• Alita,
  • Elita,
  • Liesma
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


LTV meklē krīzes komunikācijas konsultāciju pakalpojumu sniedzēju

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 10:55, 15.09.2024


Latvijas Televīzija (LTV) iepirkumā meklē krīzes komunikācijas konsultāciju pakalpojumu sniedzēju, liecina informācija Elektronisko iepirkumu sistēmā (EIS).


Foto: LETA

Iepirkums paredz krīzes komunikācijas konsultāciju pakalpojumu sniegšanu, lai nodrošinātu sabiedrisko attiecību speciālista - stratēģiskā konsultanta, kas specializējies krīzes komunikācijā, kā arī projektu direktora palīdzību, kad tā nepieciešama kritiski un tūlītēji steidzamiem uzdevumiem, kas nav paredzami.

Proti, pakalpojuma sniedzējam jānodrošina atbildēšana laikā līdz divām stundām diennakts režīmā - 24 stundas dienā septiņas dienas nedēļā, tai skaitā svētku dienās. Līguma periodā pakalpojums jānodrošina kopā ne vairāk kā 60 stundas.

Krīzes komunikācijas konsultāciju sniegšana pretendentam jānodrošina par mediju nozares jautājumiem.

Kā informē LTV, konkrētā pakalpojuma izmantošana paredzēta tikai īpašos izņēmuma gadījumos, kad uzņēmumu var skart iepriekš neparedzētas krīzes. Iepirkuma līgums neparedz LTV pienākumu obligāti izmantot komunikācijas konsultācijas - par to nepieciešamību konkrētā situācijā lems LTV vadība.

Plānotā līguma summa ir 27 000 eiro bez PVN, bet līguma izpildes termiņš ir līdz šī gada 31.decembrim.

Kā liecina informācija EIS, LTV pieteikumus iesnieguši trīs pretendenti - SIA "PR kvadrāts" , SIA ''Repute" un uzņēmums ''Miltton New Nordics".

"PR kvadrāts" piedāvā stratēģiskā konsultanta, kā arī projektu direktora darba vienas stundas likmi 450 eiro apmērā, bet ''Repute" piedāvā stratēģiskā konsultanta vienas stundas likmi 230 eiro, bet projektu direktoram - 160 eiro. Tikmēr ''Miltton New Nordics'' piedāvā stratēģiskajam konsultantam vienas stundas likmi 120 eiro, bet projektu direktoram - 100 eiro.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Uz vienotā Sabiedriskā medija valdes locekļu amatiem izvirzīts 21 kandidāts

Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (SEPLP) izsludinātajā konkursā uz pieciem topošās VSIA "Latvijas Sabiedriskais medijs" (LSM) valdes locekļu amatiem otrajai kārtai izvirzīts 21 pretendents.

Sabiedrība Galīgajā lasījumā skatīs grozījumus valsts valodas stiprināšanai darba tirgū

Plānots, ka ar grozījumiem tiks aizstāvētas darbinieku tiesības, veicot darba pienākumus, izmantot valsts valodu un netikt diskriminētiem ar nepamatotām prasībām pēc svešvalodas zināšanām.

Sabiedrība Atbalsta aizliegumu reklamēt alkoholisko dzērienu cenas vai atlaides

Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisija trešdien pirms trešā lasījuma atbalstīja grozījumus Elektronisko plašsaziņas līdzekļu likumā, kas paredz Latvijā ieviest aizliegumu alkoholisko dzērienu audio un audiovizuālajās reklāmās reklamēt šo dzērienu cenas vai atlaides.

Sabiedrība CVK piedāvā uzlabot vēlēšanu zīmes. Kā tās izskatīsies?

Par vēlēšanu sistēmu sagatavošanu atbildīgā Valsts reģionālās attīstības aģentūra (VRAA) norāda, ka pašreizējais biļetens ir problemātisks, jo tiek bieži pieļauta kļūda - kādu kandidātu neatbalstot, vēlētājs ievelk rombiņā mīnusu, nevis izsvītro vārdu.

Lasiet arī

Sabiedrība LaIPA vēršas pret LTV par zaudējumu piedziņu saistībā ar mūzikas izmantojumu

Latvijas Izpildītāju un producentu apvienība (LaIPA) ir vērusies tiesā, lai no Latvijas Televīzijas (LTV) piedzītu zaudējumus, kas, organizācijas ieskatā, tai nodarīti ar, iespējams, lielāku mūzikas izmantojumu programmās nekā paredzēts saistībās, informē LaIPA pārstāve Laila Bēķe.

Ekonomika LTV piedāvā iegūt Pasaules čempionātu hokejā spēļu pārraides apakšlicenci

Latvijas Televīzija (LTV) izsludinājusi pieteikšanos konkursam par tiesībām iegūt 2024. un 2025.gada Pasaules čempionātu hokejā (PČH) spēļu pārraides apakšlicenci, aģentūra LETA noskaidroja LTV.

Sports LTV iegūst Pasaules čempionāta hokejā raidtiesības

Latvijas Televīzija (LTV) parakstījusi līgumu ar "Infront Sports & Media AG", iegūstot ekskluzīvas raidtiesības Latvijā par Pasaules čempionāta hokejā pārraidīšanu līdz 2028.gadam, aģentūru LETA informēja LTV pārstāve Ginta Martini.

Sabiedrība Tiesa atceļ NEPLP piemēroto sodu «Aizliegtajam paņēmienam»

Rīgas apgabaltiesa ir atcēlusi Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) sodu Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumam "Aizliegtais paņēmiens" par pausto informāciju saistībā ar vakcīnu pret Covid-19 efektivitāti, informē LTV.