Zubovs komentējis Dinamo izcīnīto uzvaru pret Soči un iegūtos 2 punktus

Sports
LETA 11:21, 28.09.2021 0

Rīgas "Dinamo" komanda ir priecīga par pirmdien izcīnīto uzvaru un iegūtajiem diviem punktiem, pēc uzvaras pauda Latvijas hokeja vienības galvenais treneris Sergejs Zubovs.

 
Foto: LETA

Jau ziņots, ka Rīgas "Dinamo" pirmdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā ar rezultātu 2:1 (0:0, 0:0, 2:1) mājās uzvarēja Latvijas aizsarga Jāņa Jaka pārstāvēto "Soči".

"Pirmajā periodā, kad spēlējām zem spiediena un bija nervoza cīņa, nevarējām lāga pārvietoties pa laukumu un ieiet spēlē. Labi, ka otrajā periodā nedaudz uzlabojām spēli un kaut ko izveidojām vairākumā. Trešajā periodā sākām spēlēt savu spēli un atguvāmies pēc atbildes vārtiem. Esam ļoti priecīgi par uzvaru un izcīnītajiem diviem punktiem," pēcspēles preses konferencē teica Zubovs.

Pirmdien savā starpā tikās divas vājākās Rietumu grupas komandas. Pēc aizvadītām 11 spēlēm Rīgas "Dinamo" Rietumu grupā ierindojas priekšpēdējā 11.vietā ar deviņiem izcīnītiem punktiem, bet "Soči" ar astoņiem punktiem 12 cīņās ir pozīciju zemāk.

Trešdien "Dinamo" mājās uzņems Čerepovecas "Severstaļ", bet pēc tam būs izbraukums uz Tālajiem Austrumiem.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Rihardam Bukartam hat-trick graujošā Latvijas hokejistu uzvarā

Latvijas vīriešu hokeja izlase sestdien "Arēnā Rīga" ar graujošu uzvaru pār Norvēģiju noslēdza pārbaudes spēļu sēriju pirms pasaules čempionāta, Rihardam Bukartam izceļoties ar trim gūtiem vārtiem.

Sports Šilovs atvaira visus pretinieka metienus, Canucks iet tālāk (VIDEO)

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs piektdien atvairīja visus pretinieka metienus, bet uzbrucējs Teodors Bļugers vienreiz meta pa vārtiem Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņu pārstāvētā Vankūveras "Canucks" komanda izcīnīja uzvaru.

Sports Latvijas hokejisti pārbaudes spēlē negūst vārtus un papildlaikā zaudē norvēģiem

Latvijas vīriešu hokeja izlase piektdien Rīgā priekšpēdējā pārbaudes spēlē pirms pasaules čempionāta ar rezultātu 0:1 (0:0, 0:0, 0:0, 0:1) papildlaikā zaudēja Norvēģijai.

Sports Latvijas hokeja izlasei pievienojas uzbrucējs Dzierkals

Latvijas vīriešu hokeja izlases rindas pirms gaidāmā pasaules čempionāta piektdien papildināja uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals, informē Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Lasiet arī

Pasaule Lielbritānijas karalis Čārlzs III atzīmē pirmo kronēšanas gadadienu

Lielbritānijas karalis Čārlzs III pirmdien atzīmēja savu pirmo kronēšanas gadadienu.

Pasaule Kijiva: Ukraina ir viena soļa attālumā no uzaicinājuma pievienoties NATO

Ukraina ir veikusi visas nepieciešamās reformas un tagad ir "viena soļa attālumā no uzaicinājuma" pievienoties NATO, paziņojis Ukrainas premjerministrs Deniss Šmihaļs.

Pasaule Eiropas Komisija izbeigs procedūru pret Poliju par likuma varu

Eiropas Komisija (EK) pirmdien paziņoja, ka atteiksies no pirms sešiem gadiem sāktās procedūras pret Poliju saistībā ar bažām par likuma varu, kuru dēļ Varšava varēja zaudēt tiesības balsot bloka lietās.

Pasaule Džons Svinijs ievēlēts par jauno Skotijas SNP līderi

Skotijas politikas veterāns Džons Svinijs pirmdien tika ievēlēts par Skotu Nacionālās partijas (SNP) līderi un kļūs par nākamo Skotijas premjerministru.