• Muntis,
  • Verners
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Darbs pirms Jaunā gada! Mājokļa enerģētiskā attīrīšana

Teksta izmērs Aa Aa
Veselība
VS.LV 08:22, 21.12.2022


Pirms svētkiem visi kārtosim savus mitekļus,- slaucīsim, bezīsim, mazgāsim... Lai varētu teikt, ka miteklis ir pilnībā sakārtots, būtu vēlams to iztīrīt arī enerģētiski. Un tas pat nav svarīgi – ar sveci, kadiķa zariņu, sāli, svētīto ūdeni utt. Mājokļa attīrīšana no negatīvās enerģijas ir jāveic regulāri.


Ilustratīvs foto.

Kā var rasties negatīva enerģija mājoklī?

To var radīt strīdu laikā, to var atnest mājās no darba, sabiedriskām vietām, un arī nelabvēlīgi viesi to var ieviest. Lai arī mums ir grūti ietekmēt citu domas un nolūkus, mēs paši varam izvairīties no strīdiem, tenkām, ļaunām domām, aprunāšanas un meliem savā mājoklī, un ar to būs gana, lai paši neienestu mājās negatīvo.

Kā var novērot negatīvu enerģiju?

Kā izrādās, negatīvu enerģiju itin labi mēs paši varam noteikt pēc tā, kā jūtamies. Ja jūti spēku izsīkumu, nemieru, slikti jūties vai esi satraucies tā, kā tas nenotiek citās telpās vai ēkās, tad pilnīgi iespējams, šeit ir uzkrājusies slikta enerģija. Arī tad, ja visu dienu esi bijis dzīvespriecīgs, bet atnākot mājās pēkšņi strauji mainās garastāvoklis, pie vainas var būt negatīvā enerģētika. Mēdz teikt, ka arī tad, ja griezti ziedi pārāk ātri novīst, telpā ir negatīva enerģija.

Ko darīt?

Piedāvāju, manuprāt, vienkārši izpildāmus rituālus, kas neprasa pārlieku sagatavošanos un zināšanas.

Attīrīšana ar dūmiem. Kvēpināšana jeb apdūmošana ir šamaņu maģiskajos rituālos pārbaudīts telpas enerģijas un vibrāciju attīrīšanas paņēmiens. Sākotnēji pietiks ar kaltētu baltās salvijas saišķi vai kadiķi. Noderēs arī pašu savāktas un izkaltētas drogas, tikai iepriekš noteikti izrādi augiem godu, lūdzot atļauju tos noplūkt un atvēlot tiem nelielu ūdens, alus vai vīna ziedojumu kā samaksu un pateicības apliecinājumu.

Kad saišķis aizdedzināts, pakrata to tā, lai liesmas apdzistu un sāktu gruzdēt. Ja nepieciešams, vēlreiz aizdedzina un apdzēš to, līdz paceļas līdzena dūmu strūkliņa. Turot apakšā trauciņu, ar ko uzķert oglītes, staigā pa telpu pretēji pulksteņa rādītāja kustības virzienam, kamēr dūmi izplatās un apņem visu apkārtni. Īpaša uzmanība jāpievērš stūriem un tumšām, klusākām vietām. To darot, iztēlojas, ka dūmi attīra un uzlādē telpas enerģiju un piešķir tai ļoti patīkamu un tīru vibrāciju.

Izstaigā istabas ar sveci. Vislabāk šim derēs baznīcas svece (var iegādāties pareizticīgo baznīcās), jo tā ir enerģētiski spēcīgāka, bet var mēģināt arī apvārdot parastu sveci – izteikt lūgumu, lai atbrīvo mājas no negatīvās un nevēlamās enerģijas. Aizdedz sveci un, sākot no ieejas durvīm, pulksteņa rādītāja kustības virzienā izstaigā visu māju, katrā stūrī un kaktā uzmetot 3 krustus ar sveci. Paralēli, šo veicot, nepārtraukti skaita Tēvreizi. Kad viss nams izstaigāts, iesprauž sveci sagatavotā traukā ar sāli, ļauj, lai tā izdeg, izkūpinot nevēlamās enerģijas, un, kad tas noticis, noskalo sāli ar sveces atlikumiem kanalizācijā.

Mazgā ar sālsūdeni. Grīdas mazgāšanas ūdenim piemaisa pāris šķipsniņas sāls. Ūdens sagatavošanas laikā skaita Tēvreizi un lūdz, lai ūdens attīra mājas no nevēlamās enerģijas. Ar šo pašu ūdeni vari nomazgāt arī ārdurvis no abām pusēm. Ja nevēlas grīdas segumu bojāt ar sāli (kaut arī šāds sāls daudzums nekādus bojājumus nerada), mazgāšanas ūdenim vari pievienot svētīto ūdeni (dabūjams pareizticīgo baznīcās). Ar šo pašu svētīto ūdeni var arī apsmidzināt mājokļa kaktus un vietas, kur šķiet sakrājušās enerģijas.



Ilustratīvs foto.
Ilustratīvs foto.

Svarīgi!

Nekautrējies ierobežot tādu cilvēku viesošanos mājoklī, kuru enerģija ir pilna ar negatīvismu. Ja tomēr nav iespējams izvairīties no šādu cilvēku viesošanās mājoklī, regulāri veic enerģētisko attīrīšanu. Tas palīdzēs uzlabot dzīvi – mazināsies strīdi, uzlabosies darba lietas, ģimenē valdīs harmonija un miers.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Lasiet arī

Sabiedrība Rīgā norit darbs pie vairāku veloinfrastruktūras projektu izstrādes

Rīgā norit darbs pie vairāku veloinfrastruktūras projektu izstrādes, ceturtdien izskanēja vebinārā "Rīga ripo".

Ekonomika Būvniekiem jārēķinās, ka Rīgā 80% teritoriju ir dažādi apgrūtinājumi (+VIDEO)

Vērtības transformējas, kā to šobrīd lieliski var vērot Latgales priekšpilsētā.

Sabiedrība Valdība šodien atbalstīja izmaiņas darbaspēka nodokļos

Valdība ceturtdien atbalstīja izmaiņas darbaspēka nodokļos, kuras paredz iedzīvotāju ienākuma nodokļa (IIN) likmes, minimālās algas un neapliekamā minimuma paaugstināšanu, kompensējot to ar akcīzes nodokļa un dažu citu nodokļu paaugstināšanu.

Ekonomika VNĪ nav izdevies izsolīt Maskavas namu

VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) pirmajā izsolē par Maskavas kultūras un biznesa centru Rīgā, Marijas ielā 7, kas plašāk pazīstama kā Maskavas nams, nav izdevies piesaistīt potenciālo investoru interesi.