• Gunvaldis,
  • Gunvaris,
  • Sandra,
  • Sondra
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Kariņš skaidro, kāpēc pieņēmis lēmumu nolikt deputāta mandātu

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 16:00, 29.08.2024


Saeimas deputāta mandātu nolikušais Krišjānis Kariņš (JV) saņēmis vairākus darba piedāvājumus ārpus Latvijas, bet precīzākus plānus viņš varētu atklāt vien nākamnedēļ.


Foto: LETA

"Man par pārsteigumu šajā vasarā ar mani sazinājās vairāki uzņēmumi. Ir zināms pieprasījums ārpus Latvijas pēc manām zināšanām un pieredzes," uz jautājumu, kāpēc pieņēmis lēmumu nolikt deputāta mandātu, atbildēja Kariņš, piebilstot, ka redzams, ka Latvijā strādāt laukā, kurā viņam ir pieredze, pašlaik iespēju nav.

Vienlaikus viņš neatklāja, kādi uzņēmumi viņam piedāvājuši sadarbību. Tāpat viņš vēl neatklāja, kurā valstī darbosies, piebilstot, ka darbs būšot kādā no Eiropas valstīm. Precīzāku informāciju par saviem nākotnes plāniem Kariņš varētu atklāt nākamajā nedēļā, kad "tikšot izlemts līdz galam", jo saņemti vairāki piedāvājumi.

"Jāiet laikam līdzi. Man ir gandarījums par tām iespējam, kas man ir bijušas, ar lielu prieku gaidu nākamo posmu," par nākotni sacīja Kariņš.

Vaicāts, kā viņš vērtē savu veikumu politikā, Kariņš sacīja, ka viņam vēl pašam nepieciešams laiks "to visu sagremot". "22 savas dzīves gadus esmu veltījis sabiedrības interesēm, atbildības bijušas visdažādākās," teica Kariņš, piebilstot, ka pavadītais laiks bijis ļoti interesants, intensīvs.

Kariņš arī izteica pateicību saviem vēlētājiem, kuri viņu ir atbalstījuši. "Es centos darīt visu, kas ir valsts, iedzīvotāju interesēs," savu veikumu vērtēja Kariņš.

Runājot par darbību partijā, viņš uzsvēra, ka jau ilgāku laiku partijā nav ieņēmis aktīvu lomu, atkāpies no aktīvas līdzdalības.

"Tas arī saistīts ar manu pārliecību par to, ka politikā ir jāveicina paaudžu maiņa. Ir jāļauj nākamajiem nākt vietā," teica mandātu nolikušais politiķis. Kariņš gan norādīja, ka ne visi kolēģi to izprotot.

Vienlaikus, lai arī politiķis ir atkāpies no aktīvas līdzdalības partijā, viņš apliecināja, ka vienmēr ir gatavs dalīties ar kādu padomu.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Šodien Latvijā oficiāli noslēdzas peldsezona

Līdz ar peldsezonas noslēgumu tiek pārtrauktas Veselības inspekcijas veiktās peldvietu ūdens paraugu laboratoriskās pārbaudes.

Sabiedrība Šodien aprit gads Siliņas vadītajai valdībai. Kas ir izdarīts?

Šodien aprit gads, kopš strādā ''Jaunās vienotības'' (JV) politiķes Evikas Siliņas vadītā valdība, kas ir 42. Ministru kabineta sastāvs Latvijā un 22. kopš Latvijas neatkarības atjaunošanas.

Sabiedrība Svētdien debesis Latvijā skaidrosies un kļūs siltāks

Svētdien debesis Latvijā skaidrosies un kļūs siltāks, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Sabiedrība Bēgļu atbalsta organizācija aicina Baltijas valstis pārtraukt migrantu atgrūšanu

Baltijas valstīm un Polijai vajadzētu pārtraukt "migrantu atgrūšanu" un samazināt šo cilvēku uzturēšanos mežos, šāda pozīcija pausta bēgļu atbalsta organizācijas "Gribu palīdzēt bēgļiem" pārskatā "Bīstamais ceļš: migrantu nāve pie Eiropas Savienības-Baltkrievijas robežas".

Lasiet arī

Sabiedrība Kariņš nenoliedz, ka viņa interešu lokā ir NATO ģenerālsekretāra vietnieka amats

Bijušais premjers un ārlietu ministrs, tagad Saeimas deputāts Krišjānis Kariņš ("Jaunā Vienotība") nenoliedz, ka viņa interešu lokā ir NATO ģenerālsekretāra vietnieka amats, šovakar vēstīja Latvijas Televīzijas raidījums "Panorāma".

Sabiedrība Saistībā ar pārkāpumiem Kariņa lidojumu lietā ierosināta disciplinārlieta

Ministru prezidente Evika Siliņa (JV) izdevusi rīkojumu ierosināt disciplinārlietu pret Valsts kancelejas direktoru Jāni Citskovski, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Sabiedrība Kariņam atjaunots Saeimas deputāta mandāts

Bijušajam ārlietu ministram Krišjānim Kariņam (JV) pēc demisijas šodien tika atjaunots Saeimas deputāta mandāts.

Sabiedrība Kariņš neesot zinājis, cik izmaksājusi pārvietošanās ar speciālajiem reisiem

Bijušais Ministru prezidents un ārlietu ministrs Krišjānis Kariņš (JV) neesot zinājis, cik izmaksājusi pārvietošanās ar speciālajiem reisiem, pirmdien Latvijas Radio raidījumā "Krustpunktā" uzsvēra politiķis.