• Akvelīna,
  • Ernestīne,
  • Ingmārs
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


«Canucks» galvenais treneris pēc uzvaras slavē Latvijas vārtsargu

Teksta izmērs Aa Aa
Sports / hokejs
LETA 16:24, 04.04.2024


Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras "Canucks" galvenais treneris Riks Tokets trešdien pēc uzvarētā mača paslavēja Latvijas vārtsargu Artūru Šilovu.



Trešdien Šilovs aizvadīja savu otro spēli šajā NHL sezonā, palīdzot "Canucks" viesos ar rezultātu 2:1 (0:0, 1:0, 1:1) pārspēt Arizonas "Coyotes" vienību.

Šilovs šajā cīņā atvairīja 20 no 21 metiena, bet kopumā viņam divās spēlēs divas uzvaras, atvairīti 93,0% metienu un vidēji zaudēti 1,5 vārti mačā.

"Viņš [Šilovs] vārtos izskatās gluži kā veterāns. Ļoti pārliecinošs," latvieša sniegumu komentēja Tokets. "No rezervistu soliņa viņš izskatās ļoti liels vārtu vīrs."

Komandas galvenais treneris uzslavēja Šilova pacietību un spēju labi darboties arī pēc sev priekšā atsistajām ripām. "Viņš aizvadījis tiešām divas ļoti labas spēles. "

Trešdienas spēlē vārtus uzvarētāju labā guva Kvins Hjūzs un Konors Gārlends, bet latviešu uzbrucējs Teodors Bļugers uz ledus bija 14 minūtes un 44 sekundes, kuru laikā izpildīja vienu metienu pa vārtiem, bloķēja vienu pretinieku raidījumu, uzvarēja septiņos no 14 iemetieniem un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

"Canucks", kas jau nodrošinājusi vietu Stenlija kausa izcīņā, ar 102 punktiem 76 spēlēs ieņem otro vietu Rietumu konferencē.

Vankūveras hokejisti nākamo spēli aizvadīs sestdien, kad izbraukumā mērosies spēkiem ar Losandželosas "Kings".


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas hokejisti pēcspēles metienu sērijā uzvar Slovākiju (VIDEO)

Latvijas vīriešu hokeja izlase svētdien Ostravā pasaules čempionātā sestajā mačā ar rezultātu 3:2 (1:0, 0:0, 1:2, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pārspēja Slovākijai un saglabāja iespēju vēl cīnīties par iekļūšanu ceturtdaļfinālā.

Sports Serjogins un Siliņa izcīna otro vietu Rīgas maratonā

Latvijas vieglatlētikas garo distanču skrējēji Dmitrijs Serjogins un Anita Siliņa svētdien Rīgas maratonā izcīnīja otrās vietas, vienlaikus kļūstot par valsts čempioniem maratonā.

Sports Usiks smagā svara kategorijas titulu apvienošanas cīņā uzvar Fjūriju (VIDEO)

Ukrainas bokseris Oleksandrs Usiks sestdien Rijādā smagā svara kategorijas titulu apvienošanas cīņā ar dalītu tiesnešu lēmumu pēc punktiem pārspēja britu Taisonu Fjūriju, kļūstot par neapstrīdamo čempionu.
Smagā svara kategorijā šī bija pirmā titulu apvienošanas cīņa šajā gadsimtā.

Sports Rīgas maratonam reģistrējušies vairāk nekā 33 tūkstoši dalībnieku no 104 valstīm

Startam Rīgas maratona dažādās distancēs reģistrējušies 33 003 dalībnieki, kas ir teju lielākā Rīgas maratonā reģistrētā skrējēju kopa pasākuma vēsturē.

Lasiet arī

Sports Latvijas hokejistu pārstāvētās komandas sāk Stenlija kausa izcīņu

Svētdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās spēles aizvadīs aizsarga Uvja Balinska pārstāvētā Floridas "Panthers" un uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras "Canucks".

Sports Balinskis un «Panthers» papildlaikā pārspēj Girgensona «Sabres»

Latvijas aizsarga Uvja Balinska pārstāvētā Floridas "Panthers" sestdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā tika pie panākuma papildlaikā, kamēr citā spēlē uzvaru svinēja arī Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras "Canucks".

Sports Bļugers gūst vārtus mazākumā «Canucks» zaudējumā «Kings» vienībai (VIDEO)

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers sestdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā izcēlās ar precīzu metienu mazākumā, kamēr viņa un Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras "Canucks" piedzīvoja zaudējumu.

Sports «Canucks» Šilova sezonas pirmajā NHL spēlē uzvar «Ducks»

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs svētdien aizvadīja savu pirmo Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēli šajā sezonā, viņa un uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētajai Vankūveras "Canucks" komandai izcīnot uzvaru.