• Antoņina,
  • Ņina,
  • Ninona,
  • Oksana
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Atklāj ziemas sezonu ar deviņiem jauniem maršrutiem

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
VS.LV 12:38, 28.10.2024


Sezona tika atklāta ar svinīgu reisu no Rīgas uz Madeiru.



Latvijas lidsabiedrība airBaltic ir atklājusi 2024.gada ziemas sezonu, nodrošinot lidojumus deviņos jaunos maršrutos no bāzēm Rīgā, Tallinā un Viļņā. Pieci no šiem maršrutiem tiks piedāvāti no Rīgas. Sezona tika atklāta ar svinīgu reisu no Rīgas uz Madeiru (Portugālē), kas izlidoja šodien, 2024.gada 28.oktobrī. Lidojums no Rīgas uz Madeiru ilgst aptuveni 5 stundas un 55 minūtes.

airBaltic prezidents un izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss): "Sākoties ziemas sezonai, mēs joprojām koncentrējamies uz to, lai nodrošinātu pasažieru pieprasījumu, vienlaikus stiprinot airBaltic lomu kā svarīgam pārvadātājam Baltijas valstīs. Šie jaunie maršruti atspoguļo mūsu apņemšanos piedāvāt plašākas ceļošanas iespējas gan atpūtas, gan biznesa vajadzībām, uzlabojot savienojamību visā reģionā un ārpus tā. Tiem, kuri vēlas aizbēgt no aukstuma, mēs piedāvājam tādus saulainus galamērķus kā Šarm eš Šeiha, Hurgada un unikālā Madeiras sala. Ziemas sporta veidu cienītājiem esam pievienojuši lidojumus uz Insbruku, Kitili un Oslo (Torpa), nodrošinot ērtu piekļuvi labākajiem slēpošanas kūrortiem. Ikviens atradīs sev ko piemērotu, lai varētu pilnvērtīgi atpūsties arī ziemas sezonā."

"Turklāt esam pateicīgi par veiksmīgo sadarbību ar mūsu ilggadējo partneri, RIX Rīgas Lidosta. Tai ir bijusi nozīmīga loma airBaltic izaugsmes stāstā pēdējo 29 gadu laikā un savienojamības uzlabošanā ne tikai Baltijā, bet arī ārpus tās. Esam lepni, ka varam atzīmēt šo nozīmīgo notikumu lidostas 50 gadu jubilejas laikā, un ceram turpināt mūsu ciešo sadarbību."

RIX Rīgas Lidostas valdes priekšsēdētāja Laila Odiņa: "Spēcīga nacionālā lidsabiedrība ir būtisks faktors, kas veicina ekonomisko izaugsmi un nodrošina stratēģisko savienojamību. airBaltic ne tikai stiprina mūsu konkurētspējas priekšrocības reģionā, bet arī veicina RIX Rīgas Lidostas kā augoša tranzīta mezgla Ziemeļeiropā turpmāku attīstību. Ar paplašinātu galamērķu tīklu un biežāku lidojumu skaitu populāros maršrutos airBaltic ziemas lidojumu grafiks piedāvā plašas ceļošanas iespējas no Rīgas gan biznesa vajadzībām, gan atpūtai."

Sākot ar 25.oktobri, lidojumi no Rīgas tiks veikti uz Šarm eš Šeihu (Ēģipte), no 26.oktobra - Hurgadu (Ēģipte), no 28.oktobra - Madeiru (Portugāle) un no 8.novembra - Žešovu (Polija). Turklāt 22.decembrī tiks uzsākti lidojumi maršrutā Rīga-Insbruka (Austrija).

No Tallinas, sākot ar 21.decembri, airBaltic piedāvās lidojumus uz Kitili (Somija), bet no 2025.gada 19.februāra uzsāks lidojumus jaunā maršrutā uz Barselonu (Spānija).

No Viļņas 29.oktobrī tiks uzsākti lidojumi uz Oslo (Torpa) (Norvēģija), bet 31.oktobrī - Diseldorfu (Vācija).


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Tiesībsargs un mediķi aicina noteikt mācību stundu sākumu ne agrāku par plkst.8

Tiesībsargs līdz nākamā gada 31.martam aicina valdību noteikt, ka mācību stundas, konsultācijas, fakultatīvajās nodarbībās skolās nevar sākties agrāk par plkst.8. Viņa aicinājumam pievienojušies arī Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas (BKUS) mediķi.

Sabiedrība Apdrošinātāju parakstīto prēmiju apmērs pieaudzis par 9%

Atlīdzībās kopumā deviņos mēnešos klientiem apdrošinātāji ir izmaksājuši 357 miljonus eiro. Lielākā atlīdzību summa izmaksāta veselības apdrošināšanā - 85,5 miljoni eiro, seko dzīvības apdrošināšana (67,7 miljoni eiro), kā arī īpašuma apdrošināšana (67,4 miljoni eiro), KASKO (65 miljoni eiro) un OCTA (50 miljoni eiro).

Sabiedrība CSDD plāno paaugstināt maksu par tehnisko apskati un citiem pakalpojumiem

Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) no nākamā gada 1.janvāra plāno paaugstināt vairāku sniegto pakalpojumu cenas, tostarp tehniskās apskates, transportlīdzekļu vadīšanas eksāmenu pieņemšanas, izvēles numuru un citu pakalpojumu cenas.

Sabiedrība Kārtējo reizi centīsies atcelt tautas nobalsošanas pašreizējo kārtību

Centrālā vēlēšanu komisija (CVK) parakstu vākšanai reģistrējusi kārtējo reizi iesniegto likumprojektu, kura iniciatori aicina atcelt pirms vairāk nekā desmit gadiem apstiprināto kārtību, kas praksē padarīja grūtāku tautas nobalsošanas ierosināšanu.

Lasiet arī

Ekonomika Gauss: Stratēģiskais investors airBaltic kapitālā var ienākt arī vēlāk

Paredzēts, ka stratēģiskais investors Latvijas nacionālajā aviokompānijā "airBaltic" ienāks pirms akciju sākotnējā publiskā piedāvājuma (IPO), taču nav izslēgta arī iespēja, ka tas var notikt pēc IPO, intervijā aģentūrai LETA sacīja "airBaltic" prezidents un izpilddirektors Martins Gauss.

Sabiedrība AirBaltic skandāls: deputāti nolēmuši vērsties prokuratūrā

Parlamentārieši uz paklāja izsauca satiksmes ministru, taču palika ārkārtīgi neapmierināti ar Kaspara Briškena atbildēm.

Ekonomika Potenciālais airBaltic investors ir mums visiem labi zināms uzņēmums - ministrs

Potenciālais Latvijas nacionālās aviokompānijas "airBaltic" investors ir mums visiem labi zināms uzņēmums, izriet no ekonomikas ministra Viktora Valaiņa paustā Latvijas Televīzijas raidījumā "Šodienas jautājums".

Ekonomika FM: airBaltic pamatkapitāla samazināšana neietekmē 2025.gada budžetu

Latvijas nacionālās aviokompānijas "airBaltic" pamatkapitāla samazināšana neietekmē 2025.gada vispārējās valdības budžetu, pavēstīja Finanšu ministrijas (FM) pārstāvji.