• Muntis,
  • Verners
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Seminārā stāstīs par azartspēļu atkarības veidošanos

Teksta izmērs Aa Aa
Veselība
LETA 15:05, 17.12.2022


Latvijas Spēļu biznesa asociācija (LSBA) sadarbībā ar Latvijas Pašvaldību savienību un atkarību ekspertiem pirmdien, 19.decembrī, rīkos tiešsaistes semināru pašvaldību sociālo dienestu un citiem darbiniekiem, lai palielinātu izpratni par azartspēļu atkarības veidošanos, tās prevenciju un ārstēšanu, informēja pasākuma rīkotāji.



Seminārā eksperti dalīsies zināšanās un pieredzē par to, kā veidojas azartspēļu atkarība, kādi ir prevencijas pasākumi un kādas ir efektīvākās ārstēšanas metodes. Tiks sniegti arī ieteikumi, kā atbilstoši rīkoties tuviniekiem, citiem līdzcilvēkiem un speciālistiem.

Seminārā piedalīsies psihiatre un narkoloģe Rita Kuzņecova, klīniskā psiholoģe Ļubova Drelinga, atkarību speciālists Māris Ķirsons, organizācijas "Anonīmie spēlmaņi" pārstāvis Helmuts Lukačovs, kā arī LSBA pārstāve Līga Batalauska.

Pasākums notiks plkst.11, un to būs iespējams vērot LSBA "Droša spēle" "Facebook" lapā.

LSBA ir sabiedriska organizācija, kuras sastāvā ir lielākie spēļu biznesa uzņēmumi Latvijā. Viens no LSBA mērķiem ir veicināt sabalansētas azartspēļu nozares politikas un stabilas regulatīvās vides izveidi azartspēļu nozarē. Asociācija reģistrēta 1995.gadā. LSBA biedri ir SIA "Admirāļu klubs", SIA "Alfor", "Joker LTD", SIA "Klondaika", SIA "Olympic Casino Latvia".


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Lasiet arī

Ekonomika Darbiniekiem vairs nedrīkstēs nepamatoti pieprasīt krievu valodas zināšanas

Saeima ceturtdien galīgajā lasījumā atbalstīja grozījumus Darba likumā, nosakot, ka darbiniekiem nedrīkst prasīt svešvalodu zināšanas, ja vien svešvalodu zināšanas nav objektīvi pamatotas.

Sabiedrība Rīgā norit darbs pie vairāku veloinfrastruktūras projektu izstrādes

Rīgā norit darbs pie vairāku veloinfrastruktūras projektu izstrādes, ceturtdien izskanēja vebinārā "Rīga ripo".

Ekonomika Būvniekiem jārēķinās, ka Rīgā 80% teritoriju ir dažādi apgrūtinājumi (+VIDEO)

Vērtības transformējas, kā to šobrīd lieliski var vērot Latgales priekšpilsētā.

Sabiedrība Valdība šodien atbalstīja izmaiņas darbaspēka nodokļos

Valdība ceturtdien atbalstīja izmaiņas darbaspēka nodokļos, kuras paredz iedzīvotāju ienākuma nodokļa (IIN) likmes, minimālās algas un neapliekamā minimuma paaugstināšanu, kompensējot to ar akcīzes nodokļa un dažu citu nodokļu paaugstināšanu.