• Jadviga,
  • Laura
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Ostapenko Maiami «WTA 1000» turnīra astotdaļfinālā stājas pretī Trevizanai

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 08:26, 27.03.2023


Latvijas pirmā rakete sieviešu tenisā Aļona Ostapenko šodien Maiami "WTA 1000" turnīra astotdaļfinālā stāsies pretī itālietei Martinai Trevizanai.


instagram.com/jelena.ostapenko
Foto: Instagram

Mačs būs kā dienas pirmā spēle pēc nozīmes otrajā kortā un sāksies ap plkst.18 pēc Latvijas laika.

Latvijas tenisiste rangā ieņem 22.vietu, bet šajā turnīrā izsēta ar 24.numuru, kamēr Trevizana rangā atrodas 24.pozīcijā un šajā turnīrā tikusi pie 25.numura.

Ceturtdaļfinālā šī mača uzvarētāja tiksies ar planētas septīto raketi Jeļenu Ribakinu no Kazahstānas vai beļģieti Elīzi Mertensu (WTA 39.).

Astotdaļfināla sasniegšana Ostapenko dod 120 WTA ranga punktus.

No pirmās kārtas Latvijas pirmā rakete bija brīva, otrajā ar 6-3, 6-4 uzvarēja Zviedrijas tenisisti Mirjamu Bjerklundu (WTA 149.), bet trešajā ar 6-2, 4-6, 6-3 pieveica planētas 14.raketi brazīlieti Beatrisi Hadadu-Maju.

Arī Trevizana pirmajā kārtā bija brīva, otrajā itāliete ar 6-4, 6-3 guva virsroku pār japānieti Nao Hibino (WTA 137.) un trešajā ar 4-6, 7-5, 6-4 uzvarēja amerikānieti Klēru Liu (WTA 59.).

Ostapenko šosezon WTA tūrē ir izcīnījusi 12 uzvaras un piedzīvojusi septiņus zaudējumus. Janvārī Ostapenko sasniedza Austrālijas atklātā čempionāta ceturtdaļfinālu, bet februārī neaizstāvēja vērtīgus punktus turnīros Tuvajos Austrumos, kā dēļ nācās zaudēt vairākas pozīcijas rangā.

Trevizana uzvarējusi piecās no 13 cīņām un Turnīrā Maiami pirmo reizi sezonā svinējusi divus panākumus pēc kārtas.

Ostapenko ar Trevizanu profesionālajā tenisā līdz šim nav spēlējusi.

Jau vēstīts, ka dubultspēlē Ostapenko ar ierasto pārinieci Ludmilu Kičenoku no Ukrainas turnīrā izliktas ar trešo numuru un sasniegušas ceturtdaļfinālu.

Maiami turnīrs uz cietā seguma norisināsies līdz 2.aprīlim.

Ostapenko pagājušajā gadā Maiami vienspēlē zaudēja pirmajā, bet dubultspēlē - otrajā mačā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Porziņģis nespēlēs NBA pamatturnīra pēdējā mačā

Latvijas basketbolistam Kristapam Porziņgim svētdien Bostonas "Celtics" pēdējā Nacionālās baskebola asociācijas (NBA) pamatturnīra mačā tik dota atpūta un viņš laukumā nedosies.

Sports Latvijas 3x3 basketbola izlase šodien cīnīsies par olimpisko spēļu ceļazīmi

Latvijas 3x3 vīriešu basketbola izlase ar Agni Čavaru, Franci Gustavu Lāci, Nauri Miezi un Zigmāru Raimo ierindā šodien Honkongā pirmā Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pusfinālā tiksies ar Nīderlandi.

Sports Balinskis un «Panthers» papildlaikā pārspēj Girgensona «Sabres»

Latvijas aizsarga Uvja Balinska pārstāvētā Floridas "Panthers" sestdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā tika pie panākuma papildlaikā, kamēr citā spēlē uzvaru svinēja arī Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras "Canucks".

Sports Latvijas 3x3 basketbola izlase ieņem pirmo vietu grupā (VIDEO)

Latvijas 3x3 vīriešu basketbola izlase ar Agni Čavaru, Franci Gustavu Lāci, Nauri Miezi un Zigmāru Raimo sastāvā sestdien Honkongā pirmajā Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā izcīnīja pirmo vietu grupā un iekļuva pusfinālā.

Lasiet arī

Sports Atkal liela diena tenisā! Ostapenko tēmē uz karjeras otro Pekinas pusfinālu

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko šodien Pekinas "WTA 1000" sērijas turnīra ceturtdaļfinālā tiksies ar neitrālo sportisti Ludmilu Samsonovu.

Sports Zināms, kas būs Ostapenko pretiniece Pekinas turnīra ceturtdaļfinālā

Latvijas tenisistes Aļonas Ostapenko pretiniece Pekinas "WTA 1000" sērijas turnīra ceturtdaļfinālā būs neitrālā sportiste Ludmila Samsonova, kura trešās kārtas mačā trešdien pārspēja ukrainieti Martu Kostjuku (WTA 44.)

Sports Fantastiski! Ostapenko uzvar WTA 4.numuru Pegulu, un sasniedz ceturtdaļfinālu

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko trešdien Pekinas "WTA 1000" sērijas turnīra astotdaļfinālā pieveica pasaules ranga ceturto numuru Džesiku Pegulu no ASV un sasniedza sacensību ceturtdaļfinālu.

Sports Ostapenko zaudējums Sandjego WTA 500 turnīra astotdaļfinālā

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko trešdien piedzīvoja zaudējumu Sandjego "WTA 500" turnīra otrajā kārtā jeb astotdaļfinālā.