• Amālija
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Rīgas Restorānu nedēļā piedalīsies 63 restorāni

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
VS.LV 11:34, 03.10.2024


Šogad Rīgas Restorānu nedēļā, kas notiks no 28.oktobra līdz 10.novembrim, piedalīsies 63 restorāni, informē Rīgas investīciju un tūrisma aģentūras Starptautiskā mārketinga nodaļas vadītāja Rita Pētersone.


Foto: pixabay

Rīgas Restorānu nedēļā šefpavāri aicinās baudīt izsmalcinātas maltītes, izceļot gan jaunākās ēdienu tendences, gan klasiskās vērtības.

Kā ierasts, divu nedēļu garumā apmeklētājiem būs iespēja izbaudīt īpaši izstrādātu trīs kārtu maltīti, balstoties uz sezonāliem produktiem.

Ēdienu cenas būs 30, 35 un 40 eiro kategorijās. Vairāki restorāni pasniegs īpašu komplimentu no šefpavāra, kā arī iespēju maltīti baudīt ar pieskaņotiem dzērieniem.

Tā ir iespēja nogaršot gan iecienītus, gan eksperimentālus ēdienus, kas ir pagatavoti ar meistarību un izpratni par garšu kombinācijām.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Lasiet arī

Ekonomika Restorānam «36.līnija» piemēroti divi jauni VID nodrošinājumi

"Michelin Selected Restaurants" ceļvedī iekļautā restorāna "36.līnija" pārvaldītājam SIA "Apetite36" Valsts ieņēmumu dienests (VID) piemērojis divus jaunus nodrošinājumus.

Kultūra Lielā pieprasījuma dēļ pagarināta Jūrmalas restorānu nedēļa

Jūrmalas restorānu nedēļa lielās atsaucības dēļ pagarināta līdz 10.decembrim. Tajā kūrortpilsētas labākie restorānu šefpavāri gardēžiem turpinās piedāvāt īpašus ēdienu piedāvājumus, vairāku kārtu maltīti par trīs cenām - 25, 35 un 45 eiro.

Ekonomika Latvijas iedzīvotāji restorānos šogad tērē par 20% vairāk

Šogad turpina augt vietējo restorānu apmeklējums gan klātienē, gan noformējot attālinātos pasūtījumus, un iedzīvotāju iztērētā summa kafejnīcās un restorānos pieaugusi par aptuveni 20%, liecina bankas karšu maksājumu dati 2023.gada trešajā ceturksnī.

Kultūra «Michelin» prezentēs Latvijas labākos restorānus

Pasaulē populārākais restorānu ceļvedis "Michelin Guide" šodien paziņos Latvijas labākos restorānus, aģentūru LETA informēja "Michelin" pārstāvji.