Porziņģim deviņi punkti zaudējumā pret Kings

Sports
LETA 08:40, 19.04.2021 0

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis svētdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē guva deviņus punktus, viņa pārstāvētajai komandai Dalasas "Mavericks" piedzīvojot neveiksmi.

 

"Mavericks" mājās ar 107:121 (20:22, 30:45, 27:20, 30:34) piekāpās Sakramento "Kings".

Porziņģis nospēlēja 37 minūtes un 28 sekundes, kuru laikā guva deviņus punktus un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas. Basketbolists grozā raidīja divus no septiņiem divpunktu un vienu no septiņiem trīspunktu metieniem, kā arī realizēja abus "sodiņus". Liepājnieks arī trīsreiz rezultatīvi piespēlēja, nopelnīja vienu personīgo piezīmi, kamēr "Mavericks" ar Porziņģi laukumā guva par 24 punktiem mazāk nekā iemeta.

Luka Dončičs Dalsas komandā izcēlās ar 37 punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām, bet vēl 22 punkti Dorianam Finejam-Smitam. "Kings" vienības uzvaru ar 30 punktiem un 12 rezultatīvām piespēlēm sekmēja Deārons Fokss un 24 punkti Harisonam Bērnsam.

"Mavericks" mājās piedzīvojusi jau ceturto neveiksmi pēc kārtas.

Trešdien "Mavericks" nākamo spēli aizvadīs pret Detroitas "Pistons".

Dalasas komanda ar 30 uzvarām 56 spēlēs Rietumu konferencē ieņem septīto vietu.

NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Ostapenko Romā tiksies ar baltkrievieti Sabaļenku

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko šodien Romas "WTA 1000" sērijas turnīra ceturtdaļfinālā tiksies ar baltkrievieti Arinu Sabaļenku.

Sports Vītoliņš: Pret vāciešiem vairs nebūsim favorīti

Latvijas hokeja izlasei pasaules čempionātā pret Vācijas valstsvienību būs vienkāršāk spēlēt nekā pirmajos trīs mačos turnīrā, uzskata komandas galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Sports Latvijas hokejisti pasaules čempionātā spēkosies ar Vāciju

Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien Ostravā pasaules čempionātā ceturtajā spēlē tiksies ar Vācijas valstsvienību.

Sports Latvijas hokejisti pasaules čempionātā uzvar Kazahstānu (VIDEO)

Latvijas vīriešu hokeja izlase otrdien Ostravā pasaules čempionāta trešajā spēlē ar 2:0 (0:0, 2:0, 0:0) pārspēja Kazahstānu.

Lasiet arī

Ekonomika Dzīvokļu piedāvājums Rīgā aprīlī samazinājies par 6%

Salīdzinot ar iepriekšējo mēnesi, aprīlī dzīvokļu pārdošanas piedāvājums Rīgā samazinājies par 6%, bet piedāvājumu skaits Rīgas lielākajos mikrorajonos samazinājās par 7%, teikts nekustamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" jaunākajā sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Veselība Aptauja: Ceturtā daļa iedzīvotāju preventīvi nerūpējas par savu veselību

Katrs ceturtais Latvijas iedzīvotājs par savu veselību ikdienā drīzāk nerūpējas vai nerūpējas vispār, savukārt vairāk nekā puse jeb 56% tai pievērš zināmu uzmanību, tomēr dara to neregulāri, liecina jaunākā Veselības indeksa pētījuma dati.

Veselība Neļauj sāpēm apturēt vasaras baudīšanu

Aiz logiem beidzot iestājusies vasara, kas tā vien mudina spert kāju svaigā gaisā un skriet dažādos piedzīvojumos. Tādos brīžos nedrīkst pieļaut, ka sāpes kājās to liedz. Diemžēl vēnu varikoze var radīt nepatīkamas sāpes, neļaujot pilnvērtīgi atdoties siltajam laikam un doties piedzīvojumos.

Interesanti fakti Valdība lems par 87 personu uzņemšanu Latvijas pilsonībā

Valdība nākamnedēļ lems par 87 personu, tostarp viena nepilngadīga bērna, uzņemšanu Latvijas pilsonībā.