Liepājas slimnīcā no Covid-19 miris ģimenes ārsts Igors Stoma (+FOTO)

COVID-19
LETA 15:11, 22.11.2021 0

Liepājas slimnīcā no Covid-19 miris Liepājas ģimenes ārsts Igors Stoma, apstiprināja Liepājas reģionālās slimnīcas sabiedrisko attiecību speciāliste Indra Grase.

 

Lai arī publiskajā telpā izskanējušas baumas, ka par ārsta vakcinācijas sertifikāta atbilstību realitātei ir radušās šaubas, Grase uzsvēra, ka ārstam ir bijis vakcinācijas sertifikāts.

56 gadus vecā ģimenes ārsta praksē bija reģistrēti 1396 pacientiem, no kuriem 227 ir bērni, liecina Nacionālā veselības dienesta dati.

Kā vēstīts, no pagājušajā diennaktī reģistrētajiem nāves gadījumiem viens cilvēks bija vecumā no desmit līdz 19 gadiem. Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) dati liecina, ka līdz šim šajā vecuma grupā bija miris viens ar Covid-19 sasirgušais.

Divi svētdien mirušie bija vecumā no 50 līdz 59 gadiem, četri - vecumā no 60 līdz 69 gadiem, pieci - vecumā no 70 līdz 79 gadiem. Vēl trīs mirušie bija 80 līdz 89 gadus vecis, bet divi - vecuma grupā no 90 līdz 99 gadiem.

No visiem mirušajiem 15 bija nevakcinēti vai vakcinācijas kursu nepabeiguši, kamēr divi - vakcinēti.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

COVID-19 Ceturtdien Latvijā reģistrēti 395 Covid-19 gadījumi; 4 mirušajiem

Aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 395 jauni inficēšanās ar Covid-19 gadījumi un saņemta informācija par četru ar šo vīrusu inficēto pacientu nāvi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

COVID-19 Trešdien Latvijā reģistrēti 498 Covid-19 gadījumi; 2 mirušie

Aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 498 jauni inficēšanās ar Covid-19 gadījumi un saņemta informācija par divu ar šo vīrusu inficēto pacientu nāvi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

COVID-19 Otrdien Latvijā reģistrēti 645 Covid-19 gadījumi

Aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 645 jauni inficēšanās ar Covid-19 gadījumi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

COVID-19 Latvijā slimnīcās esošo Covid-19 pacientu skaits samazinājies līdz 272

Aizvadītajā diennaktī Latvijas slimnīcās ievietoto ar Covid-19 inficēto pacientu skaits ir samazinājies no 278 līdz 272, liecina Nacionālā veselības dienesta (NVD) apkopotā informācija.

Lasiet arī

Sports Porziņģis ar 18 punktiem palīdz «Celtics» sērijā atgūt vadību (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis sestdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra pirmās kārtas trešajā mačā guva 18 punktus un sekmēja Bostonas "Celtics" uzvaru.

Ekonomika Vidzemes tūrisma uzņēmēja: sezonas laikā visbiežāk viesojas latvieši (+VIDEO)

Cilvēki galvenokārt par kempingu uzzina no citiem viesiem, tīmekļvietnes, vietnēm Facebook un Instagram, vietnes TikTok.

Kultūra Balvu novada folkloras kopa «‎Upīte» radīja hitu «Žīguļi» (+VIDEO)

"Apzinātas vairāk kā 200 dziesmas un šķiet, ka vēl nav redzamas beigas".

Interesanti fakti Aptauja: Latvijā 31% autovadītāju ir māņticīgi

Latvijā 31% autovadītāju ir māņticīgi, liecina automašīnu nomas un pilna servisa līzinga pakalpojumu sniedzēja "Avis" apkopotie dati.