• Ginta,
  • Gunda,
  • Gunta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Tirdzniecības centrā atvērta... poliklīnika!

Teksta izmērs Aa Aa
Veselība
EKSKLUZĪVI! 18:33, 30.01.2023


Jauns pavērsiens veselības aprūpē.



Līdz šīm brīdim tirdzniecības centros no medicīnas iestādēm strādāja tikai aptiekas, laboratorijas un vakcinācijas punkti. Bet tagad tirdzniecības centrā savu darbu uzsāka moderna poliklīnika.

"Veselības centru apvienība" (VCA), paplašinot ambulatoro pakalpojumu pieejamību, Rīgā, Ķengaragā atvērusi jaunu poliklīniku - "Dole". Ģimenes ārstu, dažādu speciālistu konsultācijas un diagnostikas iespējas ir pieprasītas vietējās apkaimes un citu Rīgas iedzīvotāju vidū, vienlaikus ērtā atrašanās vieta t/c "Dole" telpās ir pa ceļam arī klientiem no tuvējām pašvaldībām, piemēram, Salaspils novada, norāda "Veselības centru apvienības" valdes priekšsēdētāja Stella Lapiņa.

Jaunatvērtajā VCA poliklīnikā "Dole" klientiem ir pieejamas septiņas ģimenes ārstu prakses un strādā tādi speciālisti kā otolaringologs, oftalmologs, dermatologs, ginekologs, ķirurgs, traumatologs, kardiologs, neirologs, ir pieejams procedūru un vakcinācijas kabinets, fizikālā terapija, kā arī iespējams veikt rentgenogrāfiju, ultrasonogrāfiju, elektrokardiogrammu, ehokardiogrāfiju un holtera monitorēšanu.

VCA poliklīnika "Dole" atrodas tirdzniecības centra "Dole" (Maskavas ielā 357, Rīgā) 2. stāvā, ar liftu ir ērti pieejama arī klientiem ar kustību traucējumiem, māmiņām ar bērnu ratiņiem. VCA jaunās poliklīnikas "Dole" vajadzībām ēkas otrajā stāvā pusgada laikā veikusi rekonstrukciju un kabinetu iekārtošanu, infrastruktūrā kopumā ieguldot aptuveni 700 000 eiro.

Tirdzniecības centrā "Dole" strādā arī "Centrālā laboratorija" un "Mēness aptieka".


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Veselība Tuberkulozes gadījumu skaits atgriezies pirmspandēmijas līmenī

Gadījumu skaits, kad iedzīvotājiem tiek konstatēta tuberkuloze, ir atgriezies pirmspandēmijas līmenī, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" teica stacionāra "TPSC" Tuberkulozes un plaušu slimību nodaļas vadītāja Līga Kukša.

Veselība Vai vēnu operācija ir pareizais risinājums?

Vēnu varikoze ir plaši izplatīta saslimšana un ļoti aktuāla problēma. Varikoze jeb paplašinātas vēnas ir visbiežāk sastopamā vēnu slimība.

Veselība Mazais, ej gulēt: kas vainas bērna miegā (+VIDEO)

Biežākās sūdzības ir grūtības iemigt un miegainība.

Veselība Kā tikt galā ar pavasara norovīrusu, iesaka mediķi (+VIDEO)

Svarīgi ir atpūsties, patērēt daudz šķidruma un elektrolītu, lai papildinātu tos, kas zaudēti vemšanas un caurejas dēļ.

Lasiet arī