• Airita,
  • Arita,
  • Sofija,
  • Taiga
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Mesi turpina gūt vārtus; "Inter" sasniedz MLS Līgas kausa finālu

Teksta izmērs Aa Aa
Sports / futbols
LETA 11:41, 16.08.2023


Argentīnas futbola izlases zvaigzne Lionels Mesi otrdien guva savu kārtējos vārtus Maiami "Inter" labā, palīdzot vienībai sasniegt ASV augstākās futbola līgas (MLS) Līgas kausa izcīņas finālu.


Foto: twitter

Pusfinālā "Inter" ar 4:1 (3:0) sagrāva vienu no MLS līderēm Filadelfijas "Union".

Jau trešajā minūtē "Inter" vadībā izvirzīja Hosefs Martiness, 20.minūtē ar lielisku tālsitienu 2:0 panāca Mesi, bet pirmā puslaika kompensācijas laikā trešos vārtus Maiami komandas labā guva bijušais Mesi partneris spāņu grandā "Barcelona" - Hordi Alba.

Otrā puslaika vidū Alehandro Bedoja vienus vārtus "Union" atguva, bet mača 84.minūtē 4:1 nodrošināja Deivids Ruizs.

Mesi "Inter" rindās Līgas kausā aizvadījis sešas spēles un guvis deviņus vārtus, esot turnīra, kurā piedalās ASV un Meksikas klubi, labākais snaiperis.

Finālā, kas norisināsies 19.augustā Nešvilā, "Inter" tiksies ar mājinieci "Nashville", kura pusfinālā ar 2:0 (0:0) pārspēja meksikāņu "Monterrey". Mesi tas būs jau 42.fināls karjerā.

Tikmēr MLS čempionāts, kurā "Inter" ar 18 punktiem 22 mačos ieņem pēdējo vietu gan Austrumu konferencē, gan visā līgā atsāksies 21.augustā. "Union" ar 40 punktiem 23 spēlēs ir trešā Austrumu konferencē un ceturtā vietā visā līgā, kamēr "Nashville" ar 38 punktiem ir ceturtie Austrumos un sestie līgas kopvērtējumā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas hokejisti pasaules čempionātā uzvar Kazahstānu (VIDEO)

Latvijas vīriešu hokeja izlase otrdien Ostravā pasaules čempionāta trešajā spēlē ar 2:0 (0:0, 2:0, 0:0) pārspēja Kazahstānu.

Sports Komuls: Otrajā spēlē jau jutos daudz drošāk

Latvijas hokeja izlases aizsargs Markuss Komuls, kurš pašlaik notiekošajā pasaules čempionātā ir viens no septiņiem valstsvienības debitantiem, aģentūrai LETA atklāja, ka savā pirmajā mačā bijis satraukts.

Sports Latvijas hokejisti pasaules čempionāta turpinājumā tiekas ar Kazahstānu

Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien Ostravā pasaules čempionāta trešajā spēlē tiksies ar Kazahstānas valstsvienību.

Sports Ostapenko sasniedz Romas WTA 1000 sērijas turnīra ceturtdaļfinālu

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko pirmdien sasniedza Romas "WTA 1000" sērijas turnīra ceturtdaļfinālu.

Lasiet arī

Pasaule Argentīna devalvē savu valūtu par vairāk nekā 50%

Argentīnas ekonomikas ministrs Luiss Kaputo otrdien paziņoja, ka valsts valūta peso tiek devalvēta par vairāk nekā 50% pret ASV dolāru, jaunajai valdībai veicot pasākumus ekonomikas krīzes pārvarēšanai.

Pasaule Zelenskis Argentīnas prezidenta inaugurācijā runājis ar Orbānu

Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis svētdien Buenosairesā Argentīnas prezidenta Havjera Mileja inaugurācijas ceremonijā runājis ar Ungārijas premjerministru Viktoru Orbānu.

Pasaule Argentīnā par prezidentu ievēlēts Havjers Milejs, kas tiek salīdzināts ar Trampu

Argentīnā svētdien prezidenta vēlēšanu otrajā kārtā uzvarējis labējo kandidāts Havjers Milejs, kas bieži tiek salīdzināts ar bijušo ASV prezidentu Donaldu Trampu un kādreizējo Brazīlijas prezidentu Žairu Bolsonaru.

Pasaule Argentīnā notiek prezidenta vēlēšanu otrā kārta

Argentīnā svētdien notiek prezidenta vēlēšanu otrā kārta, kurā sacenšas ekonomikas ministrs Serhio Masa, kas pārstāv pie varas esošos kreisos populistus, un labējo kandidāts Havjers Milejs, kas bieži tiek salīdzināts ar bijušo ASV prezidentu Donaldu Trampu un kādreizējo Brazīlijas prezidentu Žairu Bolsonaru.