Porziņģis ar double-double palīdz Mavericks uzveikt Orlando (+VIDEO)

Sports
LETA 08:27, 02.03.2021 0

Latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis pirmdien guva 17 punktus un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē un palīdzēja Dalasas "Mavericks" komandai izcīnīt uzvaru, kamēr Rodions Kurucs Hjūstonas "Rockets" zaudējumā laukumā nedevās savainojuma dēļ.

 
Foto: NBA

"Mavericks" viesos ar rezultātu 130:124 (29:33, 32:25, 34:28, 35:38) pārspēja Orlando "Magic".

Porziņģis šajā mačā laukumā pavadīja 32 minūtes un 56 sekundes, kuru laikā realizēja divus no pieciem divpunktu metieniem, trīs no 10 tālmetieniem un visus četrus soda metienus.

Tāpat viņš izcīnīja desmit atlēkušās bumbas, veica trīs rezultatīvas piespēles, pārtvēra vienu bumbu, bloķēja vienu metienu, pieļāva vienu kļūdu un vienu reizi pārkāpa noteikumus. "Mavericks" ar Porziņģi laukumā iemeta par četriem punktiem vairāk nekā ielaida.

"Mavericks" komandā rezultatīvākais ar 33 punktiem bija Luka Dončičs, kurš arī izcīnīja desmit bumbas zem groziem un deviņreiz rezultatīvi piespēlēja. 24 punkti un sešas atlēkušās bumbas Džeilenam Bransonam.

"Magic" vienībā divu rezultatīvu piespēļu attālumā no "triple-double" palika Nikola Vučevičs - 29 punkti, 15 atlēkušās bumbas un astoņas rezultatīvas piespēles. 26 punkti Evana Furnjē kontā, bet pa 18 punktiem sakrāja Terenss Ross un Maikls Kārters-Viljamss, kuram arī astoņas atlēkušās bumbas un sešas rezultatīvas piespēles.

"Mavericks" ar 17 uzvarām 33 spēlēs ieņem devīto vietu Rietumu grupā, bet "Magic" ar 13 uzvarām 35 mačos ieņem 14.vietu Austrumu grupā.

Citā mačā Kurucs tāpat kā Eriks Gordons savainojuma dēļ nedevās laukumā Hjūstonas "Rockets" zaudējumā savā laukumā pret Klīvlendas "Cavaliers" ar 90:101 (29:34, 21:17, 20:23, 20:27).

Rezultatīvākais mājiniekiem ar 32 punktiem bija Džons Vols. 20 punkti un sešas kļūdas Viktoram Oladipo.

Viesiem 39 punkti, astoņas rezultatīvas piespēles un sešas kļūdas Kolinam Sekstonam. 14 punkti un septiņas rezultatīvas piespēles tika Deriasam Gārlendam, bet Džerets Alens desmit punktiem pievienoja 15 atlēkušās bumbas.

"Rockets" ar 11 uzvarām 33 spēlēs ieņem 14.vietu Rietumu grupā, bet "Cavaliers" ar 14 uzvarām 35 mačos ieņem 13.vietu Austrumu grupā.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Švjonteka Madrides turnīra finālā uzvar Sabaļenku (VIDEO)

Polijas tenisiste Iga Švjonteka sestdien Madrides "WTA 1000" finālā pasaules vadošo tenisistu duelī uzvarēja baltkrievieti Arinu Sabaļenko.

Sports Madrides Real futbolisti kļūst par Spānijas čempioniem

Madrides "Real" futbolisti sestdien savā laukumā svinēja uzvaru un 36.reizi kļuva par Spānijas čempioniem.

Sports Rihardam Bukartam hat-trick graujošā Latvijas hokejistu uzvarā

Latvijas vīriešu hokeja izlase sestdien "Arēnā Rīga" ar graujošu uzvaru pār Norvēģiju noslēdza pārbaudes spēļu sēriju pirms pasaules čempionāta, Rihardam Bukartam izceļoties ar trim gūtiem vārtiem.

Sports Šilovs atvaira visus pretinieka metienus, Canucks iet tālāk (VIDEO)

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs piektdien atvairīja visus pretinieka metienus, bet uzbrucējs Teodors Bļugers vienreiz meta pa vārtiem Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņu pārstāvētā Vankūveras "Canucks" komanda izcīnīja uzvaru.

Lasiet arī

Pasaule Ukrainā atklāts Krievijas aģentu tīkls, kas plānoja Zelenska slepkavību

Ukrainā atklāts Krievijas Federālā drošības dienesta (FSB) aģentu tīkls, kas plānoja nogalināt prezidentu Volodimiru Zelenski un citus valsts augstākās militārās un politiskās vadības pārstāvjus, otrdien paziņoja Ukrainas Drošības dienests (SBU).

Pasaule Ķīnā uzbrukumā slimnīcai ievainoti un nogalināti vairāk nekā desmit cilvēku

Ķīnas dienvidrietumos uzbrukumā slimnīcai otrdien nogalināti vai ievainoti vairāk nekā desmit cilvēku, vēsta valsts plašsaziņas līdzekļi, neprecizējot uzbrukuma raksturu.

Sports Paziņo Latvijas izlases sastāvu Pasaules čempionātam

Latvijas vīriešu hokeja izlases sastāvā dalībai pasaules čempionātā pietaupītas vietas Nacionālajā hokeja līgā (NHL) spēlējošajiem vārtsargam Artūram Šilovam, uzbrucējam Teodoram Bļugeram un aizsargam Uvim Balinskim, otrdien preses konferencē paziņoja valstsvienības galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Sabiedrība Elektroenerģijas vidējā cena aprīlī Latvijā samazinājusies par 9%

Elektroenerģijas vidējā cena šogad aprīlī Latvijas tirdzniecības apgabalā bija 60,25 eiro par megavatstundu (MWh), kas ir par 12% mazāk nekā martā un par 9% mazāk nekā 2023.gada aprīlī, liecina Latvijas pārvades sistēmas operatora AS "Augstsprieguma tīkls" sagatavotais elektroenerģijas tirgus apskats.