• Sigmunds,
  • Zigismunds,
  • Zigmunds
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Ostapenko WTA rangā saglabā 12.pozīciju

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 19:28, 08.01.2024


Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko jaunākajā WTA rangā saglabā 12.pozīciju, bet dubultspēlēs izdevies pakāpties par sešām vietām uz 28.pozīciju.


Foto: Instagram

Ostapenko jauno sezonu pagājušajā nedēļā sāka Brisbenas "WTA 500" sērijas turnīrā, kur vienspēlēs sasniedza ceturtdaļfinālu, bet dubultspēlēs ar ierasto pārinieci Ludmilu Kičenoku no Ukrainas izcīnīja titulu.

Vēl WTA jaunajā rangā Darja Semeņistaja atguvusi vienu vietu un ieņem 143.pozīciju, bet Diāna Marcinkēviča veikusi divu vietu kāpumu un ieņem 307.vietu. Daniela Vismane saglabājusi 368.pozīciju, par vienu vietu atkāpusies Anastasija Sevastova (666.), savu vietu nav mainījusi Kamilla Bartone (799.), divas vietas zaudējusi Anna Ozerova (1049.), Margaritai Ignatjevai padevies divu vietu kāpums (1151.), bet Valērijai Karginai šājā nedēļā nācās divas vietas zaudēt (1227.).

Līdere joprojām ir poliete Iga Švjonteka, aiz kuras ierindojas Baltkrievijas tenisiste Arina Sabaļenka. No ceturtās uz trešo vietu pakāpusies Jeļena Ribakina no Kazahstānas, kura rangā apsteigusi amerikānieti Korija Gofu. ASV sportiste Džesika Pegula joprojām piektā, sestā ir tunisiete Onsa Žabēra, septītā - Markēta Vondroušova no Čehijas. Astoto vietu saglabā grieķiete Marija Sakari, bet labāko desmitnieku noslēdz divas čehietes - devītā ir Karolīna Muhova, bet desmitā - Barbora Krejčīkova.

Dubultspēlēs Latvijas otrā rakete šonedēļ ir Semeņistaja, kura pagājušajā nedēļā triumfēja Kanberas "WTA 125" turnīrā un tagad WTA rangā pakāpusies par 36 pozīcijām uz 162.vietu, kas ir viņas karjeras rekords.

Pa trim vietām rangā zaudējušas Vismane (184.) un Marcinkēviča (224.), vienas vietas kāpumi ir Bartonei (524.) un Ignatjevai (715.). Ozerova saglabājusi 1105.pozīciju, Kargina pakāpusies par vienu vietu (1415.), bet Marijai Semeņistajai kāpums par divām ailītēm (1515.).

Pasaules ranga līdere dubultspēlēs joprojām ir austrāliete Storma Hantere, kurai seko Elise Mertensa no Beļģijas, trešo vietu dalot Gofai ar Pegulu.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Ar diviem mačiem Rīgā sāksies Latvijas futbola virslīgas otrais aplis

Šodien "Tonybet" Latvijas futbola virslīgā Rīgā notiks divas otrā apļa spēles.

Sports «Bayern» un «Real» futbolisti spēlē neizšķirti Čempionu līgas pusfinālā

Minhenes "Bayern" otrdien savā laukumā spēlēja neizšķirti ar Madrides "Real" UEFA Čempionu līgas pusfināla pirmajā spēlē.

Sports Latvijas U-18 hokejisti nodrošina vietu pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā

Latvijas U-18 vīriešu hokeja izlase otrdien pēc Slovākijas izlases graujošas uzvaras nodrošināja vietu pasaules U-18 čempionāta ceturtdaļfinālā.

Sports Porziņģis gūst traumu NBA izslēgšanas turnīra spēlē

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis pirmdien guva kājas traumu un iemeta septiņus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences ceturtdaļfināla spēlē, kurā viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics" komanda izcīnīja uzvaru.

Lasiet arī

Sports Ostapenko WTA rangā saglabā desmito pozīciju

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā saglabā desmito vietu, bet Darja Semeņistaja palikusi 113.vietā.

Sports Ostapenko zaudējums Štutgartes «WTA 500» turnīra pirmajā kārtā

Latvijas tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko otrdien cieta zaudējumu Štutgartes "WTA 500" sērijas turnīra vienspēļu sacensību pirmajā kārtā.

Sports Ostapenko Štutgartes «WTA 500» turnīra pirmajā kārtā tiksies ar Noskovu

Latvijas tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko Štutgartes "WTA 500" sērijas turnīra vienspēļu sacensību pirmajā kārtā šodien tiksies ar čehieti Lindu Noskovu.

Sports Ostapenko zaudē Maiami "WTA 1000" turnīra trešajā kārtā

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko sestdien Maiami "WTA 1000" sērijas turnīra vienspēļu sacensību trešajā kārtā piedzīvoja zaudējumu.