Bertāns gūst 19 punktus Wizards uzvarā pār Timberwolves (+VIDEO)

Sports
VS.LV 11:29, 28.02.2021 0

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns sestdien pēc vienas spēles izlaišanās atgriezās laukumā un ar 19 gūtiem punktiem sekmēja Vašingtonas "Wizards" uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē.

 
Foto: Youtube

ASV galvaspilsētas komanda savā laukumā ar rezultātu 128:112 (27:29, 27:23, 44:29, 30:31) pieveica Minesotas "Timberwolves", viesiem ciešot septīto zaudējumu pēc kārtas.

Labās kājas ceļgala sāpju dēļ Bertāns izlaida iepriekšējo maču, bet sestdien spēlēja 20 minūtes un 26 sekundes, šajā laikā realizējot piecus no 11 tālmetieniem, vienu no diviem divpunktu metieniem un abus divus "sodiņus".

Viņa kontā arī četras atlēkušās bumbas un divas pārtvertas bumbas. "Wizards" ar rūjienieti laukumā iemeta par 24 punktiem vairāk nekā ielaida, kas bija pārliecinoši labākais rādītājs komandā.

Mājiniekiem līgas rezultatīvākais spēlētājs Bredlijs Bīls guva 34 punktus, bet Rasels Vestbruks ar 19 punktiem, 14 atlēkušajām bumbām un 12 rezultatīvām piespēlēm tika pie sava desmitā "triple-double" sezonā. Vēl 18 punktus pievienoja Gerisons Metjūss.

Viesiem 23 punktus guva un 11 bumbas zem groziem izcīnīja Karls Entonijs Taunss, bet 21 punktus bija Entonijam Edvardsam. "Timberwolves" 12 spēles jāiztiek bez Malika Bīzlijam, kuram piešķirta diskvalifikācija par draudēšanu ar ieroci.

"Wizards" no pretiniekiem atrāvās trešajā ceturtdaļā, kurā guva 44 punktus, par 15 vairāk nekā viesi. Lielu artavu atrāvienā deva Bertāns, kurš šajā nogrieznī guva 12 punktus, realizējot četrus tālmetienus.

"Wizards" ar 13 uzvarām 31 mačā ieņem 12.vietu Austrumu konferencē, kamēr "Timberwolves" ar septiņiem panākumiem 34 dueļos ir 15. Rietumos un ieņem pēdējo pozīciju visā līgā.

Svētdien Bertāna pārstāvētā komanda viesosies pie Bostonas "Celtics", bet pēc tam aizvadīs divas mājas spēles pēc kārtas.

NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas U-18 hokejisti pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā piekāpjas Kanādai

Latvijas hokejisti ceturtdien Vantā pasaules U-18 čempionāta ceturtdaļfinālā cieta zaudējumu mačā ar vienaudžiem no Kanādas.

Sports «Borussia» uzvar Čempionu līgas pusfināla pirmajā spēlē

Dortmundes "Borussia" futbolisti trešdien svinēja uzvaru pirmajā UEFA Čempionu līgas pusfināla mačā.

Sports «Hurricanes» un «Avalanche» sasniedz Stenlija kausa izcīņas otro kārtu

Karolīnas "Hurricanes" un Kolorādo "Avalanche" otrdien nodrošināja vietu Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrajā kārtā.

Sports Porziņģis iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences ceturtdaļfināla spēlē iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā, otrdien pavēstīja viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics".

Lasiet arī

Kriminālziņas Zviedrijas pilsētā Malmē pirms Eirovīzijas dedzināts Korāns

Zviedrijas pilsētā Malmē, kur notiks Eirovīzijas dziesmu konkurss, kāds vīrietis un sieviete piektdien dedzināja Korāna eksemplāru.

Ekonomika Baltijas valstīs degvielas cenu izmaiņām nav vienotas tendences

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās bija vērojamas atšķirīgas tendences degvielas cenām, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Sports Šilovs atvaira visus pretinieka metienus, Canucks iet tālāk (VIDEO)

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs piektdien atvairīja visus pretinieka metienus, bet uzbrucējs Teodors Bļugers vienreiz meta pa vārtiem Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņu pārstāvētā Vankūveras "Canucks" komanda izcīnīja uzvaru.

Interesanti fakti 5. maijā Inženieru arsenāls Daugavpils cietoksnī svinēs gadadienu (+VIDEO)

Gada laikā Daugavpils Tehnikas un industriālā dizaina centrs ir ieguvis labu praktisko pieredzi un plāno arvien aktīvāk strādāt.