• Agija,
  • Aldonis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Latvijas izlases brīvdienā PČ tiek noslēgta ceturtā spēļu kārta. Kas spēlēs?

Teksta izmērs Aa Aa
Sports / Pasaules Čempionāts Hokejā 2023
LETA 04:28, 18.05.2023


Latvijas hokeja izlases atpūtas dienā šodien pasaules čempionātā hokejā Rīgā un Tamperē tiks noslēgta apakšgrupu turnīra ceturtā spēļu kārta.



B apakšgrupā "Arēnā Rīga" plkst.16.20 cīnīsies Čehija ar Slovēniju, bet četras stundas vēlāk laukumā dosies līdz šim vārtus neielaidusī Šveice un Slovākija. Abus mačus tiešraidē translēs kanāls "Tet hokejs".

Ar 11 punktiem četrās spēlēs pirmo vietu apakšgrupā ieņem Kanāda, deviņi un septiņi punkti ir trīs mačus aizvadījušajām Šveicei un Čehijai, bet ceturtā ar pieciem punktiem četros dueļos ir Latvija. Aiz mājiniekiem ar četriem punktiem trīs un četrās spēlēs ir Slovākija un Norvēģija, divus punktus četrās cīņās guvusi Kazahstāna, bet bez punktiem trīs cīņās ir Slovēnija.

Savukārt Tamperē plkst.16.20 būs Ungārijas un Zviedrijas mačs, bet plkst.20.20 nūjas krustos Dānija un līdz šim bez uzvarām spēlējusī Vācija. Šīs spēles pārraidīs kanāli 360TV un LTV7.

A apakšgrupā līdere ar 12 punktiem četrās spēlēs ir ASV, pa astoņiem punktiem trīs mačos ir Dānijai un Zviedrijai, septiņi un četri punkti ir četras cīņas aizvadījušajām Somijai un Francijai, divus punktus trīs dueļos iekrājusi Ungārija, punkts četrās spēlēs ir Austrijai, bet Vācija pēc trīs mačiem ir tukšā.

Turnīrā startējošās 16 komandas sadalītas divās grupās, pa astoņām vienībām katrā, kas katrai izlasei garantē septiņas spēles. Katras apakšgrupas četras labākās komandas ceturtdaļfinālā turpinās cīņu par medaļām, bet abu grupu vājākās komandas pametīs spēcīgāko divīziju, un nākamgad to vietā starp 16 labākajām būs Polija un Lielbritānija.

Pērn pasaules meistarsacīkstēs triumfēja somi, kuri izšķirošajā mačā bija pārāki pār Kanādu.

Pasaules čempionāts, kuru kopīgi rīko Somijas pilsēta Tampere un Rīga, norisināsies līdz 28.maijam.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports NBA piešķir diskvalifikācijas spēlētājiem par mēģinājumu uzsākt kautiņu (VIDEO)

Nacionālās basketbola asociācija (NBA) Jūtas "Jazz" aizsargam Krisam Dannam un Hjūstonas "Rockets" pārstāvim Džabari Smitam par mēģinājumu uzsākt kautiņu piešķīra attiecīgi divu un vienas spēles diskvalifikāciju.

Sports Rallijā Ungārijā bojā iet četri skatītāji

Ungārijā "Esztergom Nyrges" rallijā svētdien, vienai no sacensību automašīnām nobraucot no ceļa un ietriecoties skatītājos, bojā gāja četri cilvēki, kamēr vēl vairāki tika savainoti.

Sports Merzļikins un «Blue Jackets» zaudē cerības iekļūt Stenlija kausa izcīņā

Latvijas vārtsarga Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" svētdien zaudēja pat teorētiskas cerības iekļūt Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā.

Sports Graudiņa/Samoilova «Challenge» sērijas turnīrā sasniedz finālu

Latvijas duets Tīna Graudiņa/Anastasija Samoilova svētdien Brazīlijā profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" ranga turnīrā sasniedza finālu.

Lasiet arī

Sports Bailsa uzvar PČ daudzcīņā un kļūst par visu laiku godalgotāko vingrotāju

ASV sportiste Simona Bailsa piektdien Antverpenē izcīnīja savu sesto pasaules čempiones titulu vingrošanas daudzcīņā un kļuva par visu laiku godalgām bagātāko vingrotāju.

Sports Japānis Hašimoto PČ vingrošanā nosargā čempiona titulu daudzcīņā

Olimpiskais čempions japānis Daiki Hašimoto ceturtdien Antverpenē pasaules čempionātā vingrošanā atkārtoti kļuva par čempionu daudzcīņā.

Interesanti fakti Rīgā startē pasaules čempionāts spiningošanā no laivām - piedalās 14 valstis!

Šodien Rīgā tiek dots starts pasaules čempionātam spiningošanā no laivām.

Sports Zviedrijas futbolistes gāž ASV izlasi no pasaules čempioņu troņa

Zviedrijas sieviešu futbola izlase svētdien Melburnā sasniedza 2023.gada Pasaules kausa ceturtdaļfinālu, astotdaļfinālā pēcspēles 11 metru sitienu sērijā pārspējot ASV.