• Bārbala,
  • Līksma
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Tavaresa dvi vārti nodrošina Maple Leafs uzvaru pār Predators (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
VS.LV 11:34, 27.03.2023


Uzbrucējs Džons Tavaress svētdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā guva divus vārtus un rezultatīvi piespēlēja, palīdzot Toronto "Maple Leafs" vienībai viesos ar 3:2 (1:0, 1:0, 1:2) pārspēt Nešvilas "Predators" komandu.



Tavaress šosezon 72 spēlēs ticis pie 75 (32+43) punktiem, bet kopumā karjeras laikā 1021 mačā iekrājis 970 (423+547) punktus.

Uzvarētāju rindās vārtus guva arī Aleksandrs Kerfūts, bet Ostons Metjūzs atzīmējās ar divām rezultatīvām piespēlēm, tiekot pie punktiem jau sesto spēli pēc kārtas. Šajā laikā viņš guvis piecus vārtus un atdevis sešas rezultatīvas piespēles, bet sezonā kopumā 66 spēlēs iekrājis 77 (36+41) punktus.

Uzvarētāju rindās savu 500.maču NHL aizvadīja Mičels Mārners, atzīmējot to ar rezultatīvu piespēli. Karjeras laikā viņam 549 (166+383) punkti.

Mājinieku sastāvā vārtus guva Kodijs Glāss un Taisons Barijs.

Citā mačā ar trim (2+1) rezultativitātes punktiem izcēlās Viktors Arvidsons, palīdzot Losandželosas "Kings" savā laukumā ar 7:6 (5:1, 0:3, 2:2) pārspēt Sentluisas "Blues" vienību.

Uzvarētāju sastāvā vēl divus vārtus guva Adrians Kempe, ar 1+1 izcēlās Trevors Mūrs, vēl reizi precīzi bija Alekss Aijafallo un Drū Dautijs, bet trīs rezultatīvas piespēles atdeva Filips Dano.

"Kings" komanda pie punktiem tikusi jau 12 spēlēs pēc kārtas, kas ir jauns kluba rekords.

Viesu sastāvā divi precīzi metieni Džordana Kairū rēķinā, ar 1+1 atzīmējās Pāvels Bučņevičs un Džastins Folks, bet pa vieniem vārtiem guva Brendons Sāds un Kasperi Kapanens.

Tikmēr zaudējumus savā laukumā pēcspēles metienu sērijās svētdien piedzīvoja Karolīnas "Hurricanes" un Arizonas "Coyotes".

"Hurricanes" savā laukumā ar 3:4 (0:1, 1:2, 2:0, 0:0, 0:2) uzvarētāju noskaidrošanas metienu sērijā atzina Bostonas "Bruins" pārākumu, bet "Coyotes" ar līdzīgu rezultātu 3:4 (0:0, 0:2, 3:1, 0:0, 0:1) piekāpās čempioniem Kolorādo "Avalanche".

"Bruins" panākumā divus vārtus guva Davids Pastrņāks, līdz ar to pirmo reizi karjerā sasniedzot 50 gūto vārtu robežu sezonā. Čehu uzbrucēja kontā šosezon 73 spēlēs 97 (51+46) punkti, kas dod piekto vietu rezultatīvāko spēlētāju sarakstā, bet labāko snaiperu sarakstā viņš atpaliek tikai no Edmontonas "Oilers" uzbrucēja Konora Makdeivida (60).

Vēl vienus vārtus "Bruins" labā guva Jakubs Lauko, bet uzvaras "bullīti" realizēja Čarlijs Koils, palīdzot bostoniešiem izcīnīt jau septīto uzvaru pēc kārtas.

Mājinieku sastāvā pamatlaikā vārtus guva Džeiks Drūrijs, Breidijs Šejs un Sebastjans Aho, bet pēcspēles metienos izcelties nevienam neizdevās.

Tikmēr "Avalanche" panākumu ar gūtiem vārtiem pamatlaikā sekmēja Valērijs Ņičuškins, Miko Rantanens un Bouens Bairams. Ņičuškins kā vienīgais bija precīzs arī pēcspēles metienos, vārtus gūstot septītajā sērijā.

"Coyotes" sastāvā ar trāpīgiem raidījumiem pamatlaikā izcēlās Matiass Makelli, Kleitons Kellers un Kristians Fišers.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas hokejistu pārstāvētās komandas sāk Stenlija kausa izcīņu

Svētdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās spēles aizvadīs aizsarga Uvja Balinska pārstāvētā Floridas "Panthers" un uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras "Canucks".

Sports Porziņģis ar favorīti «Celtics» sāk NBA izslēgšanas turnīru

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis un Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) šīs sezonas pamatturnīra uzvarētāja Bostonas "Celtics" svētdien sāks izslēgšanas turnīru, pirmajā kārtā tiekoties ar Maiami "Heat".

Sports TTT Rīga basketbolistes ar graujošu uzvaru kļūst par Latvijas čempionēm (VIDEO)

"TTT Rīga" sestdien Latvijas sieviešu basketbola čempionāta finālsērijas otrajā spēlē izcīnīja graujošu uzvaru un kļuva par Latvijas čempionēm 23.reizi.

Sports Duplantis par centimetru labo sev piederošo pasaules rekordu kārtslēkšanā

Zviedrijas vieglatlēts Armands Duplantis sestdien Ķīnā pirmajā Dimanta līgas posmā laboja sev piederošo pasaules rekordu kārtslēkšanā par vienu centimetru.

Lasiet arī

Sabiedrība NEPLP piedāvā atteikties no radio reklāmām un radio programmām krievu valodā

Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) tuvākajā laikā plāno Saeimā iesniegt priekšlikumus, kas saistīti ar radio apraides tiesību piešķiršanu un valodu lietojumu radio izvietotajās reklāmās, trešdien Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas Mediju politikas apakškomisijas deputātiem pauda NEPLP priekšsēdētājs Ivars Āboliņš.

Sabiedrība Aptauja: lielākā daļa balsstiesīgo, visticamāk, piedalīsies EP vēlēšanās

Lielākā daļa balsstiesīgo, visticamāk, piedalīsies Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās, liecina pētījumu centra SKDS pēc Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) pasūtījuma veiktā aptauja.

Veselība Šokējošs atklājums: Latvijā kaitīgi ieradumi meitenēm ir biežāk nekā zēniem

Mūsdienās kaitīgi ieradumi, piemēram, nepietiekama fiziskā aktivitāte, smēķēšana un alkohola patēriņš, meitenēm ir biežāk nekā zēniem, liecina starptautiska pētījuma par skolēnu veselību rezultāti par Latviju, ar kuriem trešdien iepazinās Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisija.

Sabiedrība Ceturtdien Latvijā gaidāms apmācies un lietains laiks

Trešdienas vakarā un ceturtdien Latvijā gaidāms apmācies un lietains laiks, daudzviet līs ilgstoši, prognozē sinoptiķi.