Bertānam sezonas rezultatīvākajā spēlē 21 punkts, tomēr Wizards zaudē (+VIDEO)

Sports
LETA 08:33, 14.12.2021 0

Savu šīs sezonas rezultatīvāko spēli Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pirmdien aizvadīja Dāvis Bertāns, kurš regulārā čempionāta spēlē izcēlās ar 21 punktu, taču viņa pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" piedzīvoja zaudējumu.

 

"Wizards" izbraukumā ar rezultātu 107:113 (22:29, 19:30, 29:32, 37:22) piekāpās Denveras "Nuggets", ciešot piekto zaudējumu pēdējās sešās spēlēs.

Bertāns šajā mačā laukumā bija 31 minūti un 25 sekundes, realizēja piecus no deviņiem tālmetieniem, kā arī trīs no četriem divpunktu metieniem. Viņa rēķinā bija arī piecas atlēkušās bumbas, viena pārtverta piespēle, viens bloķēts metiens, piecas piezīmes un komandā labākais +/- rādītājs (+22).

"Wizards" komandā Bredlijs Bīls guva 19 punktus un atdeva desmit rezultatīvas piespēles, bet uzvarētāju rindās Nikola Jokičs izcēlās ar 28 punktiem, 19 izcīnītām bumbām zem groziem un deviņām rezultatīvām piespēlēm. Serba kontā arī divas tehniskās piezīmes un priekšlaicīgi atstāta spēle, kas neļāva tikt pie "triple-double".

"Wizards" ar 15 uzvarām 28 mačos atrodas septītajā vietā Austrumu konferencē, kamēr "Nuggets" ar 14 panākumiem 27 cīņās ir septītā Rietumos.

ASV galvaspilsētas komanda zaudējusi piecās no pēdējām sešām spēlēm, bet pēc veiksmīgā sezonas sākuma nākamajās 15 cīņās cietusi desmit neveiksmes.

Sešu spēļu izbraukuma sērijas otro maču "Wizards" aizvadīs trešdien pret Sakramento "Kings".

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Ungārijas un Slovēnijas hokejisti atgriežas augstākajā divīzijā (VIDEO)

Ungārijas un Slovēnijas vīriešu hokeja izlases sestdien nodrošināja atgriešanos pasaules čempionāta augstākajā divīzijā.

Sports Švjonteka Madrides turnīra finālā uzvar Sabaļenku (VIDEO)

Polijas tenisiste Iga Švjonteka sestdien Madrides "WTA 1000" finālā pasaules vadošo tenisistu duelī uzvarēja baltkrievieti Arinu Sabaļenko.

Sports Madrides Real futbolisti kļūst par Spānijas čempioniem

Madrides "Real" futbolisti sestdien savā laukumā svinēja uzvaru un 36.reizi kļuva par Spānijas čempioniem.

Sports Rihardam Bukartam hat-trick graujošā Latvijas hokejistu uzvarā

Latvijas vīriešu hokeja izlase sestdien "Arēnā Rīga" ar graujošu uzvaru pār Norvēģiju noslēdza pārbaudes spēļu sēriju pirms pasaules čempionāta, Rihardam Bukartam izceļoties ar trim gūtiem vārtiem.

Lasiet arī

Interesanti fakti Deputāti kritiski par pieminekļu aizsardzību drošības apdraudējuma apstākļos

Saeimas Visaptverošas valsts aizsardzības apakškomisijā deputāti kritisku novērtēja Kultūras ministrijas (KM) sniegto informāciju par nozīmīgāko pieminekļu aizsardzību iespējama drošības apdraudējuma, iebrukuma apstākļos.

Kriminālziņas Vīrietis izsitis durvju stiklu Norvēģijas vēstniecībai

Kāds vīrietis otrdien izsitis durvju stiklu Norvēģijas vēstniecībai, informēja Valsts policija.

Pasaule Braže: Ukrainas plāns ir stratēģiski svarīgs instruments

Ukrainas plāns ir stratēģiski svarīgs instruments, lai Ukraina veiktu reformas un saņemtu Eiropas Savienības (ES) finansējumu 50 miljardu eiro apmērā no 2024. līdz 2027.gadam, uzsvēra ārlietu ministre Baiba Braže.

Veselība Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā pacients izdarījis pašnāvību

Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā pacients izdarījis pašnāvību, aģentūru LETA informēja slimnīcas pārstāve Linda Rudzroga.