• Maija,
  • Paija
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Faibuševičs: Navaļnija uzvara būtu bīstama Latvijai un latviešiem (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
Facenews 12:43, 20.02.2024


Krievijas opozīcijas līderis tika uzskatīts par potenciālu diktatoru, kurš vēlētos Krimu paturēt.


Alekseja piemiņas vieta pie Krievijas vēstniecības Rīgā.

Alekseja Navaļnija traģiskā nāve Putina cietumā neatstāja vienaldzīgus miljoniem cilvēku visā pasaulē. Protesta paziņojumi izskanējuši arī Latvijā, tostarp Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs, notikušo nodēvējot par slepkavību, par kuru atbildīgs Kremļa režīms.

Andrejs Faibuševičs, Daugavpilī pazīstams uzņēmējs, kurš piedalījās 14. Saeimas vēlēšanās no Nacionālās apvienības, ļoti skarbi izteicās Facebook:

"Navaļnijs varēja kļūt par īsto Krievijas Hitleru. Nav pilnīgi nekādu emociju. Ja godīgi, tad Latvijai (un visai Eiropai) pat labāk, ka nomira. Krievijas opozīcija ir feiks. Krievijas vienīgā perspektīva ir sabrukums un sadalīšanās sīkās daļās. Jo ātrāk tas notiks, jo labāk. Pū ir labākais Krievijas sagrāvējs kādu var vēlēties. Tas ir tikai labi, ka Navaļnijs viņam vairs netraucēs".

"Man nevar būt pozitīvu jūtu pret "opozicionāru", kas gruzīnus sauc par gryzuniem un raksta, ka Krima nav "sviestmaize, ko var tāpat vien atdot". Manas krievu autoritātes ir Ņemcovs un Novodvorska", - tā Faibuševičs.

"Navaļnija Krievija būtu bijusi "viss tas pats, kas Putinam, tikai bez korupcijas". Tas būtu sliktākais variants Latvijai un latviešiem", - ziņoja aktivists.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Nākamnedēļ Latvijā atgriezīsies silts laiks

Nākamnedēļ Latvijā atgriezīsies silts laiks un gaisa temperatūra sasniegs plus 20 grādus, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognoze.

Sabiedrība Piektdiena Latvijā iesāksies ar lietu

Piektdiena Latvijā iesāksies ar lietu, bet sākot pūs brāzmainajam vējam, lietus mākoņi izklīdīs un no Kurzemes puses nokrišņi mitēsies, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozes.

Sabiedrība Ogres novada mēra Helmaņa alga palielinājusies par 36%

Pērn Ogres novada domes priekšsēdētāja Egila Helmaņa (NA) alga domē palielinājusies par 36%, sasniedzot 64 477 eiro, liecina Valsts ieņēmumu dienestā iesniegtā valsts amatpersonas deklarācija.

Sabiedrība Rīgā rīkos psiholoģiskā atbalsta nometnes bērniem no Ukrainas

Rīgā rīkos psiholoģiskā atbalsta nometnes bērniem no Ukrainas.

Lasiet arī

Pasaule Grozevs: Navaļnija nāves izmeklēšanai vajadzētu noslēgties mēneša laikā

Krievijas opozīcijas līdera Alekseja Navaļnija nāves apstākļu izmeklēšanai vajadzētu noslēgties mēneša laikā, prognozēja izdevuma "Bellingcat" pētnieciskais žurnālists Hristo Grozevs.

Pasaule Maskavā apbedīts Navaļnijs (VIDEO)

Ieslodzījumā mirušais Krievijas opozīcijas līderis Aleksejs Navaļnijs piektdien apglabāts Maskavas Borisovas kapsētā netālu no Maskavas upes krastiem.

Pasaule Maskavā notiks Navaļnija bēres

Maskavā piektdien notiks Krievijā ieslodzījumā mirušā opozīcijas līdera Alekseja Navaļnija bēres, taču pastāv bažas, ka policija aizturēs tos, kas ieradušies atvadīties.

Pasaule Navaļnija bēres notiks piektdien Maskavā

Krievijā ieslodzījumā mirušā opozīcijas līdera Alekseja Navaļnija bēres notiks piektdien Maskavā, sociālajā tīklā "X" pavēstīja Navaļnija preses sekretāre Kira Jarmiša.