• Liāna,
  • Lilija
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Ostapenko WTA rangā pakāpjas uz 13.vietu

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 10:33, 23.10.2023


Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko pirmdien Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) pasaules rangā ir pakāpusies par vienu vietu un ieņem 13.pozīciju.


Foto: Instagram

Ostapenko iepriekšējā nedēļā nespēlēja.

Par divām vietām zemāk ir Darja Semeņistaja, ieņemot 131.vietu, bet 11 vietām - Daniela Vismane (360.). Diāna Marcinkēviča pakāpusies par vienu vietu (372.), Anna Ozerova - par deviņām (1025.), Margarita Ignatjeva - par trijām (1213.), bet Valerija Kargina - par piecām (1297.).

Joprojām pirmā ir neatkarīgā sportiste Arina Sabaļenka, otrā - poliete Iga Švjonteka un trešā - amerikāniete Korija Gofa. Jeļena Ribakina no Kazahstānas ir pakāpusies uz ceturto vietu, apsteidzot ASV sportisti Džesiku Pegulu, bet divas vietas augstāk ir čehiete Markēta Vondroušova, kura ieņem sesto vietu. Septītā joprojām ir tunisiete Onsa Žabēra, par vienu vietu pakāpusies un astoto pozīciju ieņem čehiete Karolīna Muhova, devītā ir trīs vietas zemāk esošā grieķiete Marija Sakari, bet uz desmito vietu, pakāpjoties par trim vietām, ir pārcēlusies čehiete Barbora Krejčīkova, izspiežot no labāko desmitnieka francūzieti Karolinu Garsiju, kura piedzīvojusi desmit vietu kritumu un ieņem vien 20.vietu.

Dubultspēļu rangā Ostapenko ir noslīdējusi sešas vietas zemāk, ieņemot 36.vietu. Divas vietas zemāk ir Vismane (178.), sešas - Marcinkēviča (218.), trīs - Semeņistaja (232.), bet 11 vietas augstāk ir Ignatjeva (807.). Ozerova ir piedzīvojusi 12 vietu kritumu (1045.), pakāpusies par divām vietām ir Denīza Marcinkēviča (1085.), septiņas vietas augstāk ir Kamilla Bartone (1394.) un Marija Semeņistaja (1489.). Savukārt no ranga ir izkritusi Līga Dekmeijere.

Līderes ir amerikānietes Pegula un Gofa, kuras pakāpušās par trim vietām uz augšu.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports PSG futbolisti nodrošina Francijas čempiontitulu

Parīzes "Saint-Germain" (PSG) futbolisti svētdien pēc tuvākās sekotājas "Monaco" zaudējuma 31.kārtas spēlē nodrošināja Francijas čempiontitulu trešo sezonu pēc kārtas.

Sports Ostapenko Madrides «WTA 1000» astotdaļfinālā tiekas ar Žabēru

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko šodien Madrides "WTA 1000" turnīra vienspēļu sacensību astotdaļfinālā spēkosies ar tunisieti Onsu Žabēru.

Sports Latvijas U-18 hokejisti pasaules čempionātā piekāpjas amerikāņiem (VIDEO)

Latvijas U-18 vīriešu hokeja izlase svētdien Espo pasaules U-18 čempionāta trešajā mačā piedzīvoja neveiksmi.

Sports Porziņģis ar 18 punktiem palīdz «Celtics» sērijā atgūt vadību (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis sestdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra pirmās kārtas trešajā mačā guva 18 punktus un sekmēja Bostonas "Celtics" uzvaru.

Lasiet arī

Sports Zināms, kas būs Ostapenko pretiniece Pekinas turnīra ceturtdaļfinālā

Latvijas tenisistes Aļonas Ostapenko pretiniece Pekinas "WTA 1000" sērijas turnīra ceturtdaļfinālā būs neitrālā sportiste Ludmila Samsonova, kura trešās kārtas mačā trešdien pārspēja ukrainieti Martu Kostjuku (WTA 44.)

Sports Fantastiski! Ostapenko uzvar WTA 4.numuru Pegulu, un sasniedz ceturtdaļfinālu

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko trešdien Pekinas "WTA 1000" sērijas turnīra astotdaļfinālā pieveica pasaules ranga ceturto numuru Džesiku Pegulu no ASV un sasniedza sacensību ceturtdaļfinālu.

Sports Ostapenko zaudējums Sandjego WTA 500 turnīra astotdaļfinālā

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko trešdien piedzīvoja zaudējumu Sandjego "WTA 500" turnīra otrajā kārtā jeb astotdaļfinālā.

Sports Ostapenko sasniedz Sandjego «WTA 500» turnīra otro kārtu

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko otrdien sasniedza Sandjego "WTA 500" turnīra otro kārtu.