• Ginta,
  • Gunda,
  • Gunta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Merzļikins paliek rezervē «Blue Jackets» zaudējumā

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 07:34, 01.02.2023


Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins otrdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē palika rezervē, bet viņa pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" savā laukumā piedzīvoja zaudējumu papildlaikā.


Foto: LETA

"Blue Jackets" ar Jonasu Korpisalo vārtos mājas spēlē ar 3:4 (1:2, 1:1, 1:0, 0:1) atzina Vašingtonas "Capitals" pārākumu, bet somu vārtsargs tika galā ar 30 no 34 metieniem.

Uzvaras vārtus papildlaika 26.sekundē viesu rindās guva Jevgēņijs Kuzņecovs, bet pamatlaikā "Capitals" sastāvā divreiz izcēlās Trevors van Rīmsdaiks un reizi - Garets Hetavejs. Mājinieku sastāvā vārtus guva Endrū Pīks, Ēriks Robinsons un Džonijs Gudro.

"Blue Jackets" piedzīvoja trešo zaudējumu pēc kārtas un ar 34 punktiem 51 spēlē ir pēdējā vietā gan Austrumu konferencē, gan visā līgā.

Nākamo spēli Kolumbusas hokejisti aizvadīs vien 10.februārī, kad savā laukumā uzņems Toronto "Maple Leafs".

"Capitals" ar 60 punktiem 53 mačos ir septītie Austrumu konferencē, bet nākamo spēli galvaspilsētas hokejisti aizvadīs 11.februārī viesos pret Bostonas "Bruins".

Citā otrdienas mačā Karolīnas "Hurricanes" pēdējā trešdaļā atspēlēja trīs vārtu deficītu un ar 5:4 (1:0, 0:4, 3:0, 1:0) savā laukumā pieveica Losandželosas "Kings" vienību, tiekot pie sestās uzvaras pēc kārtas.

Uzvaras vārtus papildlaika pēdējā minūtē vairākumā guva Sebastjans Aho, bet pamatlaikā precīzi mājinieku sastāvā bija Brents Bērnss, Pols Ščastnijs, Džordans Stāls un Teuvo Teravainens.

"Kings" sastāvā ar diviem precīziem metieniem izcēlās Adrians Kempe, bet pa vieniem vārtiem guva Kevins Fiala un Anže Kopitars.

Vēl vienā spēlē Monreālas "Canadiens" savā laukumā ar 4:5 (1:2, 1:1, 2:2) piekāpās Otavas "Senators", piedzīvojot ceturto zaudējumu pēc kārtas, kamēr viesi tika pie ceturtās uzvaras.

Divus vārtus uzvarētājiem guva Tims Šticle, bet pa vieniem Klods Žirū, Alekss Debrinkets un Breidijs Tkačaks, kurš "Senators" uzvaru nodrošināja ar trāpīgu raidījumu spēles 59.minūtē.

Mājinieku rindās divi precīzi metieni Rafaela Hārvija-Pināra kontā, bet pa reizei ripu vārtos spēja dabūt Kērbijs Daks un Maiks Hofmans.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Rallijā Ungārijā bojā iet četri skatītāji

Ungārijā "Esztergom Nyrges" rallijā svētdien, vienai no sacensību automašīnām nobraucot no ceļa un ietriecoties skatītājos, bojā gāja četri cilvēki, kamēr vēl vairāki tika savainoti.

Sports Merzļikins un «Blue Jackets» zaudē cerības iekļūt Stenlija kausa izcīņā

Latvijas vārtsarga Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" svētdien zaudēja pat teorētiskas cerības iekļūt Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā.

Sports Graudiņa/Samoilova «Challenge» sērijas turnīrā sasniedz finālu

Latvijas duets Tīna Graudiņa/Anastasija Samoilova svētdien Brazīlijā profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" ranga turnīrā sasniedza finālu.

Sports Karloss Sainss svin uzvaru Austrālijas «Grand Prix»

"Ferrari" pilots Karloss Sainss svētdien izcīnīja pirmo vietu Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta trešajā posmā - Austrālijas "Grand Prix".

Lasiet arī

Sports IIHF liedz Izraēlas U-20 hokeja izlasei piedalīties pasaules čempionātā

Izraēlas U-20 vīriešu hokeja izlase nevarēs startēt janvāra beigās gaidāmajā pasaules U-20 čempionāta trešās divīzijas B grupas turnīrā, piektdien nolēma Starptautiskā Hokeja federācijas (IIHF) Padome.

Sports «Panthers» pagarina līgumu ar Balinski uz vēl divām sezonām

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Floridas "Panthers" uz vēl divām sezonām pagarinājusi līgumu ar latviešu aizsargu Uvi Jāni Balinski, trešdien paziņoja vienība.

Sports Ābols: Ar amerikāņiem no šī sastāva varēja konkurēt vien Dans Ločmelis

No Latvijas U-20 vīriešu hokeja izlases otrdien Gēteborgā zaudējumu ASV pasaules junioru čempionāta ceturtdaļfinālā kā līdzīgs ar līdzīgu spēlēja vien Latvijas izlases kapteinis Dans Ločmelis, Latvijas Hokeja federācija (LHF) citē Latvijas izlases galvenā trenera Arta Ābola pēc spēles teikto.

Sports Latvijas U-20 hokejistiem zaudējums junioru PČ ceturtdaļfinālā (VIDEO)

Latvijas U-20 vīriešu hokeja izlase otrdien Gēteborgā cieta zaudējumu pasaules junioru čempionāta ceturtdaļfinālā.