• Ada,
  • Adele,
  • Antra
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


VID vadība sākusi klientiem draudzīgas pārmaiņas

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
VS.LV 15:40, 05.07.2024

Andris Ērglis


Ministru prezidente tikās ar VID ģenerāldirektori Baibu Šmiti-Roķi un citiem VID vadības pārstāvjiem, kā arī apskatīja VID Klientu apkalpošanas centru, Muitas laboratoriju, Muitas Video kameru centru un iepazinās ar Nodokļu un muitas policijas pārvaldes (NMPP) darbu.



Valsts ieņēmumu dienesta (VID) vadība veic pārmaiņas, lai iestāde kļūtu klientiem - iedzīvotājiem un uzņēmējiem - draudzīgāka. Būtiski, lai šis darbs neapstātos un tiktu sasniegti visiem redzami rezultāti. Tā uzsver Ministru prezidente Evika Siliņa, kura piektdien, 5.jūlijā, apmeklēja VID.

Vizītes laikā Ministru prezidente tikās ar VID ģenerāldirektori Baibu Šmiti-Roķi un citiem VID vadības pārstāvjiem, kā arī apskatīja VID Klientu apkalpošanas centru, Muitas laboratoriju, Muitas Video kameru centru un iepazinās ar Nodokļu un muitas policijas pārvaldes (NMPP) darbu.

"VID vadība uzņēmusi kursu uz pārmaiņām, lai uzlabotu klientu apmierinātību ar iestādes sniegtajiem pakalpojumiem un restartētu sadarbību ar uzņēmējiem. Plānots piedāvāt jaunus digitālos risinājumus, lai vienkāršotu pakalpojumu saņemšanu un nodokļu nomaksu. Svarīgi, ka VID darbs kļūst efektīvāks, samazinot nodokļu administrēšanas izmaksas. Tas viss prasa mērķtiecīgu rīcību, pēc kuras rezultātiem valdība, uzņēmēji un visi iedzīvotāji vērtēs VID darba kvalitāti," uzsver E. Siliņa.

VID vadība iepazīstināja ar plāniem veidot iestādes pakalpojumu digitālo aplikāciju, lai ērtāku padarītu iedzīvotāju un uzņēmumu ikdienu, kā arī ieviestu citus jaunus digitālos pakalpojumus muitas un uzņēmumu norēķinu jomās. Pašlaik 99% VID pakalpojumus var pieteikt un saņemt digitāli.

Tāpat VID prezentēja plānus par iestādes izmaksu samazināšanu un vadības komandas stiprināšanu, kā arī citu uz kvalitāti un efektivitāti orientētu uzlabojumu īstenošanu. VID vadība tāpat informēja par NMPP un Iekšējās drošības pārvaldes atdalīšanas procesu.


Foto - Valsts kanceleja
Foto - Valsts kanceleja

Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Rozenvalds: Rinkēviča pirmais gads Valsts prezidenta amatā vērtējams pozitīvi

Kādreizējā ārlietu ministra Edgara Rinkēviča pirmais gads Valsts prezidenta amatā vērtējams ar pozitīvu atzīmi, tādu viedokli aģentūrai LETA pauda politologs Juris Rozenvalds, aicināts komentēt Rinkēviča pirmo prezidentūras gadu.

Sabiedrība Ūdens temperatūra peldvietās svārstās ap 20 grādiem

Lielā daļā Latvijas piekrastes, kā arī upēs un ezeros ūdens temperatūra ir 17..22 grādi, aukstāks ūdens saglabājas Rīgas līča Kurzemes piekrastē, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija.

Sabiedrība Nedēļas pirmā diena gaidāma visai saulaina

Pirmdien Latvijā spīdēs saule, to brīžiem aizsegs mākoņi, priekšpusdienā valsts austrumos saglabāsies apmākušās debesis, prognozē sinoptiķi.

Lasiet arī