Rekords arī Igaunijā: Saslimšana ar Covid-19 apstiprināta vēl 561 cilvēkam

COVID-19
LETA 15:34, 05.12.2020 0

Igaunijā aizvadītajā diennaktī inficēšanās ar jauno koronavīrusu atklāta 561 cilvēkam un reģistrēts vēl viens nāves gadījumi no vīrusa izraisītās slimības Covid-19, sestdien paziņojis Veselības departaments.

 

Kopš Covid-19 epidēmijas sākuma tas Igaunijā ir lielākais vienas diennakts laikā reģistrētais jaunu inficēšanās gadījumu skaits.

Līdz ar to apstiprināto inficēšanās gadījumu skaits Igaunijā sasniedzis 14 500, bet 6904 cilvēkiem apstiprināta atveseļošanās.

Pavisam Igaunijā no vīrusa izraisītās slimības Covid-19 miruši 126 cilvēki. Pagājušajā diennaktī miris 78 gadus vecs vīrietis.

Diennakts laikā veiktas 6407 analīzes, līdz ar to pozitīvi bijuši 8,8% testu. Pavisam Igaunijā veikti 505 904 testi nolūkā noskaidrot inficēšanos ar jauno koronavīrusu.

Slimnīcās pašlaik tiek ārstēti 239 Covid-19 pacienti. Aizvadītajā diennaktī hospitalizēto Covid-19 slimnieku skaits palielinājies par piecpadsmit. 23 pacienti atrodas intensīvās terapijas nodaļās, 12 cilvēkiem nepieciešama plaušu mākslīgā ventilācija

Pēc Igaunijas Veselības departamenta datiem, 14 dienu kumulatīvais Covid-19 gadījumu skaits uz 100 000 iedzīvotāju 5.decembrī Igaunijā ir 385,64.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

COVID-19 Ceturtdien Latvijā reģistrēti 395 Covid-19 gadījumi; 4 mirušajiem

Aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 395 jauni inficēšanās ar Covid-19 gadījumi un saņemta informācija par četru ar šo vīrusu inficēto pacientu nāvi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

COVID-19 Trešdien Latvijā reģistrēti 498 Covid-19 gadījumi; 2 mirušie

Aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 498 jauni inficēšanās ar Covid-19 gadījumi un saņemta informācija par divu ar šo vīrusu inficēto pacientu nāvi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

COVID-19 Otrdien Latvijā reģistrēti 645 Covid-19 gadījumi

Aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 645 jauni inficēšanās ar Covid-19 gadījumi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

COVID-19 Latvijā slimnīcās esošo Covid-19 pacientu skaits samazinājies līdz 272

Aizvadītajā diennaktī Latvijas slimnīcās ievietoto ar Covid-19 inficēto pacientu skaits ir samazinājies no 278 līdz 272, liecina Nacionālā veselības dienesta (NVD) apkopotā informācija.

Lasiet arī

Kriminālziņas Zviedrijas pilsētā Malmē pirms Eirovīzijas dedzināts Korāns

Zviedrijas pilsētā Malmē, kur notiks Eirovīzijas dziesmu konkurss, kāds vīrietis un sieviete piektdien dedzināja Korāna eksemplāru.

Ekonomika Baltijas valstīs degvielas cenu izmaiņām nav vienotas tendences

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās bija vērojamas atšķirīgas tendences degvielas cenām, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Sports Šilovs atvaira visus pretinieka metienus, Canucks iet tālāk (VIDEO)

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs piektdien atvairīja visus pretinieka metienus, bet uzbrucējs Teodors Bļugers vienreiz meta pa vārtiem Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņu pārstāvētā Vankūveras "Canucks" komanda izcīnīja uzvaru.

Interesanti fakti 5. maijā Inženieru arsenāls Daugavpils cietoksnī svinēs gadadienu (+VIDEO)

Gada laikā Daugavpils Tehnikas un industriālā dizaina centrs ir ieguvis labu praktisko pieredzi un plāno arvien aktīvāk strādāt.