• Gints,
  • Uvis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Pārvadātāji pirmdien atcēluši vairākus autobusu reisus visā Latvijā

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 14:47, 12.02.2024


Pasažieru pārvadātāji ar autobusiem pirmdien atcēluši vairākus reisus visā Latvijā, liecina Autotransporta direkcijas (ATD) publiskotā informācija.


Foto: LETA

Tostarp SIA "Norma-A", kas pasažieru pārvadājumus nodrošina ar zīmolu "Ecolines", sliktu autoceļa apstākļu dēļ ir atcēlusi reisu Ezere-Ruba-Auce-Rīga, kas bija plānots plkst.6.50, reisu Rīga-Ventspils, kas bija plānots plkst.8.40 un reisu Ventspils-Rīga, kas plānots plkst.13.10, savukārt autobusu šofera trūkuma dēļ kompānija ir atcēlusi reisu Rīga-Smiltene-Gulbene-Balvi, kas bija plānots plkst.8.30.

Savukārt SIA "Latvijas sabiedriskais autobuss" šoferu trūkuma dēļ pirmdien ir atcēlusi 14 reisus.

Kompānija atcēlusi reisu Vārpa-Basi-Kuldīga, kas bija plānots plkst.7.15, reisu Brocēnu centrs-Saldus, kas bija plānots plkst.7.15, reisu Saldus-Blīdene-Kaķenieki-Biksti-Blīdene, kas bija plānots plkst.7.30, reisu Kuldīga-Skrunda, kas bija plānots plkst.7.35, reisu Skrunda-Kuldīga, kas bija plānots plkst.8.40, kā arī reisu Priedaine-Mežvalde, kas bija plānots plkst.9.30.

Tāpat "Latvijas sabiedriskais autobuss" atcēlis reisu Priedaine-Mežvalde, kas plānots plkst.13.30, reisu Mežvalde-Priedaine, kas plānots plkst.14, reisu Priedaine-Mežvalde, kas plānots plkst.14.30, reisu Mežvalde-Priedaine, kas plānots plkst.15, reisu Priedaine-Mežvalde, kas plānots plkst.15.30, reisu Mežvalde-Priedaine, kas plānots plkst.16, reisu Priedaine-Mežvalde, kas plānots plkst.16.30, un reisu Mežvalde-Priedaine, kas plānots plkst.17.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Latvijā kļūs vēsākas, jaunnedēļ iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Sabiedrība  Vārda brīvības ierobežojumi rada nelaimīgas sabiedrības

Svinot pasaules preses brīvības dienu, ko ik gadu atzīmē 3.maijā, eksperti aicina būt modriem un atcerēties, ka preses brīvībai ir būtiska loma iekļaujošas sabiedrības veidošanā un demokārtijas stiprināšanā.

Sabiedrība Atbalsta grozījumus par valsts valodas zināšanu arī citiem Krievijas pilsoņiem

Saeima šodien konceptuāli atbalstīja grozījumus Imigrācijas likumā, ar kuriem valsts valodas zināšanu prasību plānots piemērot vēl papildu dažiem tūkstošiem Krievijas pilsoņu.

Sabiedrība Maznodrošinātas mājsaimniecības azbestu saturošu šīferi var nodot bez maksas

Vides aizsardzības un reģionālā attīstības ministrijas (VARAM) kampaņas "Ļauj vecajam azbesta jumtam aizbraukt!" laikā trūcīgas un maznodrošinātas mājsaimniecības var nodot azbestu saturošu šīferi bez maksas, informē VARAM Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Lasiet arī

Interesanti fakti SM rosina atvieglot nosacījumus autobusa vadītāja apliecības iegūšanai

Satiksmes ministrija (SM) rosina atvieglot nosacījumus, lai varētu iegūt autobusa vadīšanai nepieciešamo "D" kategorijas vadītāja apliecību, liecina SM publiskajai apspriešanai sagatavotais noteikumu projekts.

Ekonomika Autobusu pārvadātāji uz Krieviju: rīkosimies atbilstoši situācijai (+VIDEO)

Maršrutā Rīga-Sanktpēterburga ir braukuši cilvēki ar 122 dažādu valstu pilsonībām.

Sabiedrība Liepājas autobusu parks otrdien atcēlis sešus reisus uz un no Liepājas

AS "Liepājas autobusu parks" otrdien atcēlis sešus reisus uz un no Liepājas, liecina Autotransporta direkcijas (ATD) publiskotā informācija.

Sabiedrība LAP sestdien atcēlis 17 autobusu reisus uz un no Liepājas

Pasažieru pārvadātājs AS "Liepājas autobusu parks" sestdien atcēlis 17 autobusu reisus Liepājas pusē, liecina informācija Autotransporta direkcijas mājaslapā.