• Severīns,
  • Urzula
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Notiks seminārs par radiāciju un rīcību ķīmiska apdraudējuma gadījumā

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
VS.LV 14:40, 21.10.2024


Civilās aizsardzības plāns izstrādāts sadarbībā ar plašu ekspertu loku no Aizsardzības ministrijas, Iekšlietu ministrijas, Nacionāliem Bruņotajiem spēkiem un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta.



Trešdien, 23.oktobrī, no plkst.18.00 līdz 20.00, Rīgas domes Sēžu zālē, ar sesto praktisko semināru turpināsies Rīgas domes iedzīvotāju informēšanas kampaņa un astoņu semināru cikls par civilo aizsardzību "Rīgas civilās aizsardzības plāns - pārzini un līdzdarbojies!", kurā piedalīsies arī Valsts vides dienesta Radiācijas drošības centra direktore Dace Šatrovska, informējot par radiācijas riskiem un to atpazīšanu, kā arī iedzīvotāju rīcību pārrobežu un radioaktīvā piesārņojuma gadījumā.

Praktiskais seminārs "Radiācija un ķīmija" būs sestais no astoņiem pašvaldības organizētajiem semināriem. Tajā nozares eksperti informēs iedzīvotājus arī par ķīmisko vielu identificēšanu, rīcību ķīmiskā piesārņojuma gadījumā un saskarsmē ar ķīmiskām vielām.

Seminārs būs skatāms arī tiešsaistē pašvaldības tīmekļvietnē www.riga.lv un Facebook kontā @riga.lv. Tiešsaistei būs pieejams surdotulkojums.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Aicina nenogrābt un nenovākt visas lapas pagalmos un mauriņos

Latvijas Dabas fonds (LDF) aicina cilvēkus nenogrābt un nenovākt visas lapas savos pagalmos, mauriņos un zālājos, bet vismaz pusi no tām atstāt uz zemes.

Sabiedrība Latvijā 38% iedzīvotāju bažīgi par iespēju apmaksāt komunālos maksājumus

Latvijā 38% iedzīvotāju satrauc tas, vai viņi spēs apmaksāt ikmēneša komunālos maksājumus šogad rudenī un ziemā, pavēstīja enerģētikas uzņēmuma "Elenger" pārstāvji, atsaucoties uz veiktās aptaujas datiem.

Sabiedrība Personīgās izaugsmes treneri palīdz latviešiem iegūt pašapziņu (+VIDEO)

Valstī ir 13 tūkstoši jauniešu vecumā no 15 līdz 24 gadiem, kas nemācās un nestrādā.

Sabiedrība «Idioti bez sociālās atbildības»: Kiršteinu sodīs par necieņas izrādīšanu

Saeimas Prezidija locekļi rosina sākt deputātu ētikas kodeksa pārkāpuma lietu pret Aleksandru Kiršteinu par izteikumiem parlamenta sēdē.

Lasiet arī