Sievietes aicina nenovilkt krūšturus strādājot no mājām

Veselība
15:16, 30.03.2020 2

Eksperti aicinājuši sievietes turpināt nēsāt apakšveļu arī strādājot no mājām, lai novērstu veselības problēmu rašanos, ziņo The Sun.

 

Pēc apakšveļas un peldkostīmu zīmola "Figleaves" tehnoloģes Viktorijas Šeltonas teiktā, atteikšanās no krūštura uz ilgu laiku var izraisīt krūtis balstošo Kūpera saišu bojājumus, kas noved pie piena dziedzeru nokāršanās, stājas problēmām un sāpēm mugurā.

Parastā krūštura vietā Šeltona ieteica valkāt mīksta auduma topus, kas pēc dizaina ir līdzīgi grūtnieces veļai.

"Visa lieta ir gravitācijā. Jo lielākas krūtis, jo vairāk tās nokārsies, ja jūs pārstāsiet valkāt veļu," uzsver vēl kāda sieviešu veļas zīmola eksperte Aleksandra Trauera.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (2)


ARĪ KATEGORIJĀ

Lasiet arī

Veselība Nords: Gaidāmā karstuma dēļ skrējējiem jābūt piesardzīgiem

Rīgas maratons sestdien ir atklāts godam, taču svētdien gaidāmā karstuma dēļ skrējējiem jābūt piesardzīgiem, aģentūrai LETA uzsvēra maratona direktors Aigars Nords.

Sabiedrība Kamēr daļā Latvijas gaidāms negaiss, Austrumlatvijas mežos pieaug ugunsbīstamība

Šonakt un svētdien daļā Latvijas gaidāms pērkona negaiss, bet tikmēr valsts austrumos mežos ir augsta ugunsbīstamība, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) prognoze.

Ekonomika Ekonomists: Latvija ir pazaudējusi vēl divus ekonomikas attīstības gadus

Latvija ir pazaudējusi vēl divus ekonomikas attīstības gadus, teica ekonomists Andris Miglavs.

Sports Latvijas hokejisti pārliecinoši zaudē Zviedrijai (VIDEO)

Latvijas vīriešu hokeja izlase sestdien Ostravā pasaules čempionātā piektajā mačā ar 2:7 (0:2, 2:4, 0:1) zaudēja Zviedrijas valstsvienībai.