Rīgas Restorānu nedēļā šefpavāri aicinās baudīt izsmalcinātas maltītes, izceļot gan jaunākās ēdienu tendences, gan klasiskās vērtības.
Kā ierasts, divu nedēļu garumā apmeklētājiem būs iespēja izbaudīt īpaši izstrādātu trīs kārtu maltīti, balstoties uz sezonāliem produktiem.
Ēdienu cenas būs 30, 35 un 40 eiro kategorijās. Vairāki restorāni pasniegs īpašu komplimentu no šefpavāra, kā arī iespēju maltīti baudīt ar pieskaņotiem dzērieniem.
Tā ir iespēja nogaršot gan iecienītus, gan eksperimentālus ēdienus, kas ir pagatavoti ar meistarību un izpratni par garšu kombinācijām.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Pievienojiet komentāru
Anonīmi komentāri
Atbilēt
Anonīmi komentāri