Latvijas auto-moto sportisti pastāsta, kā klājas juku laikos (+VIDEO)

Sports
VS.LV 12:43, 18.03.2020 0

Pafbet atlēti Reinis Nitišs un Kaspars Stupelis atzīst, ka pandēmija ir pamatīgi skārusi sportistu ikdienas, taču gan viens, gan otrs redz arī drūmā mākoņa zelta maliņu.

 
Foto: LETA

Rallija braucējs Nitišs teic, ka pēdējās dienas bijušas savādas, nācies adoptēties.

“Treniņu process ir izmainījies pilnībā. Nākamās nedēļas beigās bija plānots doties uz Somiju un trenēties uz ezeriem, taču lidmašīnas neceļas un nenolaižas,” tā Reinis par pajukušajiem plāniem. Pasaules čempionam blakusvāģos Stupelim nākotne ir tikpat neskaidra. Viņš saka: “Pasaules čempionāts ir atcelts uz noteiktu laiku – par mēnesi vēlāk, taču es drīzāk gribētu teikt, ka uz nenoteiktu. Termiņi var mainīties atkarībā no situācijas. Sajūta ir jocīga, cītīgi gatavojos kaut kam, kas beigās nenotiek.” Arīdzan sporta zāles ir slēgtas un braukšanas treniņi Kasparam nav iespējami.

Lai arī profesionālā sporta dzīve ir šķietami apstājusies, abi Pafbet atlēti šajos juku laikos saskata ko jauku. Reinis laiku velta savam bakalaura darbam, kas šogad jāaizstāv. Viņš teic: “Visi ikdienā skrien un streso, toties šo piespiedu atvaļinājumu nāksies pavadīt mierīgi, beidzot var ievilkt elpu.” Savukārt Stupelis pavada laiku veselīgi un pilnīgā saskaņā ar sevi un dabu. “Uzturu sevi formā, minos ar riteni, skrienu, braucu ar rollerslēpēm. Pārējiem iesaku to pašu - ejiet svaigā gaisā, elpojiet, pakustieties, ēdiet veselīgi un viss būs kārtībā.” Arī Reinis, uzsver, ka pats galvenais ir saudzēt sevi un apkārtējos.

“Šī ārkārtas situācija pierāda, cik mēs visi esam vienlīdzīgi. Nav svarīgi kādas valsts, tautības un ādas krāsas esi, visi esam kopā. Gribētu teikt, ka pasaule vienojas,” tā noslēgumā Pafbet atlēts Kaspars Stupelis.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Daugaviņš: Esam nolikti uz ceļiem un tagad ir jāmāk piecelties

Latvijas hokeja izlase pēc smagā zaudējuma pasaules čempionāta mačā ir nonākusi punktā, no kura tai jāsāk augšupeja, sarunā ar žurnālistiem atzina valstsvienības kapteinis Kaspars Daugaviņš.

Sports Latvijas hokejisti pasaules čempionāta ceturtajā mačā pārliecinoši zaudē Vācijai

Latvijas vīriešu hokeja izlase trešdien Ostravā pasaules čempionātā ceturtajā spēlē ar rezultātu 1:8 (0:2, 1:5, 0:1) kapitulēja Vācijai, piedzīvojot pirmo neveiksmi šajās meistarsacīkstēs.

Sports Ostapenko Romā tiksies ar baltkrievieti Sabaļenku

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko šodien Romas "WTA 1000" sērijas turnīra ceturtdaļfinālā tiksies ar baltkrievieti Arinu Sabaļenku.

Sports Vītoliņš: Pret vāciešiem vairs nebūsim favorīti

Latvijas hokeja izlasei pasaules čempionātā pret Vācijas valstsvienību būs vienkāršāk spēlēt nekā pirmajos trīs mačos turnīrā, uzskata komandas galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Lasiet arī

Pasaule Tusks: Polija tērēs 2,3 miljardus eiro austrumu robežas stiprināšanai

Polija tērēs vairāk nekā 2,3 miljardus eiro savas austrumu robežas stiprināšanai, sestdien pavēstīja premjerministrs Donalds Tusks.

Pasaule Slovākijas veselības ministre: prognozes par Fico veselību ir pozitīvas

Prognozes par atentātā sašautā Slovākijas premjerministra Roberta Fico veselību ir pozitīvas, sestdien sacīja Slovākijas veselības ministre Zuzana Dolinkova.

Veselība Nords: Gaidāmā karstuma dēļ skrējējiem jābūt piesardzīgiem

Rīgas maratons sestdien ir atklāts godam, taču svētdien gaidāmā karstuma dēļ skrējējiem jābūt piesardzīgiem, aģentūrai LETA uzsvēra maratona direktors Aigars Nords.

Sabiedrība Kamēr daļā Latvijas gaidāms negaiss, Austrumlatvijas mežos pieaug ugunsbīstamība

Šonakt un svētdien daļā Latvijas gaidāms pērkona negaiss, bet tikmēr valsts austrumos mežos ir augsta ugunsbīstamība, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) prognoze.