varētu ilgt 7 gadus, sacīja uzņēmējs (+VIDEO)

Galvenās problēmas ir darbaspēka pieejamība, valsts un pašvaldību kapitālsabiedrību lomas valsts attīstībā un administratīvais slogs.

Ekonomika Uzņēmējdarbība attīstījās Zemgalē, iztērējot gandrīz miljonu eiro (+VIDEO)

Projektā tika atbalstīti ne tikai biznesu īpašnieki, bet arī pašvaldību speciālisti.

Ekonomika Lufthansa Cargo veiks regulārus kravas lidojumus uz Rīgu

Vācijas aviokravu pārvadātājs "Lufthansa Cargo" ir sācis regulārus kravu lidojumus uz Rīgas lidostu, kas līdz ar to kļūst par pirmo Baltijas lidostu, ar ko "Lufthansa Cargo" veido regulāru tiešo kravu savienojumu.

Ekonomika Nosaukts Latvijā pieprasītākais amats

Pieprasītākais amats šā gada pirmajā ceturksnī Latvijā bija interneta reklāmu vērtētājs, liecina darba portālu "CVMarket.lv" jaunākā statistika.

Lasiet arī

Pasaule Izraēlas armija veic «mērķētus triecienus» Rafahā

Izraēlas armija pirmdienas vakarā paziņoja par "mērķētu triecienu" sākšanu Rafahā pret palestīniešu kaujinieku grupējumu "Hamās".

Kultūra Ventspils teātra nams "Jūras vārti" svin radošuma 15 gadus (+VIDEO)

Kultūras centrs piedāvā koncertus, izrādes un izstādes.

Sabiedrība Otrdienas rītā iespējama vilcienu atcelšana dzelzceļa posmā Saulkrasti-Skulte

Otrdienas rītā vilciena tehnisku iemeslu dēļ iespējama vilcienu atcelšana dzelzceļa posmā Saulkrasti-Skulte, tviterī informē AS "Pasažieru vilciens" pārstāvji.

Kultūra Policija: Eirovīzijas faniem nav jāraizējas par drošības situāciju Malmē

Eirovīzijas dziesmu konkursa faniem nevajadzētu bažīties par drošību Malmē, lai gan saspīlējums sabiedrībā ir liels saistībā ar karu Gazas joslā, paziņojusi Zviedrijas Policijas pārvalde.